2777
2789
آره نباید بخودت فشار بیاری .حالا دیر نشده این کارایی ک گفتم انجام بده

ممنونم چشم

پسرم بیچاره چندسال منتظره حالاازدیروز اینطورشده اماده اش کردم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ن نگران نباش منم ماه ۶بود زیاد ی روز سوار ماشین شده بودم لک دیدم بعد استراحت کردم شیاف گزاشتم خوب شد ...

میدونی میشینم داخل دستشویی میادازم مثل پریودی اماکمترو تیره است ودون دون قهوه ای

( شرمنده هم سوالهام زیادبود هم بی پرده صحبت میکنم) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی میشینم داخل دستشویی میادازم مثل پریودی اماکمترو تیره است ودون دون قهوه ای ( شرمنده هم سوالها ...

اره متوجه شدم کلا هرلک هر رنگی ت بارداری وقتی آدم میبینه باید استراحت کنه و شیاف بزاره

ن گلم راحت باش درکت میکنم

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
دقیقا منم با ivf باردار شده بودم و سرکلاژ هم کرده بودم من زایمان قبلیم تو هفته ۱۸ بود اون بدون سرک ...

پیام دوستی دارم 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
اول برو آزمایشات بده .۳ماه بعد میتونی اگ انعقادی باشه مث من باید از موقع اقدام اسپرین بخوری

یه دنیا ممنونم عزیزم  که دلسوزانه راهنمایی کردی 

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
عزیرم شما سونو رفتی؟

سلام عزیزجان

بله رفتم

رشدجنین در6هفته و5روز متوقف شده بوده ومن الان که 11هفته چندروزم بودبالک وخونریزی مشکوک شدم ورفتم سونو

متوجه شدم

ضربان نداشت ورشدنکرده بود

سلام عزیزجان بله رفتم رشدجنین در6هفته و5روز متوقف شده بوده ومن الان که 11هفته چندروزم بودبالک وخون ...

حکمت خدا اینطور بوده انشالله بزودی جاش پر میشه برات.منم دوتا سقط داشتم‌ که‌ تا ۶ هفته رشد داشتن‌ و من‌ ۸ هفته متوجه شدم.

سلام عزیزجان بله رفتم رشدجنین در6هفته و5روز متوقف شده بوده ومن الان که 11هفته چندروزم بودبالک وخون ...

عزیزم

متاسف شدم😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