2777
2789
الهی بمیرم برای دلت خیلی سخته خدا بهتون صبر بده  آخر هممون رفتن از این دنیاس پسر شما هم فرشته ...

دقیقا منم از مرگ نمیترسم چون میدونم اون دنیا میبینمش، توکل به خدا، خدا خودش هرچی صلاحه قسمتمون کنه، پسر شما چند وقتش بود؟

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توی تصادف شما هم داخل ماشین بودین؟ یا پسرت توی کوچه بود؟

نه منم ماشین بودم پسرم بغلم بود همش یه سالش بود داخل ماشین تصادف کردیم😔

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دقیقا منم از مرگ نمیترسم چون میدونم اون دنیا میبینمش، توکل به خدا، خدا خودش هرچی صلاحه قسمتمون کنه، ...

پسر من اصلا خونه نیومد 39 هفته به دنیا امد بخاطر قصور پزشکی آسیب دید و 49 روز زجر بیمارستان کشید و پر کشید رفت منو گذاشت با داغ بغل کردنش

نه منم ماشین بودم پسرم بغلم بود همش یه سالش بود داخل ماشین تصادف کردیم😔

الهی بمیرم می دونم که چه غم بزرگی رو داری تحمل می کنی و خیلی سخته خییلی

خدا بهت صبر بده شاید گفتن تجربم کمکت کنه فقط چندتا نکته رو گوشه ی ذهنت نگهدار

هر موقع دلت گرفت گریه کن این حقه تو که گریه کنی 

بهتر شدی حتما از خونه بیرون بزن برای پیاده روی

با غریبه ها درد و دل کن بزار سبک بشی و اون موقع است که می بینی تو این دنیا خیلی غم های بزرگتر از خودت هست

خیرات کن شده با نیکی به دیگران تا آروم بشی

اگه هنری داری یا سرگرمی دوباره دست بگیر تا سرگرم بشی مثل بافتنی،. خیاطی و... 

حتما حتما یه ورزش انتخاب کن و روتین انجام بده می دونم سخته ولی تحمل کن و این سختی رو شکست بده شما می تونی 

عزیزم می دونم که ورق زندگیت برگشته و شکل و حال زندگیت الان بهم ریخته با تمام وجودم حال دلتو میفهمم ولی گذر زمان تحمل مارو بیشتر می کنه و درس هاشو بهمون میده 

این دنیا سرتاسر رنجه مثل گشنگی که رنجه و کار کردن برای گشنه نبودن هم یه جور رنجه پس فقط انتخاب با خود ماست که کدوم رنجو انتخاب کنیم 

رنج تو غم موندن و فقط غصه خوردن یا دوباره پاشدن و دوباره ساختن هر دو تا سختن ولی انتخاب دست ماست 

ذهن ساختار پیچیده ای داره و رفتار ما بعد از چندین بار تکرار تبدیل میشه به عادت روتین سعی کن نزاری غصه خوردن تبدیل به عادت بشه 

خیلی ها مطمئنا چشم امیدشون به شماست مراقب خودتون باشین و دلتونو بسپارین به صاحب اصلیش خدا... 

پسر من اصلا خونه نیومد 39 هفته به دنیا امد بخاطر قصور پزشکی آسیب دید و 49 روز زجر بیمارستان کشید و پ ...

الهی عزیزم نتونستین حتی بغلش کنین🥺 خیلی سخته من الان به شدت دلم برای پسرم تنگ شده ۴ روز دیگه میشه یه ماه که نه دیدمش نه بغلش کردم نه صداشو میشنوم، خدا برای هیچ پدر و مادری نخواد داغ فرزند واقعا سخته کاش من آخریش باشم دیگه هیچکس همچین غمی رو تجربه نکنه

الهی بمیرم می دونم که چه غم بزرگی رو داری تحمل می کنی و خیلی سخته خییلی خدا بهت صبر بده شاید گفتن ت ...

فعلا منم پام شکسته تا دو ماه رو تخت باید بمونم، دلم میخواد زود باردار بشم یه حسی بهم میگه پسرم برمیگرده پیشم نمیدونم کی میتونم با وجود عمل هایی که داشتم باردار بشم ولی امیدوارم خیلی طولانی نباشه 

عزیزم شما تازه زایمان کرده بودین؟ 

فعلا منم پام شکسته تا دو ماه رو تخت باید بمونم، دلم میخواد زود باردار بشم یه حسی بهم میگه پسرم برمیگ ...

بله پسر من 25 بهمن به دنیا امد و من سزارین شدم فعلا باید صبر کنم این انتظار واقعا سخته حال دلتونو درک می کنم انشالله زودتر خدا بهتون سلامتی بده و جای پسرتون هرچه زودتر سبز بشه 

امروز خیلی دلم گرفته... 

واسم دعا کنید منم برای شما دعا می کنم

بله پسر من 25 بهمن به دنیا امد و من سزارین شدم فعلا باید صبر کنم این انتظار واقعا سخته حال دلتونو در ...

ممنونم

انشالله جای کوچولوی شما هم زود سبز بشه 

منم امروز خیلی دلتنگ پسرم و روزایی که باهاش گذروندم هستم، دلم گرفته، خدا خودش بهمون صبر بده و معجزه شو بهمون نشون بده🥺

منم پسرمو چهارم تیر از دست دادم

این چهارمین بارداری من بود

و چهارمین سقط

و باز من ماندم و آغوش خالی....

خدایا بسمه

دیگه نمیکشم..‌.

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
عزیزم الهی بمیرم برای دلت خیلی سخته  خدا بهت صبر بده

فدات بشم خدانکنه

داغونم داغون

هیچ چرایی نمیتونم بیاریم که خدا چه تقدیری برامون رقم زده

خدایا خودت صبرشم بده

دلم برای بچم تنگ شده😔😭

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
فدات بشم خدانکنه داغونم داغون هیچ چرایی نمیتونم بیاریم که خدا چه تقدیری برامون رقم زده خدایا خودت ...

تو هفته های چند برات این اتفاق تلخ افتاده؟ 

اگه سنت کمه یکم به خودت فرصت بده و استراحت کن با ورزش بدنتو قوی کن و انشالله اینبار زیر نظر یه پزشک خوب اقدام کن

تو هفته های چند برات این اتفاق تلخ افتاده؟  اگه سنت کمه یکم به خودت فرصت بده و استراحت کن با و ...

تو هفته ۲۵

دهانه رحمم با وجود سرکلاژ بازم باز شده بود

استراحت مطلق بودم ولی کیسه آب دیگه اومده بود تو واژن ،

سنمم کم نیست ۳۷ سالمه

اینم با ivf  باردار شده بودم

چقدر سخته

یه امیدی داشته باشی و همه چی یهو از دستت بره و برگردی نقطه صفر...

وای دیگه نمیتونم

دیگه کشش ندارم

دو تا سقط تو هفته های پایین و دو تا زایمان زودرس

چه سی سالگی پر ماجرایی داشتم

۷ سال این در و اون در زدن

آخرم دست خالی...

خدا بهم صبر بده😔