2777
2789
دیشب خواب پسرمو دیدم وای که چقدر دلم میخوادش... کجا رفتی پسر قشنگم چه زود مامانتو تنها گذاشتی من ...

حق داری ناراحت باشی عزیزم گریه هاتو کن ولی نزار ذهنت غمتو بزرگ کنه چون کار مغز همینه هر بار که احساس کردی داری زیاد تو غصه غرق میشی به خودت بگو نمیزارم مغزم غصمو بزرگ کنه 

پیشنهاد می کنم کتاب در جستجوی معنای زندگی نوشته ی دکتر فدایرانکلین بخون خیلی کمکت می کنه 

دیشب خواب پسرمو دیدم وای که چقدر دلم میخوادش... کجا رفتی پسر قشنگم چه زود مامانتو تنها گذاشتی من ...

صبر داشته باش قطعا خدا بهترینارو برات رقم‌ میزنه.قطعا سخته ولی خودن اولین کسی هستی که میتونی‌ به خودت‌ کمک‌ کنی‌ که‌ حالت‌ خوب بشه‌.

شما دو تا زایمان‌ زودرستون‌ از امپول‌ استفاده‌ کردین‌ ؟چند وقته‌ از زایمانتون  میگدره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری ناراحت باشی عزیزم گریه هاتو کن ولی نزار ذهنت غمتو بزرگ کنه چون کار مغز همینه هر بار که احساس ...

دیگه بعد از ۴ تا سقط نایی برام نمونده

قوی بودن خیلی سخته

حتی اداشم درآوردن سخته

هر بار زمین خوردم باز پاشدم

ولی اینبار انگار کمرم شکست...

سخته دوباره بلند شدن

امروز صبح قلبم تیر میکشید

خدا صبر بده بهم

چرا پس نمیتونم صبوری کنم😔😔

ممنون از پیشنهادت حتما میگیرم...

کتاب ۴ اثر از فلورانس هم قبلا خیلی کمکم کرد

باز کتاب واجب شدم..

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
صبر داشته باش قطعا خدا بهترینارو برات رقم‌ میزنه.قطعا سخته ولی خودن اولین کسی هستی که میتونی‌ به خود ...

آره خودم باید به داد خودم برسم

با کمک خدا

خدا خودش بهم صبر بده

بتونم با این غم کنار بیام.

من زایمان اولم تو ۱۸ هفته بود که بچم دنیا اومد و چون طبیعی باردار شده بودم فقط ویتامین مصرف میکردم،

این یکی و چون با ivf باردار شده بودم

تا دوماه اول آمپول آنوکساپارین میزدم ولی چون لکه بینی داشتم دکتر قطع کرد فقط آسپرین میخوردم.

بچم اول تیر دنیا اومد چهارم تیر هم پر کشید تو ۲۵ هفته😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
ممنون عزیزم.خداروشکر که الان  ی دختر سالم داری خدا حفظش کنه‌.من‌ الان دیگه از بارداری با آمپول ...

عزیزم برای اتفاقی که برات افتاده متاسفم. واقعا ما از مصلحت خدا بی خبریم. ان شااله که به زودی یه معجزه خوشگل و سالم بهت میده. به اینکه چرا یک روز در میان انوکسا رو استفاده کردی فکر نکن. بچه ات اگه حکمت و قسمتش موندن بود، حتما می موند.

من مشکل سفت شدن جفت رو داشتم از هفته ۱۸ بهم گفتند و از همون هفته تا آخر بارداری هر دو هفته سونو میکردند و وضعیت جفت رو بررسی میکردند. هر بار بدتر میشد. بچه ام هم خوب وزن نمیگرفت، همش هفته هاش عقب بود. حتی یادمه ۳۶ هفته که سونو شدم، سرش و رون پاش۳۲هفته بود. چه روزها که من فقط استرس کشیدم و نگران بودم. من فقط آسپرین ۱۰۰ داشتم و دکترم انوکسایی نداد و گفت همون آسپرین رو مصرف کن. با وجود این مشکل، هفته ۳۰ بهم گفتند آسپرین رو هم قطع کنم. من نگران بودم که اتفاقی بیافته ولی به دکترم اعتماد کردم و توکل به خدا آسپرین رو هم قطع کردم. خدا رو شکر دخترم با اینکه وزنش کم بود ولی سالم به دنیا آمد. ان شااله که این معجزه خدا نصیب همه دوستان منتظر این جمع بشه

عزیزم برای اتفاقی که برات افتاده متاسفم. واقعا ما از مصلحت خدا بی خبریم. ان شااله که به زودی یه معجز ...

