2777
2789
بچه هاشماهم مثل من زندگیتونومرده میبینید؟

من که حوصله اطرافیانو زیاد ندارم اکثرا هم بچه کوچیک دارن نی نی دارن سختمه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل جانم‌ اون که رفت یه تیکه ازقلبموباخودش بردجوری که هیچوقت نمیتونم سرپاشم

میتونی زمان همه چیو درست میکنه ببین اینجا چند نفر مثل شماییم ولی برگشتیم به زندگی ، زندگی جریان داره روزای خوب هم میرسه مطمئن باش من یه تاپیک با همین عنوان که چند سال پیش زده بودن خوندم همشون بچه دار شده بودن به چیزای خوب به روزای خوب فکر کن

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بچه هاشماهم مثل من زندگیتونومرده میبینید؟

اینو بدون که فقط خودت میتونی حالتو خوب کنی نزار تو دام افسردگی بیفتی

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

گل جانم میدونم پایان شب سیه سپیداست ولی الان دوره بدیومیگذرونیم ازهمه فراریم بیقرارم ارزوهام‌به بادرفت میترسم بچه بیارمم بازاین اتفاق یادم نره دلم میخوادیادم بره ولی نمیشه

الان افتادم ۴۰روزتوایینه خودم‌و ندیدم فقط ارامبخش وخواب اورمیخورم ومیخابم بیدارشم عذابم شروع میشه

عزیزم داری افسرده میشی شوهرت چه گناهی کرده اونم داغدار بچشه حال تورم اینجوری میبینه دیگه هیچی . موهاتو رنگ کن دکوراسیون خونه رو عوض کن هرچی برای بچه گرفتی بریز توی مشما بزار تو انباری برو خرید برای خودت خرید کن لباسای خونگی جدید بگیر یه دفتر یادداشت بردار و خاطراتتو توش بنویس از گلایه هات از دردهات از همه چی انقدر خالی میشی 

انشا...باران جان 

من این دعا رو برای همه شما و خودم دارم. برای من هم دعا کنید.

الان دوماه از سقط ام میگذره. خیلی نگرانم برای بارداری مجدد😔

دعای هر روزم از خدا اینه: فقط به شرط عافیت با نطفه سالم و صالح باردار شم و با من بمونه، به دنیا بیاد و عمر طولانی داشته باشه و دیگه رنج از دست دادن نبینم. برای شما هم همین آرزو  رو دارم.🙏🙏

من این دعا رو برای همه شما و خودم دارم. برای من هم دعا کنید. الان دوماه از سقط ام میگذره. خیلی نگرا ...

چه دعای خوبی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین