2777
2789
بله الحمدالله دوتاشونو دارم فقط بچه دومم بخاطر خفگی با بند ناف آسمونی شد.. اونموقع که دخترتون فوت شد ...

فدات شم

خدا واست نگهشون داره عزیزم

پس برا شما ناگهانی بوده

من چون پسرم ان تی خیلی پایین بود ولی دخترم برعکس،دست خودم نیست،میگم پس این هم مثل اون

انشالله خدا از دهنتون بشنوه و برام روزهای خوش رقم بزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که مثل خودم نوزاد از دست دادین و شیر ندادین 

تا چند وقت ریزش موهاتون ادامه داشت

اخه بعد از زایمان ریزش مو طبیعی 

ولی من 8 ماهه زایمان کردم ولی ریزش موهام درست نمیشه چیکار باید کنم؟

شما چطور بودین؟ 

من الان 46روز هست زایمان کردم سزارین 

بعد سه بعد از زایمانم بچم حین اعزام به بیمارستان مجهز به علت کم کاری پرستار مرد

36هفته بودم  

داغونم خیلی زیاد 

به روی خودم نمیارم ولی دلم میخاد برم یجا ک هیچکسی نباشه حتی شوهرم حتی مامان و بابام 

احساس میکنمیه تیکه از قلبم از کار افتاده سوخته 

حال روحیم بشدت خرابه یجور ک اصلا نمیتونم بگم 

رو خودم نمیارم ک حال بقیه خراب بشه ولی نابودم 

بدی ماجرا اینه ک خالمم با من باردار دو ماه عقب تر از من 

ده روز دیگه زایمانشه  موندم چطور میتونم بچشو ببینم و گزیه نکنم 

اگر الان انیتا من بود چند روز دیگه میشد دو ماهش 😭

یکم تاپیکا ک خودم اروم شدم ک فقط من نیستم 

میخام بزارم باردار بشم خیلی زود ولی دکتر گفت 6ماه صبر کن بعد 

نمیدونم چیکار کنم دلم میخادخیلی سریع تر باردار بشم 

اگر راه حلی دارین بهم بگین یکم اروم بشم 

خدایا عزیزانمو برام حفظ کن
من الان 46روز هست زایمان کردم سزارین  بعد سه بعد از زایمانم بچم حین اعزام به بیمارستان مجهز به ...

الهی بمیرم برای دلت 

فقط ماها که درد تو رو کشیدیم می فهمییم الان چه فشاری روته 

دورت بگردم حق داری غصه داشته باشی 

عزیزم منم تو شرایط شما بودم دختر خالم یک ماه قبل من زایمان کرد رفتم دیدنش بعدش پسر من شد و نموند دیگه نمی تونستم برم پسرشو ببینم ولی یه روز با تمام بغض هام خودمو کنترل کردمو رفتم دیدمش لحظه ی اول سخت بود ولی چاره ای جز کنار امدن هم نبود به چند دقیقه با خودم کنار امدم حتی بچشو بغل کردم 

عزیزم یه مدت دوری کن انشالله خالت زایمان کرد بسلامتی تا چند وقت نرو که یکم حال خودت بهتر بشه بعد

من الان 46روز هست زایمان کردم سزارین  بعد سه بعد از زایمانم بچم حین اعزام به بیمارستان مجهز به ...

سعی کن تنها نمونی 

خوبه که این تاپیک و پیدا کردی چون میایی می بینی تمام احساساتت تمام حالت های رفتاریت مثل بقیه اس، احساساتت طبیعی 

طبیعی دلت بخواد زود باردار بشی

طبیعی دلت نخواد کسی رو ببینی و... 

چند سالتونه؟ بچه ی اولتون بود؟ 

الهی بمیرم برای دلت  فقط ماها که درد تو رو کشیدیم می فهمییم الان چه فشاری روته  دورت بگر ...

قربون دل مهربونت خواهر 

بخدا انقدر دلم تنهایی میخاد 

همه فکر میکنن دایه عزیز تر از مادر هستن دلسوزیشون بیشتر از منه 

دلم میخاد با چسب دهنشونو ببندم 

سعی کن تنها نمونی  خوبه که این تاپیک و پیدا کردی چون میایی می بینی تمام احساساتت تمام حالت های ...

