2777
2789
تازه زایمان کردین؟ معمولا میگن شش ماه  شنیدم بعد سه ماهم اقدام میکنن ولی خب شاید چون بدنت هم ض ...

چهل روز گذشته از زایمانم. اصلا تخمل ندارم همین چهل روز رو هم به سختی گذروندم. میخوام سر سه ماه اقدام کنم تازه معلوم نیست همون اول هم بگیره

عزیزم چقد ناراحت شدم خیلی دلخراشه. انشالله هرچی صلاح هست براتون پیش میاد و قطعا بهترینهاست.. چرا دو ...

دقیقا همینطوره ولی این اواخر اونقد خبرای دلخراش شنیدم که میگم درسته به خاطر دل خودم اون طفل معصوم رو بیارم وسط این همه بلا و گرفتاری. فعلا که تا دو ماه آینده نمیتونم اقدام کنم امیدوارم تا اون موقع یکم حالم بهتر بشه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهل روز گذشته از زایمانم. اصلا تخمل ندارم همین چهل روز رو هم به سختی گذروندم. میخوام سر سه ماه اقدام ...

میدونم چی میگی گذروندم این دوران رو، کاش شرایطش بود همین الان اقدام میکردی ولی چاره ای نیس 

ببین چی بهت میگم به جای اینکه بشینی تو خونه سعی کن بری بیرون، برا نی نی وسیله بخر هرازچندگاهی، فیلم ببین و خلاصه این روزا زود بگذره برات تا کم کم آماده بشی برا اومدن فرشته خوشگلت

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
عزیزم چقد ناراحت شدم خیلی دلخراشه. انشالله هرچی صلاح هست براتون پیش میاد و قطعا بهترینهاست.. چرا دو ...

۴ ماه گذشته، دو ماه اول رو تخت بودم کلا فک کن غم به این سنگینی و دو ماه زندونی یه اتاق بودن. الانم دو ماهه دارم با عصا راه میرم

دقیقا همینطوره ولی این اواخر اونقد خبرای دلخراش شنیدم که میگم درسته به خاطر دل خودم اون طفل معصوم رو ...

بله متاسفانه چیزای عجیب زیاد میشنویم. کدوم شهر هستید؟ شرایط روحی هم مهمه سعی کنید کنار بیایید باهاش. چند سالتونه؟ بچه اول بود؟

میدونم چی میگی گذروندم این دوران رو، کاش شرایطش بود همین الان اقدام میکردی ولی چاره ای نیس  بب ...

اره باید بهش فکر نکنم تا زمان زودتر بگذره. من سر سه ماه اقدام رو شروع میکنم تا ببینیم قسمتمون کی بشه

۴ ماه گذشته، دو ماه اول رو تخت بودم کلا فک کن غم به این سنگینی و دو ماه زندونی یه اتاق بودن. الانم د ...

خیلی سنگینه. واقعا برای شما سخت تره میفهمم چون بچه رو بغل کردید حسش کردید و بعد از دست دادید.. من اصلا ندیدم بچمو. ولی حسرتش رو‌میخورم.

بله متاسفانه چیزای عجیب زیاد میشنویم. کدوم شهر هستید؟ شرایط روحی هم مهمه سعی کنید کنار بیایید باهاش. ...

من تبریزم، ۳۱ سالمه بله بچه اولم بود. به خاطر شرایطمم چون نمیتونم زیاد بیرون برم شرایط روحیمم خرابه، هنوزم شبا که میخوابم دعا میکنم صبح بیدار شم و ببینم همش خواب بوده😭

اره باید بهش فکر نکنم تا زمان زودتر بگذره. من سر سه ماه اقدام رو شروع میکنم تا ببینیم قسمتمون کی بشه

انشالله بهترینا پیش میاد فرشته کوچولوت دوباره برمیگرده بغلت😢

خیلی سنگینه. واقعا برای شما سخت تره میفهمم چون بچه رو بغل کردید حسش کردید و بعد از دست دادید.. من اص ...

اره دقیقا بزرگ شدنش ادا دراوردناش مامان میگفت تازه یاد گرفته بود بوسم کنه همش درده برام، حتی نتونستم براش تولد بگیرم هر تدارکی دیده بودم بلااستفاده موند و حسرتش رو دل من موند

من تبریزم، ۳۱ سالمه بله بچه اولم بود. به خاطر شرایطمم چون نمیتونم زیاد بیرون برم شرایط روحیمم خرابه، ...

حق دارید چیز‌کمی نیست یه سال بچه رو بزرگ کزدید تو یه ثانیه از ذستش دادید... ولی میگذره این روزا هم.‌منم خیلی غم دلم سنگینه. اغوشم خالی مونده. بچمو ندیدم اصلا

اره دقیقا بزرگ شدنش ادا دراوردناش مامان میگفت تازه یاد گرفته بود بوسم کنه همش درده برام، حتی نتونستم ...

ای جانم الهی بمیرم میفهمم چی‌میگید... سعی کنید به چیزهای مثبت فکر کنید روزای سخت ماهم میکذره. 

حق دارید چیز‌کمی نیست یه سال بچه رو بزرگ کزدید تو یه ثانیه از ذستش دادید... ولی میگذره این روزا هم.‌ ...

میدونم عریزم میدونم فقط میگم همون بهتر که ندیدیش😢