2777
2789
وااای خداااا این سوال منم هست..چکار کنم بالاخره اقدام کنم یا نه

نگیر 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انزیم کبدی بالا مرگ برای مادر بعدشم جنینم ممکن از بین ببره الان که من ازمایش دادم نرمالم تو بارداری ...

عزبزم چطوری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انزیم کبدی بالا مرگ برای مادر بعدشم جنینم ممکن از بین ببره الان که من ازمایش دادم نرمالم تو بارداری ...

عزبزم چطوری 

منم میترسم مث بچه ی اولم نقص لوله ی عصبی داشت میترسم باردار شم اونم مشکل داشته باشه

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

مونا جان جدیدا دکتر نرفتی؟؟نگفتن بارداری بعدی چکار باید کنی؟؟؟چند درصد احتمال داره این اتفاق بیوفته؟؟

دکتر که به من گفت؛ببین خانم بارداری کلا مسئله پر ریسکی هست بخصوص در مورد شما😔گفت تصمیم با خودته..هیچ تضمینی وجود نداره که بارداری بعدیت آنزیم های کبدیت بالا نره این یه نوع مکانیسم دفاعی بدنِ مادر هست که مادرو از مرگ نجات میده.گفت شما دفعه قبل هفته ۳۴ بودی که بچه تو شکمت از بین رفت حتی دفعه بعد اگر جنین هفته های پایینتر باشه مثلا هفته ۲۰ ما باید برای نجات جون مادر جنین رو که زنده ست از شکم دربیاریم که زنده نمیمونه.. چون بالا رفتن آنزیم های کبد مادر ینی مرگ تدریجی کبد 😭😭

خدایااااااا به دادم برس من موندم چه تصمیمی بگیرم!!!!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دوستان، شاید حرف هام عصبی تون کنه و پیش خودتون بگید، باران هم همش خدا خدا میکنه!!! ولی باور کنید خد ...

😭😭😭😭خدایااااااا به دادم برس کمکم کن تصمیم بگیرم ای خداااااااااااااااااا میدونم صدامو میشنوی بهم قوت قلب و اطمینان بده بارداری بعدی میتونه خطر جون خودمو داشته باشه میتونه هم نداشته باشه تو به دادم برس

سر بارداری دومم بعد کلی زجو در اخر کورتاژ ک دکتر هم شکایتش کردیم و دادگاهی شد ولی مگه دیگه بچه ای من ...

دقیقا😭دکتر منم با بی رحمی دیروز بهم میگه ؛خانوم قرار نیست همه بچه ها به دنیا بیان چون جمعیت جهان زیاد میشه😭انگار نه انگار من نه ماه واسش زحمت کشیدم

من ۴ماه بعد از دست دادن نی نی دوباره اقدام کردم اما تو این مدت پریودی هام خیلی کوتاه و کم شده بود من ...

ینی میشه منم معجزه خدا رو ببینم!!آخه من اصلا تو اصل تصمیم گیری واسه بارداری موندم..دکتر پیری با عصبانیت میگفت ؛خانوووم تو هم میخوای باردار بشی هم میخوای اصلا ریسک نکنی؟؟؟!!خبر نداره اگه این دفعه ام باز دچار مسمومیت بارداری بشم و بچمو از دست بدم چه خاکی تو سرم باید کنم و دیگه جونی واسه بلند شدن ندارم

دکتر پیری که پریناتولوژیست معروفیه تمام مدارک و آزمایشات بارداری و بعد زایمانم و پاتولوژی بچم رو دید گفت میدونی چیه خانوم ما به این مورد شما تو پزشکی میگیم:غیر قابل انتظار..چون حتی اگر منم تو بارداری پزشکت بودم نمیفهمیدم و نمیتونستم واست کاری کنم چون ما پزشکا از روی حالت های مادر و سونوگرافی جنین حرف میزنیم وقتی بچت وزنش خوب بوده و رشدش طبیعی بوده و سونوگرافی ها و مراقبت ها همه خوب بوده ما به هیچی شک نمی کنیم 😔😔😔گفت ما پزشکا هیچ کاری ازمون برنمیاد فقط تو بارداری میتونیم همراه مادر مراقبت ها رو انجام بدیم..گفت فقط باید به خدا بسپاری که قراره دوباره دچار مسمومیت بشی یا نه ما هم فقط میتونیم توی مراقبت ها همراهیت کنیم😢

نامه معرفی داد برم پیش دکتر وجیهه مرصوصی😭

جالبه که من از علائم مسمومیت بارداری فقط افزایش آنزیم های کبدی رو داشتم از دکتر پیری سوال کردم گفت بله میشه در واقع تشخیصش این بود که بالا رفتن آنزیمای کبدم در طیف مسمومیت های بارداری بوده هر چند افزایش فشار خون و افزایش قند خون یا کاهش پلاکت خون یا دفع پروتئین در ادرار و ... نداشتم و فقط آنزیمام بالا بوده

من 7ماه اقدام بودم .باردار شدم .توی 6 هفته و 3 روز سقط شد .دکتر گف 2بار از پری گذشت اقدام کن 

.ولی من بعد 1بار پری اقدام کردم 

.البته بلافاصله بعد سقط رفتم

فیتنس 

شکمم رو اب کردم

...گرمیجات خوردم شدید ..(هرشب دم کرده زنجبیل دارچین).سردیجات کامل حذف.

داروهای طب اسلامی رو میخوردم 

شیرکاکائو نذر حضرت علی اصغر کردم ببرم امام زاده.

.خداروشکر باردار شدم همون ماه 

برای جلوگیری از سقط فرفیون خوردم (یکی از داروهای طب اسلامی)

الان 10 هفته ام .توروخدا دعا کنید سالم بدنیا بیاد بچم.

ان شالله شماهم بسلامتی باردارشید و زایمان کنید

بحق حضرت علی اصغر

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
از نماز صبح دیگه خوابم نبرده فقط دارم با خودم کلنجا میرم اگه اینجا هم نبود که حرف بزنم دق میکردم😢

خدا خودش کمکت کنه عزیز دلم .یه صبح ک پا میشی برای نماز قران رو بزار جلوت و با تضرع و زاری و از ته دل دعا کن و از خدا بخواه راه رو نشونت بده و نیت کن و قران رو باز کن ...اصلا یه وقتایی یه آیه ای میاد ک میگی اصلا این برای حال دل من نازل شده. خدا بحق حضرت علی اصغر بچه سالم بهت هدیه بده ان شالله .

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم