2777
2789
خدایا 😭😭😭 آخه چرا؟ علت فوت بچه هات و سنشون چی بود؟ علت فوت همسرت چی بود؟ خدا به داد دلت برسه

یهو درد زایمان میگیرم زود بدنیا میان،اخرین بار سرکلاژ هم شدم دو هفته قبل امپول ریه هم زدم اما نشد،فقط برا دسشویی بلند میشدم این دوران

همسر سابقم تک فرزند بود تو تصادف فوت کرد،مامانش تو سن ۵۶ سالگی با وجود یائستگی حامله شد اسم این پسرشو رو اون گذاشت،کل بارداری هم استراحت نکرد همه کار میکرد اینو گفتم ک نگی بخاطر سنت نمیشه مطمئن باش بازم میتونی

یهو درد زایمان میگیرم زود بدنیا میان،اخرین بار سرکلاژ هم شدم دو هفته قبل امپول ریه هم زدم اما نشد،فق ...

عزیزم خیلی سخته😞💔

انشاالله این دفعه از اول تحت نظر یه دکتر با وجدان باش که سرسری از مشکلت رد نشه و حواسش بهت باشه

شدنش که میشه اما یه تیکه از دل ما برای همیشه گم شده😞

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی سخته😞💔 انشاالله این دفعه از اول تحت نظر یه دکتر با وجدان باش که سرسری از مشکلت رد نشه ...

میدونی بعد این مشکلات چی سخته ک محکومیم ب زندگی

حتی دلیلشم نمیدونم چرا خدا اینکارو میکنه

من سر هر بارداریم تحت نظر بهترین دکترا بودم،با اینکه دکتر خوبی بودن میگفتم ن اینسری دکتر خوب نبود اینطوری شد دفعه بعد یه کتر بعدی

ولی بنظرت میشه همه دکترای خوبی ک همه ازش نتیجه میگرفتن برا ما خوب نباشه، بابا تا خدا نخواد نمیشه دکتر خیلی تاثیر داره اما اصل کاری باید بخواد وگرنه دکتر رو گمراه میکنه ک نشه برات

تو هم خودخوری نکن،من همش میگفتم ای کاش اینکارو میکردم ای کاش ای کاش،ولی سر اولی نشد سر دومی نشد یعنی سر سومی هم دکتر بدرد نخورد 

با اینکه خودم حرفامو قبول ندارم الان ولی دکتر وسیله است تا خدا نخواد نمیشه

عزیزم خیلی سخته😞💔 انشاالله این دفعه از اول تحت نظر یه دکتر با وجدان باش که سرسری از مشکلت رد نشه ...

بخاطر پسرت ناراحت نباش اون جاش انقدر خوبه ک ذره ای عقده اغوش مادر نداره،تازه اون دنیاتو از الان بدون داری،برای ماها سخته ک میمونیم،و اینم بدون چون ب خدا نزدیکی امتحان شدی 

ولی انشالله خدا زود زود برات جبران میکنه دو تا پشت سر هم سالم سالم بهت میده😊

بخاطر پسرت ناراحت نباش اون جاش انقدر خوبه ک ذره ای عقده اغوش مادر نداره،تازه اون دنیاتو از الان بدون ...

فدات بشم عزیزم. امیدوارم به سال نو نرسیده هردو باردار بشیم و توی سال جدید سالم و سلامت بغلشون بگیریم و عید سال آینده با بچه های خوشکلمون در کنار شوهر سال رو تحویل کنیم

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
ارزوم خدا منو ببره سه تا بچم زیر خاکن،با اینکه انقدر با خدا بودم بازم بهم رحم نکرد و الان هیجده روزه ...

بمیرم برات😭😭😭😭.چقدر سختی کشیدی😭

من فقط دوتاسقط داشتم و یک زایمان زودرس داغونم.تو چی کشیدی😭

بمیرم برات😭😭😭😭.چقدر سختی کشیدی😭 من فقط دوتاسقط داشتم و یک زایمان زودرس داغونم.تو چی کشیدی😭

خدانکنه عزیزم،انشالله خدا برای همه اونایی ک مثل ما هستن خیلی قشنگ جبران کنه،طوری ک شرمندش بشیم بابت روزایی ک گله کردیم یا ناراحت بودیم ازش

خدانکنه عزیزم،انشالله خدا برای همه اونایی ک مثل ما هستن خیلی قشنگ جبران کنه،طوری ک شرمندش بشیم بابت ...

سلام عزیزم

وافعا متاسف شدم 

شرایطتون خیلی سخته

انشالله خدا بدلتون آرامش بده 

عزیزم شما بهتره به فکر رحم اجاره ای باشین

از حرفم ناراحت نشین چون خودم همچین شرایطی دارم

از دکترا تعجب می‌کنم چطور با وجود دوبار سابقه زایمان زودرس بار سوم اجازه بارداری رو دادن

حداقل باید به شما پیشنهاد سرکلاژ شکمی رو میدادن

هرچند بنظرم برای افرادی مثل ما همون شکمی هم ریسک بزرگیه

امیدوارم انشالله خدا بهتون بچه سالم و صالح بده جای این فرشته ها دوباره تو زندگیتون سبز بشه با عمر طولانی و با عزت

سلام عزیزم وافعا متاسف شدم  شرایطتون خیلی سخته انشالله خدا بدلتون آرامش بده  عزیزم شما ...

سلام عزیزم ن ناراحت نمیشم

اخه تا حالا سرکلاڗ نکرده بودم دکتر گفت سرکلاڗ واڗینال کن ک من اصلا اطلاعی راجع ب سرکلاژ شکمی نداشتم،چون بدون سرکلاڗ تا هفته ۲۷ رسوندم فکر کردم با سرکلاژ همچی میتونم حداقل ب ۳۴ برسونم ولی رسید ب ۲۸ هفته و یک روز

حقیقتش از یه طرف رحم اجاره ای خرج بالا داره و اینکه منو اذیت میکنه اینه خدایی ک نخواست من بچم بمونه شاید با رحم اجاره ای هم نخواد بمونه اونوقت اینهمه زحمت و خرج چی میشه 

اینروزا اصلا حالم خوب نیست هرچند هرچقدرم بگذره من نمیدونم باید چیکار کنم

سلام عزیزم ن ناراحت نمیشم اخه تا حالا سرکلاڗ نکرده بودم دکتر گفت سرکلاڗ واڗینال کن ک من اصلا اطلاعی ...

عزیزم خدا مهربان‌تر از تصور ماست مگه میشه نخواد؟

از رحمت خدا ناامید نشو

ماها فدای بی تجربگی و بیسواد بودن دکتر زنان میشیم من خودم بارداری دوم دکتر انقد دیر جنبید تا دهانه رحمم باز شد بعد سرکلاژ کرد 

انشالله خدا بزودی با یه فرزند سالم  حال دلتو

خوب میکنه

برای بارداری بعدی تحت نظر فوق تخصص پریناتولوژی باش تا همه جوانب و در نظر بگیره

عزیزم خدا مهربان‌تر از تصور ماست مگه میشه نخواد؟ از رحمت خدا ناامید نشو ماها فدای بی تجربگی و بیسو ...

انشالله عزیزدلم،هم من و همه کسایی ک بچه از دست دادن خیلی سختی کشیدیم خیلی ضعیف شدیم هم روحی هم جسمی خدا خودش ب دلمون رحم کنه و اغوشمونو با بچه سالم و صالح پر کنه💔