2777
2789

خودتون سرگرم کنید با ورزش پیاده روی خرید فیلم با هرچیزی که حالتون خوب میکنه حتی تنهایی

غصه گذشته زو نخورید چون فایده ایی نداره

خودتون رو از غم و غصه ها رها کنید تا بتونید در زمان حال زندگی خوبی داشته باشین

با حواس جمع این بار پیش برید پیش بهترین دکترا برین و بسیار دقت کنید و توکل به خدا

برای همتون روزهای خوشی ارزو میکنم در کنار خانواده و بچه هاتون

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

و وقتی مجدد باردار شدید مثل من نباشید که هرروز با گریه شب می کردم ترس از دست دادن داشتم هرچی گفتن این گریه ها این ناراحتی ها رو جنین اثر منفی میزاره من گوش ندادم

و الان بچه من بسیار حساس و زود رنج  و ترسو و نق نقو بسیار زیاد 

اینا همه به خاطر ناراحتی های من تو بارداریه

اشتباه منو تکرار نکنید من تا میرفتم مطب دکتر از اول تا اخرش فقط گریه می کردم که چرا باید یه راهی که قبلا رفتم دوباره برم

خدا نخواست قسمت نبود که بچه من در ۳۹ هفتگی زنده نمونه کی فکرش میکرد

خلاصه کاری که من و امثال من کردیم شماها که دارین میخونین در حق خودتون و بچه هاتون نکنید چون ظلمه به خودتون به بچه تون که سال ها باید تلاش کنید تا این اثرات منفی از بین برن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم نگران نباش تحمل کن میگذرن توکل کن و امیدوار باشن به آینده برات بهترین ها رو ارزو میکن ...

ممنون عزیزم😞😞😞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
ممنونم عزیزم  الهی آمین ، توکلتون به خدا باشه قطعا سهمتون پیش خدا محفوظه. منم روزی تو شرایط ش ...

ممنون از دلگرمی و محبتتون😞😞💔💔💔

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
و وقتی مجدد باردار شدید مثل من نباشید که هرروز با گریه شب می کردم ترس از دست دادن داشتم هرچی گفتن ای ...

بچه منم دقیقاااااا همین خصلت ها رو داره 

بی نهاااااایت نق نقو و حساس و زودرنجه و بی نهایت استرسی و ترسو هست و من خیلی ناراحتم از این بابت 

و وقتی مجدد باردار شدید مثل من نباشید که هرروز با گریه شب می کردم ترس از دست دادن داشتم هرچی گفتن ای ...

منم همش میگم اگه بچم مونده بود دیگه نیازی نبود یه راه رفته رو تکرار کنم و بازم استرس بکشم😞💔 برام دعا کنید خدا به منم بچه بده. دلم برای روزهایی که تو شکمم بود تنگ شده😭💔

منم همش میگم اگه بچم مونده بود دیگه نیازی نبود یه راه رفته رو تکرار کنم و بازم استرس بکشم😞💔 برام د ...

عزیزم مطمین باش اون روزها به زودی میان که سرت گرم بچه ات بشه 

مطمین باش خدا جبران میکنه برات 

همینجوری که تمام بچه های قدیمی این تایپیک  که من باهاشون در ارتباط بودم الان سرگرم زندکی شدن و دیگه اینجا نمیان به زودی شما هم روزهای خوش میبینی

به زودی بچه دار میشی و به سلامتی به دنیاش میاری

عزیزم مطمین باش اون روزها به زودی میان که سرت گرم بچه ات بشه  مطمین باش خدا جبران میکنه برات&n ...

فدات بشم عزیزم با دعای شما مهربون🙏🏻♥

چند شب پیش همسرم خواب مادربزرگش دیده (مادربزرگش فوت شده)که یه دختر بچه بغلش بوده به همسرم گفته امشب خدا این بچه رو بهتون داده بیا بگیرش ،همسرمم نوزادو بغل میگیره،بعدش گفته برو به زنتم مژده بده که بچه دار شدید .....

دوستان این خواب میتونه تعبیر داشته باشه؟

چند شب پیش همسرم خواب مادربزرگش دیده (مادربزرگش فوت شده)که یه دختر بچه بغلش بوده به همسرم گفته امشب ...

بله عزیزم از مرده گرفتن چیز عالیه بهترین خوابی هست که میشد ببینی

حتما به زودی دامنت سبز میشه و مادر میشی تعبیرش دقیقا اینه

ممنون عزیزم،خیلی وقته منتظرم دوباره باردار شم😘🤲🤲💚

ان شاءالله به زودی دامنت سبز میشه مطمین باش خدا بهترینش بهت میده

چند شب پیش همسرم خواب مادربزرگش دیده (مادربزرگش فوت شده)که یه دختر بچه بغلش بوده به همسرم گفته امشب ...

بله عزیزم ♥ خیلی خواب خوبیه😍 یه بچه با برکت از بهشت براتون آورده♥

ممنون عزیزم در ناامیدانه ترین حالت ممکن به سر میبرم😔 توکل به خدا🤲 انشالله دامن همه ی منتظرا سبز ...

الهی آمین. خدا کنه هممون تا عید دلمون شاد بشه و مادر بشیم وگرنه ناامیدی بیشتر تو دلمون خونه میکنه😞💔