قطعا همینطوره‌ حکمت‌ خدا اینطور بوده.خودمم‌ همش میگم‌ قسمتش نموندن بوده‌ ولی باز برمیگردم‌ به گذشته و میگم‌ اگه با ی دکتر دیگه مشورت میکردم‌ اینطور نمیشد‌.حتی دکترم‌ وقتی دید رشدش دوهفته عقبه‌ نگفت برو سونو داپلر بده یا برو استراحت‌ کن‌.حالام‌ از عوارض امپولا‌ نگرانم‌ نمیدونم‌ واقعا عوارض‌ خاصی داره یا نه‌ اصلا‌ موندم‌ برای بارداری بعدی باز استفاده کنم‌ یا قیدشو‌ بزنم‌ و به رحم اجاره فک‌ کنم.

قطعا همینطوره‌ حکمت‌ خدا اینطور بوده.خودمم‌ همش میگم‌ قسمتش نموندن بوده‌ ولی باز برمیگردم‌ به گذشته ...

توکل به خدا کن و مجدد خودت رو بسپر به خودش ان شاله که یه بارداری سالم رو تا آخر تجربه میکنی. شما که مشکل انعقادی نداری درسته؟

چون ای وی اف بودی بهت انوکسا دادند؟ ببین شریان رحمی رو از هفته ۱۲ به بعد چک میکنند و اگه مشکل داشته باشه ممکنه بهت دارو بدند. باور میکنی اینجا به ای وی افی ها اصلا آمپول انوکسا و آسپرین نمیدند، مگر اینکه مشکل خاصی برای بارداری تشخیص بدند.

توکل به خدا کن و مجدد خودت رو بسپر به خودش ان شاله که یه بارداری سالم رو تا آخر تجربه میکنی. شما که ...

نه من طبیعی باردار میشم‌.دوتا سقط تو هفته ۸ داشتم‌ که‌ تا ۶ هفته رشد کرده بودن.بعد اون‌ کلی آزمایش‌ دادم‌ ولی هیچی‌ معلوم‌ نشد دکتر تشخیص مشکل انعقادی داد‌.که از هفته ۵ بارداری هر روز انوکسا و اسپرین‌ مصرف کردم‌ که‌ دکتر تقریبا از هفته ۲۵ گفت ی روز در میان‌ انوکسا بزنم‌ وهروز آسپرین.که تو‌ ۳۳ هفته جنین‌ حرکت نکرد‌ و سونو‌ رفتم‌ فاقد ضربان قلب بود‌ و سزارین‌ شدم.سر سزارین‌ دکتر گفت‌ قسمتی از بند ناف کبود شده‌ و مشکل خونرسانی پیدا کرده‌ و احتمالا از همون‌ ی روز درمیان‌ مصرف کردن‌ آمپول هستش.نمیدونم‌ برای بارداری بعدیم‌ چیکار کنم‌.

ممنون عزیزم.خداروشکر که الان  ی دختر سالم داری خدا حفظش کنه‌.من‌ الان دیگه از بارداری با آمپول ...

حق داری خیلی سخته

ببین باید پیگیر باشی و با چند دکتر مشورت کنی

ببینی مشکل از کجا بوده، آیا فقط خونرسانی بوده، ایا کم کردن امپول تاثیر مستقیم داشته یا نه

من خودم قبل بارداری دکترهای مختلفی رفتم، خونشناس و ... توی بارداری هم اکو قلب جنین و ... همه میگفتن آنوکسا امپول خیلی سیف هست

من که فعلا عوارضی ندیدم نه روی خودم نه بچه

اخ بمیرم چقدر اذیت شدی

حکمت چیه واقعا

اخه از دل مادر لطیفتر هم هست مگه

بعضی وقتا میمونم واقعا چرا اخه