2777
2789
من بیست و سوم خرداد سقط کردم تا ده روز طول کشید. هنوز پری نشدم.  دکترم دید عجله دارم گفت حالا ...

خب پس با همیم 😉 شما رفتی سونو ببینی بقیا مونده یا نه؟ من دکتر گفت اگه خونریزی بند اومد نمیخواد بری منم سر ده روز بند اومد دیگه نرفتم ولی نگرانم ...انشالله ایندفعه همه چیز واسمون خوب پیش بره

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
راستی شما بعد سقط کمردرد داشتی؟من کمردرد شدید گرفتم.الان بهترم اما کار خاصی نمیتونم کنم. وقتی کاری ا ...

نه من روز دهم قرص نر و ماده و مودر و ارد نخود خام و با تخم مرغ رسمی قاطی کرد مامانم بست به کمرم شب تا صبح میگن درد کمر و میگیره بنظرم اگر نزاشتی شماهم بزار کمر و سفت میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس با همیم 😉 شما رفتی سونو ببینی بقیا مونده یا نه؟ من دکتر گفت اگه خونریزی بند اومد نمیخواد بری ...

ان شاالله هر کی که اقدامی شهریور و مهره همون ماه اول نتیجه بگیره.

من رفتم. گفت چیزی نمونده. با اون لخته هایی که من دفع میکردم همش میگفتم الان رحمم هم باهاش میاد. خیلی وحشتناک بود ولی خداروشکر چیزی نمونده بود. منم سرچ میکردم نوشته بود اگه خونریزی و لکه بینی نداشته باشی دفع شده اما برای اطمینان رفتم. 

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
نه من روز دهم قرص نر و ماده و مودر و ارد نخود خام و با تخم مرغ رسمی قاطی کرد مامانم بست به کمرم شب ت ...

نه من فقط تا دو هفته چیزای مقوی میخوردم ولی این کارو انجام ندادم. 

از عطاری خریدین؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
خب پس با همیم 😉 شما رفتی سونو ببینی بقیا مونده یا نه؟ من دکتر گفت اگه خونریزی بند اومد نمیخواد بری ...

لیلا جون حتما سونو بده منم خونریزی نداشتم اما بقایا مونده بود دارو گیاهی زیاد خوردم تو اولین پریودی بعد سقط دفع شد

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
ان شاالله هر کی که اقدامی شهریور و مهره همون ماه اول نتیجه بگیره. من رفتم. گفت چیزی نمونده. با اون ...

منم فردا یا شنبه برای اطمینان میرم انشالله عزیزم همه به خواست دلشون برسن ماهم همینطور

نه من فقط تا دو هفته چیزای مقوی میخوردم ولی این کارو انجام ندادم.  از عطاری خریدین؟

بله عزیزم حتما بگیر و ببند واقعا موثره خداروشکر کمر من درد نگرفت, شما چندهفته بودید که سقط کردید؟ دلیل سقط چی بوده؟

منم توکل به خدا میخوام شهریور برم اقدام اشالله نطفه سالم تشکیل بشه برای من وهمه که اقدامن

ان شاالله

بله عزیزم حتما بگیر و ببند واقعا موثره خداروشکر کمر من درد نگرفت, شما چندهفته بودید که سقط کردید؟ دل ...

هفته ده اما ساک و جنین تو هفته 6 مونده بودن. رشد نکردن. جنین حتی تا سونو گرافی واژینال نکردم مشخص نشد. فک میکردم پوچه.

شما طبیعی سقط کردی؟

لیلا جون حتما سونو بده منم خونریزی نداشتم اما بقایا مونده بود دارو گیاهی زیاد خوردم تو اولین پریودی ...

عزیزم منم با دارو گیاهی سقط کردم تا شنبه میرم سونو اگه خدایی نکرده بقایا داشت دارو گیاخی بخورم یا برم دکتر بهم قرص بده؟

میگم شهریور محرم نیست مگه اشکال نداره برا اقدام ؟؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

✍️ نقشه جامع تولّد فرزند سالم در طب اسلامی

✅ نکات رعایت کردنی قبل از انعقاد نطفه

1️⃣ اصول تغذیه ای مهم قبل بارداری

2️⃣ اموری که طبق روایات مهم حین انعقاد نطفه حتماً باید رعایت شود که خود بر دو بخش تقسیم میشود:

✅ أ: امور نهی شده طبق روایات

⛔️ نهی از همبستری در روزهای خاص

👈 اول، وسط و آخر ماه قمری که مقتضی ابتلای فرزند به دیوانگی، تشنج،جذام، سی پی فرزند و مادرخواهد بود.

