2777
2789
سلام به همهمن این تاپیک رو تازه دیدم منم ماه پیش بچم به دنیا اومد و بعد از هشت روز پرکشید و از پیشم ...

ای کاش از من بگیره خدا.   میدونم خدا میخواد سرم تلافی گناهانم باشه تمام زندگیم پر رنج و عذاب  پر گرفتاری حالا بااین بارداری ناخواسته تیر خلاص زد بهم  خدا کنه نمونه ب ام چون اصلا حوصله نوزاد و شیر دهی متنفرم همون اولا هر کار کردم از بین نرفت خدا کنه از بیمارستان نیارم همونجا بمیره نیاد به این دنیای بدبختی 

سلام دوستای گلممنم از قدیمی های تایپیک امبله منم روزهای سختی گذروندم داستانم وسطای تایپیک هستپسرم هف ...

خوش به حالت  حالا شما میخواستی متاسفم. ولی من نمیخوام خدا از شما نمی‌گرفت از من بگیره چون اصلا نمیخوام به خاطر شوهر عوضی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خستم فقط میخوام بگم خدا نباید اینجور کنه به هر کی میخواد بده دیگه نگیره وهر کی نمیخواد مثل من نده گاوه الان بگیره من ذره ای ناراحت نیستم اگه قراره مریض بده همین الان بگیره واقعا توان اینو ندارم 

پسرم خیلی ناز و خوشکل بود😭😭😭 الان بیشترین چیزی که منو عذاب میده اینه که از اول بارداری یه لقمه بی ...

ای اش من به جای تو بودم  حق داری من آدم مومنی مثل تو نیستم حق تو نبود.  من خیلی ناشکر و تا آخرین لحظه دعا میکنم نمونه از اولم نمیخواستم. الانم تو این تاپیک ا دنبال بچه مرده ام  و حسرت شماها رو میخورم 

ای اش من به جای تو بودم حق داری من آدم مومنی مثل تو نیستم حق تو نبود. من خیلی ناشکر و تا آخرین لحظ ...

کاری به ایمانت ندارم عزیزم ولی واقعا برای شری که مشتاقانه داری برای خودت میخری برات ناراحت شدم. سختیها رو پشت سر گذاشتی رسیدی به آخر بعد اینجوری میگی؟ برگرد به عقب ببین واقعا هیچوقت ارزو نکرده بودی داشته باشیش؟ 

انشاالله بچت به سلامت دنیا میاد و از ته دل دعا میکنم هرگز غم و داغشو نبینی و خیرشو ببینی اما قبل از اینکه به دنیا بیاد از حرفات بگذر چون وقتی دیدی و بغلش کردی اگه بهش دل بستی اول باختنته. تجربه به من ثابت کرده اون چیزی که نمیخوای رو از دست نمیدی اما درست وقتی که بهش دل بستی و خواستیش جوری میره که یه عمر بسوزی.

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
کاری به ایمانت ندارم عزیزم ولی واقعا برای شری که مشتاقانه داری برای خودت میخری برات ناراحت شدم. سختی ...

من نمیخواستم با قرص باردار شدم ای اش همون اولا سقط میکردم  بجه برای من خوب نیست نمیتونم بپذیرم از اول بارداری کنار نیامدم به امید روزی که کنار بیام الانم نمیخوام اینو ببینم زندگیمو نابود کرد 

سلام دوستان مدتها بود به این تاپیک سر نزده بودم. بعد از اون اتفاق شوم ۸ماه بعد باردار شدم و الان دختر گلم ۸ ماهشه. اومدم اینجا بهتون بگم که صبر داشته باشید. ناامید نشید. من پسرمو توی ۳۴ هفته در کمال ناباوری از دست دادم و این روزها که داره نزدیک ۲ سال میشه که از دست دادمش هنوز هم دلم خیلی میگیره. اون اتاق زایمان بدون بچه همش توی ذهنمه و فراموش نشده. اما زندگی ادامه داره.عمتونو بپذیرید. خیلیا تو این دنیا دارن با یه غم بزرگ توی دلشون زندگی میکنن یکیشم ما. پس زیاد سخت نگیرید. زندگی نهایتا یه بازیه فقط.بلند شید و ادامه بدید و گذشته را هی مرور نکنید

2810