2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجان   اهوازن  خوش اخلاقه خوبه

فوق العاده خوش اخلاق و متبحر هستن . متخصص بارداری های پر خطر هستن .تهران . استاد دکتر جدیدم بودن ک منو ارجاع داد بهشون . بلا استثنا همه خانمای باردار ک قبل و حین بارداریشون مشکل داشتن پیششون میومدن . شاید باورت نشه تو چند جلسه ای پیششون رفتم از 70 80 نفری ک پیششون ویزیت میشدن 50 تاشون با نامه ارجاع میومدن 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
واقعا هم همینه.من که بعد از زایمانم به شدت احساس بدبختی و بیچارگی میکردمو و رو تخت بیمارستان درد میک ...

الههیییی عزیزم ... منم دقیقاومثل تو بودم ... درد زایمان طبیعی ونتیجه زایمان پسرم ک تو دلم سه روز مرده بود. اما تنها زایمان اون شب بودم و فرداش برای بستری اتاق خصوصی بردنم ... اما اتاقای دیگه صدای بچه هاشون رو میشنیدم😢

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
هستی عکسش یه لحظه بزارم 

خدا ب دلت صبر بده عزیزم . من ندیدمش حتی لمسش هم نکردم یعنی دکتر اینطور خواست گذاشت کنارم اما گفت سرتو برگردون  ولی بعدش ک رفت یلحظه برگشتم اما فقط تنشو دیدم صورتشو ندیدم😢 ..بعدش هم ک رفتم پیشش شاکی شدم و بهش گفتم ک چرا نزاشتی ببینمش گفت برای خودت ک ذهنیتی برات نمونه , بیشتر عذاب نکشی .درست میگفت چون هنوز اون لحظه ای ک حتی فقط تنش رو دیدم مرور میکنم😔

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
کاش همه اونایی که بعد بچشون یا باردار شدن یا به دنیا آوردن هم بیان تو تاپیک تا بهمون امید بدن......ا ...

سلام عزیزم

۱۴ آبان نود و پنج

لحظه زایمان

دختر ناز چهار کیلو و نیمیم

موقع زایمان پر کشید و رفت.....

و آتش نبودنش داره میسوزونه منو......

اما خداروشکر بعد از یک سال و نیم نازایی باردار شدم و الان یه دختر ۵ ماهه دارم.....

کمی تحمل نبودن اون گل نازم راحت تر شده....

و تنها دلیل زنده بودنم شده دخترم

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

با کلومیفن دو قلو باردار شدی؟

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
فوق العاده خوش اخلاق و متبحر هستن . متخصص بارداری های پر خطر هستن .تهران . استاد دکتر جدیدم بودن ک م ...

دکتر اهواز هستن یا تهران

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چند وقته از زایمانت میگذره عزیزم ؟ 

نزدیک شش ماه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم ۱۴ آبان نود و پنج لحظه زایمان دختر ناز چهار کیلو و نیمیم موقع زایمان پر کشید و رفت... ...

خدا گل دخترتو حفظ کنه عزیزم 🤗🤗

دکتر اهواز هستن یا تهران

من خودم مازندران زندگی میکنم . دکتر تهران هستن . عزیز دلم حتما اگه موقعیتش رو داری برو پیشش انشاله ک نتیجه بگیری . اطلاعاتش رو هم میتونی تو اینترنت سرچ کنی گلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نزدیک شش ماه 

منم هفت ماه و نیم میگذره . دو سه ماهه دکتر اجازه داده اما چون خودم روحیه ام خوب نبوده و میخوام برم مسافرت اقدام جدی نکردم . ماه دیگه اقدام میکنم 🌹

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم ۱۴ آبان نود و پنج لحظه زایمان دختر ناز چهار کیلو و نیمیم موقع زایمان پر کشید و رفت... ...

چرا نازایی داشتی 

من خودم مازندران زندگی میکنم . دکتر تهران هستن . عزیز دلم حتما اگه موقعیتش رو داری برو پیشش انشاله ک ...

نمیتونم برم تهران  باید یه دکتر خوب همین اهواز پیدا کنم

منم هفت ماه و نیم میگذره . دو سه ماهه دکتر اجازه داده اما چون خودم روحیه ام خوب نبوده و میخوام برم م ...

بسلامتی بری عزیزم  ❤