2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اینجا کسی از اردبیل نیست؟؟؟یه سفر سه چهار روزه میخوام برم اردبیل آخر هفته.میخوام چند تا سوال تخصصی از اردبیلی ها بپرسم😀؟گرچه قبلا زیاد رفتم ولی بیشتر سرعین بودیم الان میخوام چند جای جدید برم...

من که می خوام خودم به خودم کمک کنم هیچ کس نمیتونه حالمو خوب کنه جز خودم... با ورزش با سفر با دوستام..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه من شدم براهمین عجله دارم

دوستان، بخصوص مهرا جان، چرا اینقدر حرف های ناامید میزنی آخه!

عزیزم واقعا غم از دست دادن فرزند بزرگترین درده، اینجا همه حداقل یه بار این غم رو تجربه کردند.

اما به این فکر کن بچه ات یه فرشته بود، وقت زمینی شدنش نبود، رفت که سر وقت سالم و صالح برگرده.

نذار بهت افسردگی غلبه کنه. قوی باش.

من هم امروز داشتم عکس های دوستام رو با بچه هاشون می دیدم یهو قلبم گرفت، اونقدر استرس و تپش قلبم رفت بالا که حالم بد شد. آخرش هم سر درد و تهوع بهم دست داد.

الان به خودم میگم باران نکن اینکار رو! اگه قوی نباشی چطور میخوای مامان باشی! بعدش به مامان خودم فکر میکنم تا لحظه مرگش هم قوی بود و نذاشت آب توی دلم تکون بخوره😓😓، الان اینها رو با گریه دارم می نویسم.

لطفا به این مسئله فکر کن که باید قوی باشی تا بتونی از بچه ات مواظبت کنی. 

دوستان، بخصوص مهرا جان، چرا اینقدر حرف های ناامید میزنی آخه! عزیزم واقعا غم از دست دادن فرزند بزرگت ...

فراموش نمیشه خیلی سخته ،،،امروز بچه داییم و دیدم شوهرم انگار حالش بد شد بچه رو دید منم بدتر از اون اما مجبوری بغل کردم دلم تنگ شده برای اون روز های که تو وجودم بود😭😭😭

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

از خدا میخوام به دل هممون آرامش بده ،و فرشته هامونو برگردونه بهمون 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
دوستان، بخصوص مهرا جان، چرا اینقدر حرف های ناامید میزنی آخه! عزیزم واقعا غم از دست دادن فرزند بزرگت ...

عزیزم خدا مادرت رو بیامرزه..منم موافقم از رحمت خدا نا امید نشیم خدایی که عاشقانه ما رو دوست داره..ریشه همه دردها و بیماری ها مشکلات روحیه ..اگه روح و روانتون تقویت کنید خیلی برای بارداری مجدد آماده تر میشید..من که راهکارامو گفتم: نزدیک شدن به خدا به هر روش و دینی که داریم و دعا کردن_ ورزش کردنمث زومبا که شاده یا یوگا که آرام بخش بستگی به روحیاتتون داره_ آهنگ های شاد گوش کردن_ سفر که عالیه هر چند کوتاه_ دیدن دوستامون که حالمونو خوب می کنن و ...

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
فراموش نمیشه خیلی سخته ،،،امروز بچه داییم و دیدم شوهرم انگار حالش بد شد بچه رو دید منم بدتر از اون ا ...

فرشته جان هیچوقت فراموش نمیشه، بچه ایی که توی وجود ما بود، پاره تنمون، از خون خودمون.. همه اینها درست.

ولی ما باید قوی باشیم و به خدا توکل کنیم.

باید به فکر خانواده باشیم. همسران ما با اینکه مرد هستند و وانمود میکنند که خیلی قوی اند اما قلبشان مثل گنجشک می مونه

عزیزم خدا مادرت رو بیامرزه..منم موافقم از رحمت خدا نا امید نشیم خدایی که عاشقانه ما رو دوست داره..ری ...

ممنون ماری جان.

این بهترین توصیه است به همه🌹🌹

ان شااله خدا همه ما را به شرط عافیت حاجت روا کنه و هرگز غم فرزند نبینیم🙏🙏

باران جان عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه وبا فاطمه زهرا محشور بشه    پسر من شهادت حضرت فاطمه آسمونی شد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین