2777
2789

ماری عزیزم حالت چطوره؟ 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم شما هم بچه دارین تو خونه چند وقتشه

بله منم یه پسر دو سال و نیم دارم. این بارداریم ناخواسته بود همسرم روز اولی که فهمید باردارم بهم گفت سقط کن ولی من گفتم بخاطر خدا که هرگز اینکارو نمیکنم به لطف و موهبتش پشت پا نمیزم  خیلی بارداریم سختی کشیدم چون  دست تنها بودم با یه بچه کوچیک تو شهر غریب بدون هیچ کمکی..من همسرم کنترلر پرواز برج مراقبته موقتا باید مناطق محروم خدمت کنه و جنوب زندگی میکنیم گرچه همه کارهای پزشکیمون و خرید و ..تهرانه چون خانواده هامون تاینجان.ولی تو بارداری میگفتم خدایا تو یار و یاور غریبا هستی و چون دیدی اون بچه رو نگه داشتم هوامو داری و کمکم میکنی..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

ولی عجیب غریب  بچه تو شکمم رو دوست داشتم عاشقش بودم واسم با پسر اولم هیچ فرقی نداشت چه بسا گاهی از پسرم بیشتر دوسش داشتم عاشق اسمش بودم همش روزا و شبا با خودم اسمشو زیر لب صدا میکردم:آدریان😭😭😭😭

سلام شما چه اتفاقی واستون افتاده؟

سلام عزیزم.منم هفته ۳۴ _۳۵ بود که بچم تو شکمم از بین رفت هنوزم درست مشخص نشده ولی یکی از احتمالات خیلی قوی مسمومیت بارداریه که بازم احتمال تکرارش هست و واقعا موندم چه کنم

بله منم یه پسر دو سال و نیم دارم. این بارداریم ناخواسته بود همسرم روز اولی که فهمید باردارم بهم گفت ...

من چرا ناخواسته باردار نمیشم

باورتون میشه با اینکه خیلی سفت  و سخت جلوگیری میکنم همش میگم خدایا میشه ی دفعه ای ندونم و حامله شم☺☺

بله منم یه پسر دو سال و نیم دارم. این بارداریم ناخواسته بود همسرم روز اولی که فهمید باردارم بهم گفت ...

وای عزیز دلم قربونش برم ....فک کردم تهرانی ..پسرت میدونه یا نه  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم.منم هفته ۳۴ _۳۵ بود که بچم تو شکمم از بین رفت هنوزم درست مشخص نشده ولی یکی از احتمالات خی ...

آخی چقدر سخت

ولی من دو بار خودم مجبور شدم سقط کنم

که این عذاب وجدانش داره منو.میکشه😞😞

من چرا ناخواسته باردار نمیشم باورتون میشه با اینکه خیلی سفت  و سخت جلوگیری میکنم همش میگم خدای ...

منم جلوگیری میکردم مثلا ...ولی باردار شدم..پسر اولم هم بعد سه سال حلوگیری تو اولین اقدام باردار شدم..حالا من از بارداری شدن میترسم وحشت دارم دوباره اون اتفاقات تکرار بشه

وای عزیز دلم قربونش برم ....فک کردم تهرانی ..پسرت میدونه یا نه  

سلام هدانا جون.خوبم عزیزم.

همش در رفت و آمد تهران و جنوبم چون همه خانواده و کس و کار خودم و همسرم تهرانن..همه چکاپ و مراقبت های بارداریم هم هر دو بارداری تهران بودم کلا

من چرا ناخواسته باردار نمیشم باورتون میشه با اینکه خیلی سفت  و سخت جلوگیری میکنم همش میگم خدای ...

عذر میخوام شما با کاندوم جلوگیری می کنی؟

منم جلوگیری میکردم مثلا ...ولی باردار شدم..پسر اولم هم بعد سه سال حلوگیری تو اولین اقدام باردار شدم. ...

نمیشه عزیرم انشالله مثل بارداری اولتونه  باور میکنی منم ایقده این پسرمو دوست داشتم هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم این یکی راهم انداره محمدم دوست داشته باشم یه روز داشتم مقایسه میکردم دیدم خدایا نمیشه نمیشه حتی یه لحظه مقایسشون کنم قربونش برم جون و دلم بود گفتم خداحون دستمو پامو چشممو کلیه امو ازم بگیر پسرمو نه