2777
2789
کاش این محرم و صفر زود تموم بشن 😭😭😭

خوشبحالت حالا واسه شما چند ماه گذشته

واسه من تازه شد یه ماه

از طرفی هرچی روزا میگذره و به تاریخ زایمانی که قرار بود بشه نزدیک میشم حالم بدتر میشه

ماه پیش دقیقا همین تاریخ بچم پرکشید

وای خدا دلم و آروم کن😔

چرا رفتی....

چرا من بیقرارم....

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فکر روزهای پر استرس بارداری و میکنم دلم هری میریزه کاش دفعه دیگه ۴،۵ ماهمون بود تازه میفهمیدیم ...

خوش بحالش واقعا،از بنده های برگزیده خدا بوده تا اون موقع نفهمیده

ولی برای ما نمیشه اینقدر منتظر و چشم براهیم

🖤💔
خوش بحالش واقعا،از بنده های برگزیده خدا بوده تا اون موقع نفهمیده ولی برای ما نمیشه اینقدر منتظر ...

ان شاءااله به حق همین شبهای عزیز

به حق دستهای بریده حضرت ابوالفضل

نظری به دلهای شکستمون بشه

یه گوشه چشمی کافیه یا امام حسین

یه گوشه چشمی نظری کن

ان شاءالله فرشته هامون دوباره به آغوشمون برگردن و این روزها خاطره بشه برامون🤲

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
ان شالله بسلامتی این روزها بگذرن و اقدام کنی و زود باردار بشی  و این دفعه بسلامت بغلش بگیری ...

بارداری دوم راحتر از اولی

من سر پسرم بارداری راحتی داشتم

نترس عزیزم مکمل هاتو شروع کن تا نوزادتو بغل نگیری این غم سبکتر نمیشه

خوشبحالت حالا واسه شما چند ماه گذشته واسه من تازه شد یه ماه از طرفی هرچی روزا میگذره و به تاریخ زا ...

این 5 ماهی که گذشته قد 50 سال واسم گذشته هر روزشو با پسرم خیال بافی کردم جای خالیشو حس کردم با تمام وجودم، نبود دست های گرم و کوچولوش تو دستام پیرم کرد، نتونستم دل سیر بغلش کنم بوش کنم 

جگرم سوخت برای تنهایاش تو بیمارستان موندناش 

برام رفت و آمد با فامیل سخت شده، هرجا که میخوام برم حس میکنم کم شدم کوچیک شدم دستم خالی مونده 

شاید برای خیلی ها که مارو درک نمی کنن این غم خیلی کوچیکه و فراموش شدنی ولی واقعا از دل ما خبر ندارن که چی رو و چقدر داریم صبوری می کنیم. 

از خدا میخوام کمکم کنه و یبار دیگه معجزه کنه واسم پسرمو برگردونه تو بغلم سالمه سالم

خوشبحالت حالا واسه شما چند ماه گذشته واسه من تازه شد یه ماه از طرفی هرچی روزا میگذره و به تاریخ زا ...

عزیزم اصلا خونه نمون یکم که سرپا شدی ورزش کن 

پیاده روی کن از خونه بزن بیرون

تو فضای باز رو صندلی پارک ها بشین 

به آدما فکر کن با غریبه ها درد و دل کن اون موقع می فهمی که همه یجور رنجو دارن تحمل می کنن و تو تنها نیستی

حق داری گریه کنی، حق داری ناراحت باشی ولی غرق غصه نشو خودت نسپار به غم، تو غصه ی زیاد موندن قلبو مریض میکنه مشکل اعصاب آدم میگیره

عمر ما صبر نمی کنه و میگذره و ما محکوم به ادامه ایم حالا این ادامه ی مسیرو می تونیم به خودمون سخت بگیریم و با غصه بگذرونیم یا اینکه دلمونو گنده کنیم و رهاتر بگذرونیم 

خودمم تو حال شمام و خوب میفهممتون ولی گاهی به خودمم تلنگر میزنم 

بچه های آیندمون نیاز به مادر شاد و جون دارن بیاین خودمونو نبازیم 😘

من ورزشو دو ماه بعد زایمانم شروع کردم دقیقا وقتی که فقط ده روز بود پسرم پر کشیده بود، خیلی سخت بود تمام مدت تو باشگاه بغض داشتم، آهنگ های تایم ورزش حالمو بد میکرد و خیلی کم می آوردم ولی کم کم سرپا شدم 

هم از نظر جسمی قوی تر شدم و هم روحیم خیلی بهتر شده منی که تمام طول روز بغض داشتم موقع حرف زدن با هرکسی بغض گلومو فشار میداد خیلی بهتر شدم و خداروشکر دیگه خودمو کنترل می کنم

تایم هایی که خونه ام خودمو با دخترم با خیاطی و بافتنی، مکرومه و... سرگرم می کنمو و خسته 

بارداری دوم راحتر از اولی من سر پسرم بارداری راحتی داشتم نترس عزیزم مکمل هاتو شروع کن تا نوزادتو ب ...

تو این شب های عزیز برام دعا کن

احساس میکنم دیگه تحمل مجدد این راهو ندارم ،خسته ام....خیلی خستههه💔

🖤💔
من الان شب ميشه باد مياد رعد و برق ميزنه بارون مياد همش فكرم تو اون قبرستون لعنيته كه دختر كوچولي م ...

بره کوچولو، عزیزم بهتری؟ 

حالت بهتر شده؟ 

رژیم شروع کردی؟ 

انشالله هرجا هستی برقرار باشی و به زودی خبر دختردارشدنتو بیای بدی

2810