2777
2789

خب نبتید انتظار داشته باشین ایشونم مثل شما وابستش شده باشن چون شما ضربانشو حس کردین با تکوناش ذوق کردین اما مروا هیچ کدوم از اینارو تجربه نمیکنن بخاطر همینه که مادر براش سختتر میشه اما خب همسر من بچنونو دیده بود باهاش بازی کرده بود بخاطر همینه که بیشتر درک میکنه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم مثل یه اتفاق بهش نگاه میکنه توبارداریمم اصلابهش دل نبست میگفت بارداری یه ریسک بهش وابسته نمیشم ...

دقیقا دکتر پیری هم به من همینو گفت..بارداری یه ریسکه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

آره بچه اولم بود بعد از کلی انتظار عاشقش بودم خیلی بهش وابسته بودم همه دنیام شده بود اما خدا نخواست بمونه کنارم.دو سال و چهار ماهه بود بخاطر عفونت ریه  از دنیا رفت 

خب نبتید انتظار داشته باشین ایشونم مثل شما وابستش شده باشن چون شما ضربانشو حس کردین با تکوناش ذوق کر ...

😭😭😭😭اشکام دوباره راه افتاد ماااادر..انقد از بعد زایمانم مث پیرزنا شعر میخونم زمزمه کنان و هی میگم ماااادر مااادر

آره بچه اولم بود بعد از کلی انتظار عاشقش بودم خیلی بهش وابسته بودم همه دنیام شده بود اما خدا نخواست ...

وااای یا خداااااا..خیلی بزرگ بوده بچت..خدا به داد دلت برسه خواهر بمیرم واست

بمیرم برات خیلی سخته اره دکترمنم گفت یه ریسک ول ازدل ماکه خبرندارم الان دارم اهنگ وای خداروپای تختش گوش میدم هی میگم مادربرگرددارم میسوزم تمام روزمواینجورمیگذرونم

بمیرم برات خیلی سخته اره دکترمنم گفت یه ریسک ول ازدل ماکه خبرندارم الان دارم اهنگ وای خداروپای تختش ...

واای دختر داری خودتو می کشی!!!!! بخدا اینکارا بدتر باعث میشه دیر باردار بشی

ممنون بخاطر همدردیهاتون.فقط آدمایی مارو درک میکنن که این دردو کشیده باشن.من دو ساله که بیقرارم فقط خودم و خانواده مو اذیت کردم با هیچ کدوم از این کارا هم بچه هامون بر نمیگردن باید خودمونو آروم کنیم الانم که بچه میخوام بخاطر استرس و ناراحتی نمیشه.یه لحظه فکر کنید میتونست بدتر از اینکه براتون پیش اومده پیش بیاد مثل من اونوقت آرومتر میشین