2777
2789
  فرداگفتن حاضر

به سلامتی عزیزم.امیدوارم پزشکت بهت اجازه بده که حالت بهتر بشه..

آخه من خودم یه طرف ماجرام.همسرمم یه طرف.میگه تا سال دیگه اقدام نمیکنیم میگه بزار هم جسمت هم روانت و اعصابت خوب بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرمیکنیدمنم بااین اوضاع حامله میشم؟

اگه از نظر روحی آماده بشی حتما بزودی باردار میشی..آخه بستگی به سالم بودن اسپرم همسرت و تخمک های خودت داره.یادمه گفتی سر اون بارداریت خیلی زود باردار شدی

و اگر خدا برای کیفر گناه یا امتحان به تو زیانی رساند،هیچ کس جز او آن را برطرف نمی سازد و اگر اراده خیری برای تو کند هیچ کس مانع فضل او نخواهد شد!آنرا به هر کس از بندگانش که بخواهد می رساند؛ و او غفور و رحیم است.

آیه ۱۰۷ سوره یونس

پس مهرااا جون اصلا نترس خدا خودش وعده دهده که اگر زیانی بهت برسه مث الانه ما که امتحانمون کرده ،خودشم اونو برطرف میکنه و فضل و رحمتش شامل حال ما میشه..ایمان داشته باش عزیرم نترس

مری تونمیترسی؟

اگه بگم نمیترسم دروغ گفتم ولی ته دلم آرامش دارم  و احساس می کنم خدا اون بار امتحانم کرده و همش میگم حتما چون صبوری کردم بهترشو میخواد بده

ای جانم خداسالموتندرست وبزودی بهت بده خوشبحالت کاش منم حالم مثل توبود

آخه میدونی با خودخوری و سرزنش کردن خودم فقط نابود میشم..چاره ای ندارم جز اینکه امیدوار باشم

وااای همسرم یه هفته بعد از اون اتفاق که من گریه میکردم و بی تاب بودم اومد کنارم مظلومانه نشست و گفت من دیگه گوه بخورم از دو کیلومتری تو رد بشم من تو اوج گریه غش کردم از خنده🤣🤣🤣اون اصلا نمیخندید گفت من خودمو مقصر میدونم که تو باردار شدی🤤🤤بعد ده روز نگذشته از اون حرفش همش دنبال رابطه بود😂گفتم الان فاصله مون دو کیلومتره دیگه؟؟با کمال اعتماد به نفس میگفت عزیزم واسه روحیه خودت میگممماا نزدیکی روحیتو عوض میکنه🤣😋🤣

اینم تعریف کردم حال و هواتون عوض بشه.ببخشید جسارت کردم دوستان

والا ما خانوما خودمونو میکشیم و غصه میخوریم آقایون در هر شرایطی فکر چیز دیگه ای هستن

ببخشیدخستتون کردم باناله هام ولی واقعابیقرارم

راحت باش   ....ببین انرژی مثبت بگیر فکر چیزای منفی نکن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین