2777
2789
پسرم خیلی بهونه میگیره همش سراغ داداششو میگیره  دلم میخاد یه بچه خدا بهم بده شبیه داداشش که فکر ...

عزیزم بچه داری؟خدا روشکر کن .انشاله بعدی هم بزودی میاد تو بغلت

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

چه جالب برای من برعکس بوددوقلودختربودن که یکیشون حدودادوسالگی بخاطرناراحت قلبی فوت شدوبعدیه دختردیگه بدنیاآوردم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عزیزم بچه داری؟خدا روشکر کن .انشاله بعدی هم بزودی میاد تو بغلت

اره عزیزم...انشالله

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چه جالب برای من برعکس بوددوقلودختربودن که یکیشون حدودادوسالگی بخاطرناراحت قلبی فوت شدوبعدیه دختردیگه ...

عزیزم 😔😔😔😔چقدر سخت بود برات 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
آزمایش اگزوم چیه؟؟؟میشه لطفا توضیح بدید

ازمایش ژنتیک از خودتو وهمسرت خیلی هم گرونه امسال شده نفری۸ملیون

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
دوستان عزیز جسارتا شما تو این مدت که دکترتون اجازه بارداری نداده به چه روشی جلوگیری میکنین؟

طبیعی

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
آره عزیزم پاک شده مثل اینکه .. هیچکدوم جای اون یکی رو نمیگیره ولی به اندازه خودشون عزیزم. حتی دوقلو ...

چه جالب

من هم اسم دختردومیم روهمون اسم دختراولیم گذاشتم 

البته16سال بعدبدنیااومدمن هم دومیم بااون دخترم که فوت شدعین هم هستن کپی کپی هم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )