2777
2789
منم اینجوریم مری جان بعدزایمانت این اولین پریودته؟

هنوز که نشدم.بعد زایمان هنوز پریود نشدم.فقط فقط خدا کنه باردار نباشم چون دارم واکسن هپاتیت میزنم و خوب نیست..با این وضع جسمی و روحی اصلا آمادگی ندارم امروز ۷۵ روزه زایمان کردم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من دقیق سرسی روز پریودشدم انشا..که نباشی هرموقع امادگی داشتی بشی ولی یه ازمایش خون بده خیالت راحت ...

البته من بعد زایمان اولم چون شیر میدادم بعد از ۱۴ ماه پریود شدم

دوباره صبح خواب دیدم باردارم و دکتر میگه مسمومیت بارداری داری و دنبال دکتر با گریه و استرس از این اناق به اون اتاق میرفتم و می پرسیدم که حالا بچه زنده میمونه یا نه!😭 خنده دار این بود که دکتره گفت من دارم با ماشینم میرم تو اتوبان اگه میخوای جوابتو بگیری باید دنبال ماشینم تو اتوبان بدویی😂😂

دقیقاهم همینطوریم خدایه غمی بهمون دادکه ازتوانمون بیشتربودازجنبمون بیشتربودبراهمین بعدگذشت زمان اروم ...

اخه این غم تا ابد تو روحمون میمونه ولی خب مگه چند وقته که این اتفاق افتاده!!واسه من که ۷۵ روز..زمان میبره تا کمرنگ بشه

مری جان دوستاشوهرم اطرافیان همه میگن چرامن اینجوریم برای من دوماه ولی واقعانمیتونم باهاش کناربیام همش گریه میکنم دادمیزنم میگم برگردباورت نمیشه باخانوادمم قهرم چون دعوام میکنن اینطوریم منم ازشون فاصله گرفتموخودموتوخونه زندونی کردم ازادمابیزارم بخدافقط اینجامیتونم حرف بزنم خودموخالی کنم اروم کنم 

مری جان دوستاشوهرم اطرافیان همه میگن چرامن اینجوریم برای من دوماه ولی واقعانمیتونم باهاش کناربیام هم ...

اینکه مردا به غیر از همسر خودت نمیتونن بفهمن خیلی طبیعیه.. پدر همسرمم هی به این و اون گفته بود ینی چی آخه!! مگه چی شده و دوباره بچه میاره و .. به همه گفته بود مریم افسردگی گرفته..خیلی ازش بدم اومد.. من تا یکماه با هیچ کس تلفنی حرف نزدم حتی برادرهام خارج از ایرانن و انقد برام عزیزن هر چی زنگ میزدن میگفتم من با هیچ کس حرف نمیزنم هنوزم واتس اپ و تلگ.رام ندارم و همه رو پاک کردم. فقط بین دوستام ۵_۶ تاشون خیلی واسم عزیزن اونا رو میبینم و حالم خیلی بهتر میشه و باهاشون حرف میزنم

ولی سعی کن کم کم از این حالت بیای بیرون نمیگم مث قبل با همه در ارتباط باش ولی از صمیمی ترین دوستت شروع کن..همسرت هم گناه داره اونم داره تو خودش میریزه