2777
2789
آزمایش چی دادی؟ هورمون؟  اگه دوست داشتی بگو من آزمایش ندادم فقط سونو

من حالم خوب نبود چند وقت،یه چکاب کامل دادم

جوابش تازه گرفتم ،سونو هم بدم بعد میبرم دکتر

اما جواب آزمایش خون که گرفتم خوب نبود،

از کم خونی و عفونت و مشکل تیرویید بگیر تا بالا بودن آنزیم های کبد و ....

کلا نابودمااااا

این چند ماه اینقدر استرس و عذاب کشیدم و به خودم نرسیدم کلا نابود شدم

🖤💔
راه کنترل استرس چیه؟؟؟ والا اگه خودم میدونستم وضعیتم این نبود اصلا به بارداری و اقدام فکر میکنم از ...

الهی بمیرم میفهمم حالتو

من تغذیه ای خیلی به خودم رسیدم ولی انگار اصلا جواب نداده، هر روز هم ورزش کردم 

ولی میخوام از یه روانپزشک هم نوبت بگیرم برم بهم دارو بده بتونم شب ها بخورم استرسمو یکم شاید کم کنه

شب ها خیلی از خواب می پرم تپش قلب دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم میفهمم حالتو من تغذیه ای خیلی به خودم رسیدم ولی انگار اصلا جواب نداده، هر روز هم ورزش کر ...

دورازجون عزیزم

وقتی دل آدم شاد نباشه بهترین غذاهاروهم بخوری انگار جذب بدن نمیشه،آره برو پیش روانپزشک لااقل کمکت کنه یکم آرامش پیدا کنی و از استرست کم بشه بدنت نرمال میشه ،بسلامتی اقدام جواب میده

🖤💔
دورازجون عزیزم وقتی دل آدم شاد نباشه بهترین غذاهاروهم بخوری انگار جذب بدن نمیشه،آره برو پیش روانپزش ...

رفتم امروز پیش دکتر خودم دوباره سونو کرد گفت این ماه فولیکول غالب نداری بهم لتراکس داد تا 3 پریدی شروع کنم بخورم خدا کنه زود جواب بده 

رفتم امروز پیش دکتر خودم دوباره سونو کرد گفت این ماه فولیکول غالب نداری بهم لتراکس داد تا 3 پریدی شر ...

توکل بخدا

ان شالله زود جواب بگیری 

منم جواب آزمایش و سونو های امروز بردم دکتر،گفت نمیتونم اقدام کنم تا چند ماه ،باید مشکلاتم برطرف بشه بعد آزمایش مجدد بدم اگه خوب بود اقدام کنم

🖤💔
سلام.خانم هامن۲۹ سالمه دوتا سقط داشتم تو سه ماهگی ازمایشات سقط دادم مشکلی نداشت اقدام کردم پسرمو ...

سلام.انشالله بزودی خدا ی بچه سالم نصیبتون کنه.شما بعد ۲ سقط تو بارداری سومتون دارو مصرف کردین؟

توکل بخدا ان شالله زود جواب بگیری  منم جواب آزمایش و سونو های امروز بردم دکتر،گفت نمیتونم اقد ...

عزیزم میفهمم خیلی سخته این که میگن هی بزار ماه بعد چند وقت دیگه عذاب آوره ولی چاره ای هم نیست محکوم به صبریم 

الان چند وقته از بارداری قبلیتون میگذره؟ شما هم سزارین بودین؟ 

عزیزم میفهمم خیلی سخته این که میگن هی بزار ماه بعد چند وقت دیگه عذاب آوره ولی چاره ای هم نیست محکوم ...

من بهمن زایمان کردم،۹ ماهه 

ن طبیعی بودم ولی حال جسمی و روحی خوب نبودم و هنوزم جسمی خوب نشدم که اقدام کنم

🖤💔
من بهمن زایمان کردم،۹ ماهه  ن طبیعی بودم ولی حال جسمی و روحی خوب نبودم و هنوزم جسمی خوب نشدم ک ...

بازم خوبه طبیعی بودی انشالله هرچه زودتر بدنت به حالت عالی و طبیعی برگرده بیایم باهم از بارداری هامون بگیم

و همین طور همه ی دوستان