2777
2789
خداروشکر عزیزم یه بچه نازنین داری خدا برات نگه داره اما ببخشید دلیل اینکه 2سال نباید باردار بشی چیه؟

نمیدونم دکترم اصلا آدم حرف بزنی نیست من سوال میپرسیدم اون میگف اره یا ن .برای سقط قانونی ک رفتم دکتراطفال گفت ک دوسال باردار نشو من بهش گفتم گفت نشو هنو سنت کمه میتونی بچه بیاری بعد اصلا برام سونو بعدسقط ننوشته.فقط خودم خیلی پیگیر بودم آزمایش ژنتیک نوشت دیگ چیزی ننوشت

منم تو شرایط خوبی نیستم میرم پیش روانشناس که این بهتر بشم اما حرفهای شما میشنوم ارومترم به امید روزه ...

خداروشکر که ارومتری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل کوروموزمی کیستیک هیگروما هیدروپس فتالیس.کورتاژ کردم خیلی سخته منو شوهرم فامیل نیستیم نمیدونم چر ...

چرا دوسال 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم دکترم اصلا آدم حرف بزنی نیست من سوال میپرسیدم اون میگف اره یا ن .برای سقط قانونی ک رفتم دکتر ...

عزیزم فکر نکنم مشکل ژنتیک داشته باشی چون اگر بود بچه سالم نداشتی اینا یه جهش برای همه ممکن پیش بیاد امکان دوبارش کمه منم پسرم مشکل قلبی شدید داشت دکتر قلب جنین گفت یه جهشه توکل به خدا اشاالله همه چیز درست بشه صاحب فرزندان سالم بشیم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
نمیدونم دکترم اصلا آدم حرف بزنی نیست من سوال میپرسیدم اون میگف اره یا ن .برای سقط قانونی ک رفتم دکتر ...

دکترتو عوض کن ..وای بعضی دکترا انگار زورشون میاد خرف بزنن

توضیح دادم بالاتر .دکتر گفت برای بچه بعدی آزمایش غربالگری ندم مستقیم برم آمینوسنتز مشکل فک کنم خیلی ...

امینو دادی بچه قبلی همه مشکلات بچه را نشون میده  سخته یا آسون 

عزیزم فکر نکنم مشکل ژنتیک داشته باشی چون اگر بود بچه سالم نداشتی اینا یه جهش برای همه ممکن پیش بیاد ...

هنوز ازمایشو ندادم هزینش بالا بود منتظرم برم شهر خودمون اونجا برم دکتر ببینم چی میگن

عزیزم فکر نکنم مشکل ژنتیک داشته باشی چون اگر بود بچه سالم نداشتی اینا یه جهش برای همه ممکن پیش بیاد ...

امیدوار شدم

امینو دادی بچه قبلی همه مشکلات بچه را نشون میده  سخته یا آسون

آمینو ندادم برا سقط چون مشکلاتش تو سونو زیاد بود پزشک قانونی با دوتا سونو مجوز سقط داد ولی گفت برای  حاملگی بعدی حتما باید امینو بشی

مرسی هدانا جان اما از دست دادن بچه تو هر سنی و هفته ایی سخته مخصوصا بچه اول اما واقعا از من بدترم هس ...

اره عزیزم خیلی هست