2777
2789
همه میگن حق داری ناراحت باشی نه که باخودت اینطورکنی بچه ای که نه دیدی نه میفهمی 

ببین عزیزم من یک ماه اول یکسره گریه کردم صبح روز شب وقت بی وقت سرکار تو خیابون تو خونه اما بعد یه ماه یه باشگاه ثبت نام کردم چندتا کار پاره وقت کنار کار اصلیم برداشتم حسابی خودمو مشغول کردم درسته هنوز یه گوشه ذهنم دختر کوچولویی هست که تمام وسایلشم خریده بودم اما دیگه زندگیمو روحیمو تحت الشعاع قرار نمیده شوهرتم گناه داره به فکر اونم باش

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۴۰روزدعای حدیث کسارونذرکن بخون به حق تک تک آیه هاش جواب میگیری خیالت راحت 

نميتونم بعد زايمانم مامانم گفت 124000صلوات نذر كن منم كلي از خدام نا اميد بودم ولي نذر كردم ولي هنوزم نتونستم تمومش كنم چون إيمانم  كم شده چون نميتونم ذكرو صلوات بگم ، خدا كمكم نكرد و نميكنه انگاري هيچ نميبينمت 

ببین عزیزم من یک ماه اول یکسره گریه کردم صبح روز شب وقت بی وقت سرکار تو خیابون تو خونه اما بعد یه ما ...

موافقم باشگاه و ورزش خیلی تاثیر داره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
 نميتونم بعد زايمانم مامانم گفت 124000صلوات نذر كن منم كلي از خدام نا اميد بودم ولي نذر كردم ول ...

نه عزیزم حتما میبینت و به فکرته.بزودی انشالله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
امیدوارم تک تک شما به زودی بیایید و توی این تاپیک خبرهای خوب از خودتون تایپ کنید🙏🙏

انشالله عزیزم 😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین