2777
2789
فولیک اسید 5 با اسپرین باید بخورم گفت شوهرتم باید ازمایش اسپرم بده

فک کنم منم ۳ ماه قبل اقدام باید شروع کنم فولیک اسید ۵ بخورم چون قبلا یه مرده زایی داشتم .گرچه هنوز علتش مشخص نشده.آسپرینم توی بارداری قبلیم میخوردم اونم علت تجویزش این بود که تو گزارش سونو آنومالی نوشته بود: یکی از شریان های رحم پر خون مشاهده شده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موناجان دکترابیمارستان پارس میگن سزارین دوماهبعدحالاطبیعی که زودترم میتونی

نمیدونم عزیزم من از خدامه اقدام کنم حالا شاید شهریور اقدام کنم خیلی بیتابم برا بچه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
مری الکی بخدااین فولیک کارگرخالم حامله میشن بچه هاشوعروساش قرص نمیخورن تازایمانشون هیچ دارویینمیخورن ...

میدونم بخدا..من و همسرمم از این زورمون میگیره که بهترین داروها و مکمل های گرون که تهران پیدا نمیشد رو مصرف میکردم همه چی رعایت می کردم از انواع سونوگرافی و سل فری و اکو قلب جنین و آزمایشات ... انجام دادم نه دیابت داشتم نه فشار خون ولی دستگاه دیابت و فشار خون خریدم هر روز چک می کردم و کلی حساسیت نشون میدادم تو تغذیه و ... ولی بچم به یه دلیل چرت تو شکمم مرد!!! همسرم میگفت عزیزم فقط خدا باید بخواد از دست من و تو هیچی برنمیاد بچه های کلی ها و گداها یا حتی توی روستاهای دور و عقب افتاده بدون هیچ مراقبتی سالم متولد میشن...

میدونم بخدا..من و همسرمم از این زورمون میگیره که بهترین داروها و مکمل های گرون که تهران پیدا نمیشد ر ...

منم همین طور کلی همراه شوهرم رعایت کردیم چه تو تغذیه انجام ازمایشات قرص های گردون قیمت اما اخرش اینجوری شد نمیدونم حکمت خدا چیه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
مری مشکلی نداری ازالانم میتونی اقدام کنی تحت نظردکترزنان منکه واقعابدون بچم نمیتونم دوام بیارم

من دوم مرداد پیش خانم دکتر سولماز پیری وقت دارم ببینم ایشون چه نظری داره..هنوز علت مرگ بچم معلوم نیست.ببینم میتونم یه وقت هم از حنطوش زاده یا مرصوصی بگیرم و نظر اونا هم بفهمم!

الهی به حق پاکی دخترمامان نرجس خدادخترمنم برگردونه بدون اون دارم میمیرم

قربون دلت بشم به زودی خدا بهت بچه سالم و صالح میده.علت از دست دادن بچتو یادم رفته..میشه بگی؟

۲۴ سالمه شوهرمم سنگ فرش میزنه الان مدتیه کارگیرش نیومده این ورم میترسم بعدیم ناقص باشه

قبل اقدام مجدد حتما برو دکتر و از چند ماه قبل اسید فولیک پنج مصرف کن نقض لوله عصبی جدیدا خیلی زیادشده اولین مشکل بچه منم همون بود که هفته سی متوجه شدن من با دکترای زیادی صحبت کردم دکتر فروتن تو شیراز جراحی نقض لوله عصبیریا همون میلومننگوسل رو داخل شکم مادر رو جنین انجام داده به ما گفت احتمال اینکه بچه بعدی این مشکل رو داشته باشه خیلی کمه اکثرا یدونه تو هر خانواده دیده شده اما اسید فولیک پنج رو نباید فراموش کنی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
قبل اقدام مجدد حتما برو دکتر و از چند ماه قبل اسید فولیک پنج مصرف کن نقض لوله عصبی جدیدا خیلی زیادشد ...

ینی حتی اگر نسبت فامیلی با همسرمون نداشته باشیم بازم امکان نقص لوله عصبی هست!!؟؟

حالا مگه این مشکل که دکتر فروتن تو دوران جنینی میتونه جراحی کنه کاملا قابل درمانه؟؟؟

علت این بیماری چیه؟؟

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💝

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💝

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین