2777
2789
نممیدونم شاید الان داغم اینطورم ولی کلا ادمیم اگه حس کنم هیچ اتفاقی نیفتاده راحتتر زندگی میکنم تا ای ...

هیچ کس مثل خودمون نمیتونه درکمون کنه که چقدر سخته . من هم مثل تو بودم ولی بعد گذشت 8ماه یکم بهترم . همسرم خیلی دلگرمیم میده میدونم خودشم چی میکشه اما تمام سعیشو میکنه تا ب اینده تمرکز داشته باشم . حتی تو مسافرتی ک چند روز پبش رفتیم برای نینی اینده ام صندلی ماشین خریدیم . قرآن خوندن خوبه باعث ارامشه. انشاله ب زودی دامن همه مامانای دلشکسته و منتظر سبز شه با خبرای خوش بیان تاپیک بزنن . آمین 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من 28 خرداد تو سن 8 هفته به خاطر از,دست دادن قلب جنین مجبور به سقط شدم دوست دارم سریع اقدام کنم ولی ...

من هم این شرایط رو داشتم و به تشخیص دکترم کورتاژ شدم. و بعدش دکتر بهم گفت سه ماه صبر کن و بعد اقدام کن.

اگر شما هم کورتاژ شدی، بهتره سه ماهی صبر کنی تا بدنت به شرایط نرمال برگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان واقعا کم طاقت میشم دربارش چیزی بگم ولی یروز شاید تایپک زدم و گفتم اصلا روحیم طوری نیست که کسی ا ...

عزیزم هر طور راحتی. نمیخوام اذیتت کنم.

من هم یک ماه اول بعد سقط همش گریه میکردم و این اتفاق رو به خاطر بی توجهی خودم میدونستم.

یه روز صبح از خواب پاشدم و گفتم امروز اصلا احساس مادر شدن  ندارم، همون روز قلب بچه ام ایست کرد، بدون هیچ درد و علایمی، فقط خونریزی  و بعد تمام. 

همش فکر میکردم بی احساس ترین مادر دنیا هستم. یک ماه طول کشید تا آروم بشم اما هنوز هم استرس دارم و گاهی حالم بد میشه.

اما هر روز با بچه هایی که قراره در آینده زندگی ام رو شاد و شیرین کنند حرف میزنم  و بهشون میگم تمام مشکلات رو به جون میخرم فقط سالم و صالح بیان توی بغلم. آمین

عزیزم هر طور راحتی. نمیخوام اذیتت کنم. من هم یک ماه اول بعد سقط همش گریه میکردم و این اتفاق رو به خ ...

منم از خدا همینو میخوام و میخواستم سالم باشن و خوب....شاید لیاقت بچهمو نداشتم امیدوارم خدا اگه بمن بچه نداد به کسایی بده که لایقشن....خیلیا اینجا چشم انتظار بچه ان بخاطر اونام روم نمیشه از خدا تقاضایی داشته باشم از خدا فقط میخوام بهم ارامش بده البته شما اشتباهی مرتکب نشدی خیلیا بدون اینکه بدونن بچشون توی شکمشون فوت میشه تقصیر مادر نیست سیستم بدنیه فقط شاید اشتباه شما این بوده که چنتا ازمایش قبل بارداری ندادی یا یسری خوراکی هارو خوردی که اونم چیز خاصی نیست انشالله بزودی مادر بشی و واسه بعدی جبران کنی و همه این روزا یادت بره خدا بزرگه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
منوچندروزبردن مسافرت ولی همش برام عذاب میگن خاک سردچرامن سردنمیشم 

عزیزم خوب کردی رفتی انشاله این ماه باردار میشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات هداناجان ولی همش یه گوشه گریه میکنم دلم اروم نمیشه 

عزبزم رفتی اقدام یانه   مواظب باش افسرده نشی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره هداناجان رفتم رفتم سونوگفت دوتاتخمک داری احتمال دوقلویی زیادبخاطرهمین میترسم دوقلوشه ولی یکی ازب ...

عزبزم به خدا توکل کن هر چی خدا بهت بده

اره هداناجان رفتم رفتم سونوگفت دوتاتخمک داری احتمال دوقلویی زیادبخاطرهمین میترسم دوقلوشه ولی یکی ازب ...

من امروز رفتم دکتر دارو هامو شروع کردم قرص و امپول برام دعا کنین 🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستان.منم پسرمو توی هفته ۳۴ از دست دادم.در واقع بچم تو شکمم مرد.الان حدودا ۴۵ روزه این اتفاق ا ...

قبلش نمی دونستی کبدد چربع ؟

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
من امروز رفتم دکتر دارو هامو شروع کردم قرص و امپول برام دعا کنین 🙏

با خبرای خوش منتظرتیم......انشالله زودی نی تی دار بشی😍