2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم هزاران بار شکر مبارکه عزیزم  آخ چه انرژی خوبی گرفتم  انشالله قسمت همه باشه  ...

انشالله برای همگی عزیزم

امروز شوهرم گفت،نا امید هست که این بارداری من،خوب بگذره و بچه سلامتی بیاد،

اميدوارم راحت و سلامت بةذرونن

سلام بچه ها

من امروز رفتم کمیسیون پزشکی برای جلسه 

خیلی حالم بد شد

اولش که بغض خفم کرد برای چند ثانیه نفسم رفت تمام لحظه های روز زایمانمو از صبح عین پخش یه فلیم با سرعت بالا تو ذهنم صد بار مرور کردم 

تونستم فقط چندتا جمله بگم که چرا دکترم دیر امد به بالینم چرا برای عمل دیر اقدام کردن چرا بچم خفه شد

کثافتا برگشتن میگن این اتفاق توزایمان می افته برای هر پزشکی 3 درصد احتمال داره

حالا نمی دونم یعنی چی این حرف

چرا بی دقتیشونو اصلا گردن نمی گیرن 

بعد به ما گفتم شما برید و بعد از ما قرار بود از دکتر و بیمارستان توضیح بخوان یعنی مارو رو در رو نکردن ولی 7 نفر از اونارم دعوت کرده بودن امروز

روز سختی رو گذروندم ولی دلم سوخت برای خودم و نامردی پزشکا 

قرار شد 3 هفته دیگه جواب بدن 

دلم سوخت بحالم که بجای اینکه الان سرگرم نگهداری از پسرم باشم باید تو راه دادگاه و خواهان عدالت باشم چطور بگذرم از عذابی که بچمو دادن 

انشالله برای همگی عزیزم امروز شوهرم گفت،نا امید هست که این بارداری من،خوب بگذره و بچه سلامتی بیاد، ...

توکلتون بخدا باشه و انرژی مثبت به خودتون و همسرتون بدین انشالله که بسلامت میاد به دنیا و مایه ی آرامش و شادی خانواده میشه 

انشالله برای همگی عزیزم امروز شوهرم گفت،نا امید هست که این بارداری من،خوب بگذره و بچه سلامتی بیاد، ...

توکل بخدا،ان شالله آخر این داستان صدای خنده های این جوجه کوچولو تو خونه اتون باشه

🖤💔
سلام بچه ها من امروز رفتم کمیسیون پزشکی برای جلسه  خیلی حالم بد شد اولش که بغض خفم کرد برای ...

بمیرم برای دلت

خدا به دلت صبر و آرامش بده

خدا لعنتشون کنه اینجور با زندگی و جون مردم بازی میکنن و هیچ اهمیتی براشون نداره

ان شالله به حق این دل شکسته ات به عدالت برسی و خدا دلتو شاد کنه

🖤💔
بمیرم برای دلت خدا به دلت صبر و آرامش بده خدا لعنتشون کنه اینجور با زندگی و جون مردم بازی میکنن و ...

خیلی سخته هم سر بچم بلا آوردن هم خودم از دست رفتم ولی خیلی راحت پشت همکارهای خودشونن 

تک تکشون مدیون من و بچمن اگه قضاوت نابحق کنن

خیلی سخته هم سر بچم بلا آوردن هم خودم از دست رفتم ولی خیلی راحت پشت همکارهای خودشونن  تک تکشون ...

اگه عدالت اجرا می شد که این وعضیتمون نبود،خیر نبینن ان شالله،زندگی هامونا نابود کردن💔

🖤💔

سلام به همه دوستان عزیز که غم دل مشترک داریم

هیچوقت فکر نمیکزدم این چیزارو سرچ کنم

من شنبه وقت سزارین داشتم صدای قلب رو‌ گذاشت ک دیدیم قلبش از کار اقتاده سزارین کردن دکتر گفت پنج روز بچه مرده تو شکمم

داغونم حال روحیم خرابه

دکتر گفت تیغه بینی بچه کوتاه بوده ولی نمیدونم چرا نمیتونم حرفش رو باور کنم چون غربالگری زده تیغه بینی نرمال

به نظرتون کی اقدام کنم برای یاردازی مجدد بچه ها؟؟؟

سلام به همه دوستان عزیز که غم دل مشترک داریم هیچوقت فکر نمیکزدم این چیزارو سرچ کنم من شنبه وقت سزا ...

سلام عزیزم

خیلی سخته

خدا بدلت آرامش بده

انشالله سال بعد این وقتا جاش سبز شده

فک کنم سزارین باید ۶ ماه صبر کنی

سلام عزیزم خیلی سخته خدا بدلت آرامش بده انشالله سال بعد این وقتا جاش سبز شده فک کنم سزارین باید ...

ممنونم از جوابتون دوست مهربونم

شش ماه خیلی دیره چون سنم هم بالاست. بچه اولم به شدت چشم انتظاره. دوست دارم سه ماه بعد اقدام کنم. میشه به نظرتون؟

ممنونم از جوابتون دوست مهربونم شش ماه خیلی دیره چون سنم هم بالاست. بچه اولم به شدت چشم انتظاره. دوس ...

خواهش میکنم عزیزم

میفهممت اینجور وقتا آدم دوس داره یه هفته بعد اقدام کنه تا زودتر جای خالیش پر بشه

من شنیدم اکثر دکترا میگن سزارین ۶ ماه بعد

ولی خیلیا هستن از ۳ ماه بعدش اقدام کردن

دیگه شما باید شرایط جسمی هم در نظر بگیری

من‌خودم طبیعی بودم دکترم گفت ۳ ماه بعد اقدام کن

2810