2777
2789
چندمین سزارینت بود؟ و چند سالتونه؟  به من گفتن 6 ماه بعد می تونم ولی خودم میخوام 8 ماه صبر کنم ...

منم همینطورم

از سن ۳۰ سالگی که قصد بچه دار شدن داشتم

همون اول فکرشم نمیکردم الان که ۳۷ سالمه انقدر مسیر بچه دار شدن من پر فراز و نشیب باشه

خود سقطام به کنار که بعدش باید چند ماه انتظار میکشیدم

و بعدش اقدام میکردم باردار نمیشدم و دوباره دکتر دوباره آمپول دوباره iui ، دوباره ivf .....

هر کدوم چند بار و بیشتری ها ناموفق

و تازه هر کدوم هم که مثبت میشد آخرش به از دست دادن ختم میشد....

وای خدا چقدر خسته ام

توانی برام نمونده

چقدر پاشم و از دوباره شکست..

اونقدری که دلم برای شوهرم میسوزه واسه خودم نمیسوزه

این دفعه دیگه واقعا قلبمون شکست😔

خدایا آخر و عاقبتمون و ختم بخیر کن...

این مسیر شاید از نظر ما غم انگیز به نظر برسه

ولی اینو مطمئنم که خدا جواب اینهمه سختی هامون و یه روز میده و میگه بنده من خوب از پس امتحانام براومدی

حالا نوبت پاداشه...😍

قربونت برم خدا

ببخش اگه ناشکری یا آه و ناله و گریه و زاری میکنیم

بهمون حق بده

کمکمون کن از پس امتحانات سربلند بیرون بیایم...

خدایا ازون نعمتهای شیرین و قند عسلت به ما منتظرها هم بده

بی صبرانه منتظریم

خدایا ما رو اسیر این دکترهای قلابی نکن

که با هزار امید میریم پیششون و میشیم موش آزمایشگاهیشون

خدایا کمکمون کن🤲

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

راستی خانومای گل

این بخیه های زایمان جذبیه؟

دکترم بهم گفته بود ده روز دیگه بیا مطب

الان که ۲۰ روز گذشته

اصلا نمیتونم دور و بر اون خیابونا برم چه برسه به مطبش...

تازه لحظه زایمان دکترم دیر کرد

هرچند بهش گفته بودن من درد ندارم و اونم دیرتر اومد بیمارستان 

یهد آمپول زدن بهم و دردم شروع شدو دکتری که شیفتش بود بچمو دنیا آورد

اینم برداشت جرم داد 😡

بعد که دکترم اومد کلی دعوا کرد باهاشون که چرا دست به مریضم زدید زایمان تو هفته ۲۵ و که پاره نمیکنن...

فقط دلم ازین خنک شد که موقع زایمان انقدر درد داشتم یه لگد بهش زدم😝

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته حتی دکترم محکوم بشه بازم برام فایده ای نداره چون پسرم برنمی گرده ولی باید تنش بلرزه دیگه انقدر ...

درست میگی 

الهی خدا هم جوابشونو بده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
عزیییزم خدا به دلت صبر بده منم بچمو تو ۲۵ هفته از دست دادم اول تیر دنیا اومد و چهارم تیر از دنیا ر ...

من دو تا  رو از دست دادم. ای وی افی بودم و سرکلاژ کرده بودم 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
راستی خانومای گل این بخیه های زایمان جذبیه؟ دکترم بهم گفته بود ده روز دیگه بیا مطب الان که ۲۰ ...

بهت پیام دوستی میدم 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
من دو تا  رو از دست دادم. ای وی افی بودم و سرکلاژ کرده بودم

دقیقا منم با ivf باردار شده بودم و سرکلاژ هم کرده بودم

من زایمان قبلیم تو هفته ۱۸ بود

اون بدون سرکلاژ بودم

چرا آخه دهانه رحم باز میشه

چیکار کنیم آخه خدا

من استراحتم میکردم

نه مطلق ولی بازم همش دراز کشیده بودم

آخراش مطلق شدم که اونم به یه هفته نکشید..

ازمایش ژنتیکک دادی؟

نه عزیزم ندادم

به ژنتیک ربط داره؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
نه عزیزم ندادم به ژنتیک ربط داره؟؟

اره صد درصد 

اکثر سقطا ژنتیکن..من مثلا مشکل غلظت خون داشتم ک توی آزمایش ایمنی انعقادی ک واسم نوشت مشخص شد

ببین بزا کمکت کنم حتما حتما ب دکترت بگو واست آزمایش ایمنی و انعقادی بنویسه حتما

خیلییی مهمه

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
اره صد درصد  اکثر سقطا ژنتیکن..من مثلا مشکل غلظت خون داشتم ک توی آزمایش ایمنی انعقادی ک واسم ن ...

ممنونم عزیزم   اتفاقا یه نفر هم تو سایت گفت احتمالا مشکل انعقادی خون هست .

میخوام به زودی برم دکتر  تحت نظر دکتر باشم 

من آخری رو سه هفت پیش سقط کردم (یعنی خودش سقط شد)

چند وقت دیگه میتونم اقدام کنم برای بعدی؟؟

عزیییزم خدا به دلت صبر بده منم بچمو تو ۲۵ هفته از دست دادم اول تیر دنیا اومد و چهارم تیر از دنیا ر ...

خیلی سخته دارم خفه میشم

الهی امین😭🤲♥️

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!