2777
2789
ببین فقط باید خدا بخواد بچه های ما عمرشون تو این دنیا نبوده وگرنه من دوستم بهمن ۹۷ زایمان کرد از ماه ...

منو یکیم باهم باردار بودیم اون هم چند بهر ختم بارداری بهش گفتن آبریزش اینا ولی الان خداروشکر پسرش شش ماهشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دعام کن هداناجان انشا...

چشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به منم میگفت خوشبحالت

دقیقا دوستمم به من میگفت خوش به حالت  هیچ مشکلی نداری.. گرچه عزیزترین دوستمه و بیست و چند ساله با هم دوستیم و وقتی این اتفاق افتاد انقد اون گریه و زاری میکرد واسم و ناراحت بود.. خدا دخترشو واسش نگه داره..فقط عمر دست خداست و هر جی هم واسمون مقدر کرده همونه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

دو تا از خانومای دوستای همسرم با من باردار بودن یکیشون بچش به دنیا اومد یکی هم شهریور... دوست ندارم برم دیدن بجشون😢خب چکار کنم!دختر عموم هم با من ماه و روزش یکی بود اونم بچش به دنیا اومد..

حالا هی با خودم میگم بعضیا مغزشون کپک زده و خرافاتی هستن نکنه برم دیدن نوزادشون  پشت سرم بگن واای زائویی که بچش مرده شگون نداره بیاد دیدن نوزادمونو .... انقدر این فکرا میکنم همسرم میگه غلط کردن بگن..گفت اصلا دیدن هیچ کدومشون نرو اعصابت داغون میشه

دقیقا دوستمم به من میگفت خوش به حالت  هیچ مشکلی نداری.. گرچه عزیزترین دوستمه و بیست و چند ساله ...

ببین نباید به کسی بگیم خوش به حالت  وقتی ما به کسی میگیم خوش بحالت اول ببینیم میتونیم روزهای که اون گذروندو بگذرونیم یا نه مطمئنا که نه من خیلی روزهای سختی را گذراندم رو بچه قبلیم خیلی همه هم دیدن چرا بهم میگفتن خوش بحالت خیلیا گفتن همین خوشبحات خوشبحالت گند میزنه به همه چی به زندگی ادم من شوهرم رفت برا پسرم پیش حاج آقا گفت چش خوردین  حتی همکار ش بهش گفت تو چش خوردی سرکار مردا من فک نمیکردم حسود باشن ولی هستن .... من همه دردامو میریختم تو خودم .حتی الانم میگن خوشبحالش چه صبوره راحت کنار اومد اونا که از دل من خبر ندارن   

سلام منم مثل شماها بچمو از دست دادم  ٢٧اين ماه  ميشه يسال و هرچي ب اين روز نزديك ميشم حالم بدتر ميشه  توروخدا واسه منم دعا كنيد من ديگه اميدي ندارم خدا خودش داد ولي چرا ازم گرفت من نميتونم با اين كنار بيام خسته ام 

سلام منم مثل شماها بچمو از دست دادم  ٢٧اين ماه  ميشه يسال و هرچي ب اين روز نزديك ميشم ...

سلام عزیزم ..بازم خوبه که یکسال گذشته..من که دو ماه گذشته.بچتون چند وقتش بود؟

سلام عزیزم ..بازم خوبه که یکسال گذشته..من که دو ماه گذشته.بچتون چند وقتش بود؟

اره گذشت ولي بگم هر ساعت بيادش بودم دروغ نگفتم من بعد ٤سال نازايي و كلي درمان  ولي تَو أوج نااميدي طبيعي باردار شدم  وتوهفته ٢٤ دهانه رحمم باز شد و زايمان كردم پسرم زنده دنيا اومد بعد ٥ ديقه پركشيد و روح منم باهاش رفت 

اره گذشت ولي بگم هر ساعت بيادش بودم دروغ نگفتم من بعد ٤سال نازايي و كلي درمان  ولي تَو أوج ...

😔😔😭😭😭خیلی متاسفم عزیزم .خیلی خیلی ناراحت میشم هر مادر جدیدی میاد و میگه که چه دردی کشیده و چقد الان داغونه چون حالشو میفهمم.فقط امیدوارم خدا بزودی دامنتو سبز کنه

کسایی که پره اکلامپی شدید حتما یه دکتر کلیه برید من دو ماه تحت نظر دکتر کلیه دارو مصرف کردم الانم بلافاصله بعد از بارداری باید تحت نظر دکتر کلیه باشم تا دوباره دفع پروتئین نگیرم

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اخی یکسال که خیلی چراجاش نیاوردی دکترروانشناس میگه فقط بااومدن یکی دیگه ازیادت میره

من ميخوام نميشه الان سه ماه دوباره اقدام كردم ولي نميشه خدا نميخواد ك غممو كم كنه نميگن از بين ببره چون با خبربارداريم همچي زندگيم كامل شده بود ولي بازم برگشتم ب نقطه صفر زندگيم