2777
2789
عزیز دلم تو رو خدا این ختمو بخون  خواهش میکنم حتما یه حکمتی داشت امشب دستم رسید

میخونم عزیزم حتما  دیدم نوشته سوره یاسین یادم افتاد چقدر یاسین میخوندم سر بارداری دوم و سومم ولی بازم خدا رحمش نیومد   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
میخونم عزیزم حتما  دیدم نوشته سوره یاسین یادم افتاد چقدر یاسین میخوندم سر بارداری دوم و سومم ول ...

حالا به این روش بخون گلم  منم رو بارداریم هرووز زیارت عاشورا  و قرآن  و توسل میخوندم..ولی حکمت خدا بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس پسرت گذاشتی ؟

اره دیدیش

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بمون تا بزارم  

وای بمیرم وای خدا من قلبم درد گرفت وای به حال تو نمیدونم چرا ببشتر هم پسر بچه ها اینطور میشن الهی بمیرم پسر نازم آرسامم منم اونجاست تنها نیستی قشنگم   

وای بمیرم وای خدا من قلبم درد گرفت وای به حال تو نمیدونم چرا ببشتر هم پسر بچه ها اینطور میشن الهی بم ...

اره بیشتر بچه ها پسر  حساسترن😔

وای بمیرم وای خدا من قلبم درد گرفت وای به حال تو نمیدونم چرا ببشتر هم پسر بچه ها اینطور میشن الهی بم ...

ببخشید عزیزم  ..توکل کن بخدا صبور باش انشالله سال دیگه نی نی خوشگل و سالمت  بغلته..ازرپسرت بخواد  برات دعا کنه

ببخشید عزیزم  ..توکل کن بخدا صبور باش انشالله سال دیگه نی نی خوشگل و سالمت  بغلته..ازرپسرت ...

فداتشم عزیزم خدا پسزت حفظ کنه دلت شاد کنه با یه بچه صحیح و سالم عین همین فرشتت ، خیلی به پسرم التماس کردم ک واسطه بشه ولی انگار پسرم دوس نداره بعد خودش دیگه کسی بیاد .

آجی همسایمون  بعد از بیست سال باردار شد میاد و اشتباه میکنه نمیره زیر نظر یه دکتر خوب منتظر میمونه درد زایمان بگیرش   نگو از وقتش گذشته  میده دکتر میرن سزارین میکنن بچه مرده  بود خفه شد نمیدونم  چش شد یک عذایی گرفتن   حالا بعداز یکی دوسال شنیدم  بارداره 

فداتشم عزیزم خدا پسزت حفظ کنه دلت شاد کنه با یه بچه صحیح و سالم عین همین فرشتت ، خیلی به پسرم ...

ممنون‌ عزیز دلم 

دوستان عزیزم منپ موافق ختم یاسین به روش شیخ نخودکی هستم و خیلی شنیدم که حاجت میده ولی اول ختم قرآن خودمو کامل کنیم.الان جزهای زیر باقی موندن اگر کسی دوست داره برداره و بخونه و اطلاع بده لطفا

21.24.26.27.28

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

آرسام تو رو خدا اینطوری نکن با خودت.

مثبت باش و تصور کن به زودی فرشته ات برمیگرده. حتما حکمتی توش است که ما نمی دونیم.