انقدردوست دارم.تنها باشم 

اره بخدا انقدر شکایت میکنم به خدا ک چرا من.من ک هر چی می خاستی روی من ازامایش کردی

من 20سالمه بارداری اولم بود 

بخدا تو اوج جوونی پیر شدم 

انقدردوست دارم.تنها باشم  اره بخدا انقدر شکایت میکنم به خدا ک چرا من.من ک هر چی می خاستی روی م ...

عزیزم الهی بمیرم برای دلت

خداروشکر سنت کمه و فرصت زیاد داری، نگران نباش به خودت زمان بده، گذر زمان آرومترت می کنه و این غصه تورو قوی تر می کنه، خدا از دکترها و پرستارهای بی دقت و بی وجدان نگذره، منم زخم خورده ی دکترهام

کم کم که زخمت بهتر شد سرپا شدی سعی کن از خونه بزنی بیرون پیاده روی کن

من حالتو می فهمم حتی روبه رو شدن با مردم و غریبه ها هم واسه آدم سخت میشه ولی اگه بزنی بیرون می بینی همه دنبال زندگیشونن و هیچکی هیچی از حال دل تو نمی فهمه و قرار هم نیست بفهمن 

وقتی من گله می کنمو میگم اخه چرا من شوهرم میگه تو چه فرقی با مادرهای دیگه داری خیلی ها مثل تو بچه از دست دادن چرا فکر میکنی ما نباید مگه خون ما رنگینتره، 

خیلی از مادرها سال گذشته تو کوچه و خیابون بچه هاشون جلو چشماشون پرپر شدن اونا چیکار می کنن... با این حرفا سعی میکنه آرومم کنه. 

خدا به دلت صبر بده عزیزم با گوشت و پوست و استخونم درکت می کنم پسر من 39 هفته بود سالم سالم 

خوشحال باش برای جونیت و سن کمت هزاران مرتبه شکر،. دوباره پا میشی دوباره تلاش می کنی و شادی به زندگیت برمی گرده و رنگ این روزها کم رنگتر میشه 

به ذهنت اجازه نده غمتو بزرگ کنه خودت به خودت فقط تسلی بده

ما اینجاییم برای هم سنگ صبور باشیم انشالله یه روز میایی با خبرهای خوب ❤️

عزیزم الهی بمیرم برای دلت خداروشکر سنت کمه و فرصت زیاد داری، نگران نباش به خودت زمان بده، گذر زمان ...

قربونت عزیز دلم از دلداری دادنت 

واقعا حرفات ارومم کرد😘😔

عزیزم الهی بمیرم برای دلت خداروشکر سنت کمه و فرصت زیاد داری، نگران نباش به خودت زمان بده، گذر زمان ...

انشالله عزیزم 

دعا کن برام 

باردار شدم میگم اینجا

مگر آمینوسنتز فقط نمونه برداری نیست؟ که فقط آزمایش میکنن و بازم از نظر ژنتیکی؟ مشکل بچه من فقط سور ...

عدد ۲تا ۳ بد نیست برا ان تی من فک میکنم بچتون سالمه مورد زیاد دیدم حای با عدد ۳ونیم هم سالم بوده 

عدد ۲تا ۳ بد نیست برا ان تی من فک میکنم بچتون سالمه مورد زیاد دیدم حای با عدد ۳ونیم هم سالم بوده&nbs ...

بخاطر شباهت به دخترم،فکر ها به سرم میزنه

وگرنه سر اون هم گفتن تا ۳ اوکی سلفری و اکو قلب هم برا دخترم اوکی بود،فکر کردیم دیگه همه چیز خوب پیش می‌ره که بفریبا ۲ ماه بعدش فهمیدم مشکل هست

مریم جان کجایی دختر مارو بی خبر نزار  بهتری، نی نی خوبه؟

سلام عزیزم

هنوز کار خاصی جز انتظار نداشتم

انشالله. ۲ هفته دیگه اکو قلب و سونو آنومالی برم،ببینم چطوره

حتما خبر میدم

دعا کنید واسم،حداقل بخاطر چشم انتظاری پسرم