2777
2789
من 7ماه اقدام بودم .باردار شدم .توی 6 هفته و 3 روز سقط شد .دکتر گف 2بار از پری گذشت اقدام کن  ...

عزیز دلم الهی به حق قرآن به سلامتی بچت رو به دنیا بیاری..توام ما رو دعا کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا😭دکتر منم با بی رحمی دیروز بهم میگه ؛خانوم قرار نیست همه بچه ها به دنیا بیان چون جمعیت جهان زی ...

خیلی سنگدل هستن من داغونم بعد دکترا میگفتن جوونی مگه چند سالته بازم میاری ؟ اخه جوونم ک باشم دیگه توان ندارم جون ندارم تو ۲ سال ۳ تا از دست دادم به چه امیدی زنده باشم ؟ برا اونا فقط به چشم مشکل هست ولی برا من با هر بارش یه تکه از قلبم رفت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
از نماز صبح دیگه خوابم نبرده فقط دارم با خودم کلنجا میرم اگه اینجا هم نبود که حرف بزنم دق میکردم😢

توکل کن بخدا میگم نمیشه مثلا هفت ماهگی سزارین کنی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قربونت بشم الان حالم خوبه دارم ازمایشامو انجام میدم خونه مامانمم  

خداروشکر بی خبرمون نزار عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من صبح رفتم تجریش واکسن هپاتیت نوبت دوم بزنم یهویی بعد ده سال گفتم بزار برم زیارت ساعت ۸ و نیم صبح ولی آی حال داد بس که گریه کردم سبک شدم خدا بهم نشونه داد..ازش خواستم اینجا بهم نشونه بده 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من 7ماه اقدام بودم .باردار شدم .توی 6 هفته و 3 روز سقط شد .دکتر گف 2بار از پری گذشت اقدام کن  ...

خداروشکر طب اسلامی هم خیلی خوبه......انشالله سلامت بغلش میگیری عزبزم

من الان از امام زاده صالح تجریش اومدم واای چقدر حالم خوب شد بچه ها بخدا تک تک دعاتون کردم

عزیزم این که حالت خوبه یعنی صداتو شنید حاجت میگیری انشاله

نه اتفاقادکترمن جزبهترین دکترای تهران هرجارفتم ونومیشناختنشوتعریفشوکردن برام سونوهم نوشت گفت مشکلی نداری رحمتم جوش خورده میگن بعد۴۰روزجوش میخوره رحمم برمیگرده سرجاش کلی مریضم تعریف کردبعد یک ماه حامله شدن نه ۴۰روزمشکلی هم نداشتن البته من یک ماه دیگم صبرمیکنم 

خیلی سنگدل هستن من داغونم بعد دکترا میگفتن جوونی مگه چند سالته بازم میاری ؟ اخه جوونم ک باشم دیگه تو ...

براشون خیلی عادیه من صدای دکتر تو گوشمه خیلی تلاش کرد که وظایفش بود...گفتم دکتر پسرم چطوره بهتره جلو همه داد زد خاااانوووم فک نکن تو این بچه را میبری خونه 😔😔😔😔😔😔

من صبح رفتم تجریش واکسن هپاتیت نوبت دوم بزنم یهویی بعد ده سال گفتم بزار برم زیارت ساعت ۸ و نیم صبح و ...

حاجت روا شدی من تجربه دارم

خوبی عزیزم الان چه خبر 😘

ممنونم، الان فعلا هیچی ،سونو دادم فولیکولم خوب بود تقریبا، آمپول زدم و شبی هم دوتا مدروکسی پروژسترون،،دیروز تخمک گذاریم بود ،باید صبر و دعا کنم ببینم چی میشه، شمام برام دعا کن عزیزم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین