2777
2789
نمیتونم برم تهران  باید یه دکتر خوب همین اهواز پیدا کنم

انشاله پیدا میکنی عزیزم اما حتما پیش متخصص بارداری پر خطر برو ک کاملا هم چکاپ بشی هم بارداری مطمئنی رو داشته باشی قشنگم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله پیدا میکنی عزیزم اما حتما پیش متخصص بارداری پر خطر برو ک کاملا هم چکاپ بشی هم بارداری مطمئنی ...

چشم حتما ممنون عزیزم 💓

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
همه چی دست به دست هم گذاشت تا بچم پر بکشه همچی 😢

😔😔😔عزیزم میفهمم دقیقا چی میگی.منم هر چی برمیگردم همه اتفاقاتو مرور میکنم به این پی میبرم که خدا نمیخواست این بچه عمرش به این دنیا باشه😢

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منم پیش دکتر مرصوصی رفتم کارشون عالیه 

الان تحت نظر مرصوصی هستی؟

غیرباردار هم ویزیت میکنه؟

علت فوت بچه شما گره خوردن بند ناف بوده؟

شما چجوری سه روز بچه تو شکمت مرده بود متوجه نشدی؟؟میدونی چرا میپرسم چون منم بچه دو سه روز بود تو شکمم مرده بود ولی انقد انقباصاتم زیاد بود فکر میکردم بچم داره حرکت میکنه

الان تحت نظر مرصوصی هستی؟ غیرباردار هم ویزیت میکنه؟ علت فوت بچه شما گره خوردن بند ناف بوده؟ شما چ ...

دکترم منو ارجاع داد ب دکتر مرصوصی چون این اتفاق افتاده برای بارداری بعدی ازمایشات لازم رو بدم در اصل همون ازمایشاتی ک میخواستن رو جفت و جنین انجام بدم رو انجام بدم. بند ناف محکم پیچیده بود دور گردنش خیلی شیطون بود.یهو حرکاتش رو احساس نکردم خیلی شیرینی خوردم دیدم تکون نمیخوره وفتم بیمارستان صدای قلبشو نشنیدن بعد سونو نوشت ک رفتم اونجام نه حرکتشو دیدن نه ضربانشو.... سونو رو ب دکتر شیفت نشون دادم ختم بارداری رو اعلام کرد و گفت بعد دو روز دردت میگیره و دفع میشه . خدا خیرش بده تا اخرین لحظه هم اجازه نداد سزارین بشم چون دفعه اولمم بود.ک در اخرین لحظه ک خواستن ببرنم اتاق عمل پسرم اومد اما بی جون 😫😢

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دکترم منو ارجاع داد ب دکتر مرصوصی چون این اتفاق افتاده برای بارداری بعدی ازمایشات لازم رو بدم در اصل ...

الهی عزیزم چقدر سخت!کاملا میفهمم.امیدوارم بزودی باردار بشی و خدا بچتو صحیح و سالم بزاره تو بغلت

الهی عزیزم چقدر سخت!کاملا میفهمم.امیدوارم بزودی باردار بشی و خدا بچتو صحیح و سالم بزاره تو بغلت

اره عزیزم خیلی سخت بعد از هفت سال تصمیم گرفتیم بچه دار شیم اما خدا و حکمتش بی نتیجه گذاشت . ولی بازم خدارو شکر میکنم ک خودم و همسرم سلامتیم با ازمایشات و سونویی ک دادم  امیدم چند برابر شده .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