2777
2789
از خدا میخوام به دل هممون آرامش بده ،و فرشته هامونو برگردونه بهمون 

انشالله عزیزم انشالله 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرآن بخون نماز بخون برو امام زاده ها شهدای گمنام 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

قرآن بخون نماز بخون برو امام زاده ها شهدای گمنام 

کمکم کنیدچطوراروم گرفته دلتون؟

راستش من تو این مدت ۶۰ روز بعد از زایمانم با اینکه اهل نماز و روزه و مذهب و .. نبودم خیلی به خدا نزدیک شدم،نماز و قرآن خوندم و هر شب تا ۴۰ شب ذکر یا صبور یا الرحم الراحمین ۲۹۰ بار گفتم 

تو این دو ماه سه بار سفر رفتم که البته سومین بارش اخر همین هفته ست ..سفر معجزه میکنه حداقل در مورد من که اینطور بوده

وقت گذروندن  با دوستاییم که شاد و باحال هستن و با مقوله بارداری و بچه داری و زایمان در حال حاضر درگیر نیستند که بخواد واسم یادآوری باشه

ورزش هم هنوز جدی شروع نکردم چون چند جا رفتم مربی ها گفتن فعلا ورزش سبک شروع کن چون تازه زایمان کردی که انشالله از اواسط مرداد شروع میکنم

با همسرم زیاد حرفمیزنیم خاطرات دوران دوستی و آشناییمون و نامزدی و عقد و .. که حالمونو خوب میکنه تعریف میکنیم  بهم امید می دیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مهرا جان یکی از فامیل مامانم چند سال پیش باردار شد بچه شش ماهش از بارش رفت ...دوباره امسالم بعد چند سال باردار شد شش ماهش رفت  اونم سخته در عدابه  استراحت مطلق باید میبود رعایت نکرد نشست تو ماشین اونور اینور......عزیزم از رحمت خدا نا امید 

امشب رفتم خونه جاریم ازش پرسیدم اجیت چطوره آخه دخترش پیش بچه من خاکه گفتم چند وقته نمیبینمش گفت میخان جابجا بشن همش دخترشو میبینه باش حرف میزنه میگه نشسته پیشم میگه موهامو شونع کن حالا جابجا شد  همونجا نشسته بودیم اجیش اومد  گفت یکم بهترم      اون دختر شش سالشو از دست داد   چند سال پیشم پسر هفت سالش  من وقتی اونو دیدم  گفتم من در مقابل این دردم خیلی کمتره   من موقع  خاکسپاری  دخترش رفتم باردار بودم اینقد گریه کردم ب اش  نمیدونستم جایی که دارم راه میرم  یه روزی بچه خودمو میارم     

فرشته جان هیچوقت فراموش نمیشه، بچه ایی که توی وجود ما بود، پاره تنمون، از خون خودمون.. همه اینها درس ...

در سته مریم جونم    هر وقت میخوام آروم بگیرم یه چیزی باعث حال خرابم میشه اگه بخوام فراموش کنم که نمیشه باید از همه چیز که منو یادش میندازه فرار کنم یه قفس برا خودم درست کنم که اینم نمیشه بدتر از همه حرف مردم زخم های که میزنن 😭😭😭

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
امشب رفتم خونه جاریم ازش پرسیدم اجیت چطوره آخه دخترش پیش بچه من خاکه گفتم چند وقته نمیبینمش گفت میخا ...

😭😭😭😭😭😭بمیرم هدانا جون

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
در سته مریم جونم    هر وقت میخوام آروم بگیرم یه چیزی باعث حال خرابم میشه اگه بخوام فراموش ...

چه حرفهایی عزیرم   منم اینقد حرف شنیدم قطع رابطه نکردم ولی کمش کردم

😭😭😭😭😭😭بمیرم هدانا جون

خدانکنه عزیزم 😗

امشب رفتم خونه جاریم ازش پرسیدم اجیت چطوره آخه دخترش پیش بچه من خاکه گفتم چند وقته نمیبینمش گفت میخا ...

الهیییییی عزیززززم چه دردی تحمل کرده!!!!!آخه چراااا؟؟ ۶ ساله و ۷ ساله خیلی بزرگ بودن که!! خدا بهش صبر بده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
الهیییییی عزیززززم چه دردی تحمل کرده!!!!!آخه چراااا؟؟ ۶ ساله و ۷ ساله خیلی بزرگ بودن که!! خدا بهش صب ...

خیلی اذیته بیشتر برا دخترش دوقلو هم بودن ....بخاطر مشکل قلب بعد عمل بهوش نیومد