👈 دو روز آخر ماه قمری که مقتضی کم فهمی فرزند خواه بود.

👈 در نیمه شعبان که مقتضی زشت چهره بودن فرزند، خواهد بود.

👈 در شب عید فطر که مقتضی دیر فرزند دار شدن فرزند انسان خواهد بود.

👈  در شب عید قربان که مقتضی چهار یا شش انگشتی متولّد شدن فرزند خواهد بود.

👈 نزدیکی در مسافرت سه شبانه روزی که مقتضی یار و کمک کار شدن ظالم توسط فرزند خواهد بود.

👈 در شب مسافرت که مقتضی انفاق مال توسط فرزند در غیر حق خواهد بود.

⛔️ نهی از همبستری در ساعات خاص

👈 نهی از نزدیکی بعد از ظهر که مقتضی لوچ شدن چشم فرزند خواهد بود.

👈 بین اذان و اقامه که مقتضی حرص فرزند بر خونریزی دیگران خواهد بود.

👈 در ساعات اولیه شب که مقتضی ساحر بودن و ترجیح آخرت بر دنیا توسط فرزند خواهد بود.

⛔️ نهی از همبستری در مکانهای خاص

👈 نهی از نزدیکی در پشت بام خانه (بسا شامل طبقات اول به بعد آپارتمانهای فعلی نیز باشد) که مقتضی منافق شدن فرزند خواهد بود.

👈 زیر درخت میوه که مقتضی آدم کش شدن فرزند، خواهد بود.

👈 مقابل آفتاب یا شعاع آن که مقتضی فقر و بیچارگی فرزند خواهد بود.

⛔️ نهی از همبستری در حالات خاص

👈 نهی از ایستاده نزدیکی کردن که مقتضی شب ادراری فرزند خواهد بود.

👈 صحبت زیاد حین نزدیکی که مقتضی کر ولالی فرزند خواهد بود.

👈 نگاه به عورت زن هنگام نزدیکی که مقتضی کوری فرزند، خواهد بود.

👈 نزدیکی با عشق زن دیگر که مقتضی اخلاق زنانه داشتن فرزند پسر انسان، خواهد بود.

👈 نزدیکی با عشق خواهر زن که مقتضی کمک کار ظالم شدن فرزند، خواهد بود.

👈 نزدیکی بدون وضو با زن باردار که مقتضی کور قلبی و بخل فرزند خواهد بود.

👈 تمیز کردن محل نزدیکی با یک دستمال که مقتضی دشمنی بین زن و شوهر، خواهد بود.

👈 نهی از نزدیکی با خانم باردار در ماه های آخر بارداری

😳 عزیزان چرا از دوستان و آشنایانتان نیز دعوت نمی نمایید تا از دریای بیکران علوم اهل بیت همگی بهره ببریم؟

😔 مگر نمیدانید این همه بیمار و معلول در خانواده ها زاییده عدم توجه به توصیه های اهل بیت میباشد؟

🔴 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

@markazetebbeeslami

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
✍️ نقشه جامع تولّد فرزند سالم در طب اسلامی ✅ نکات رعایت کردنی قبل از انعقاد نطفه 1️⃣ اصول تغ ...

هدانا جان، ۱۰ روز اول محرم رو صبر کن و بعد میتونی اقدام کنی، من میخوام همین کار رو کنم.

میگم شهریور محرم نیست مگه اشکال نداره برا اقدام ؟؟؟؟

من کانال تقویم همسران دارم تو تلگرام.اونجا روز به روز مینویسه که خوبه یا نه. من قبلی رو با همین پیش رفتم. اگه خوب نباشه که مجبورم صبر کنم.ولی به طور کلی چیزی نشنیدم که محرم مشکل داشته باشه.