2777
2789
اخ آخ چقدر اذیت شدین. خدا به خودتون رحم کرده. چقدر اتفاق دردناکی. انشا... به زودی خدا براتون جبران ک ...

ممنون عزیزم،غم خیلی بزرگ و سنگینیه که فقط کسایی که این درد کشیدن میفهمن

ی ترس بزرگ تو وجودم رخنه کرده ،میترسم دوباره تکرار بشه

عزیزم برام دعا کن تا به آرامش برسم

اگه میدینش فکر کنم سخت‌تر بود هی تو ذهنتون میومد  غصتون بیشتر میشد. انشا... بعد از ۱۵۰ سال اون ...

نمیدونم شاید

ماه پیش  رفتم آرامستان شهرمون تا پیداش کنم اما گفتن محل دفن این نوزادا مشخص نیست😔

عزیزم شما و تو دلیتون برا من و همه دلشکسته ها دعا کنین لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانایی که کوچولوشونو از دست دادن من هم خودم هم خواهرام این تجربه تلخ رو داشتیم خودم پس ...

سلام عزیزم 

درد بزرگیه ،انشاالله خدا به خواهرتون صبر بده  ،روزهای اول خیلی خیلی سخت میگذره ،تنهاش نذارید ،فقط به حرفاش گوش کنید 

سلام عزیزم  درد بزرگیه ،انشاالله خدا به خواهرتون صبر بده  ،روزهای اول خیلی خیلی سخت میگذر ...

آره مخصوصاً برای خواهرم که یه پسر یک ساله هم چند سال پیش از دست داد می‌دونی بدیش اینه که سزارین هم می‌کنه الان بار سومشه سزارین شده دیگه نمیتونه باردار بشه  شما هم کوچولوتو از دست دادی ؟

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ممنون عزیزم،غم خیلی بزرگ و سنگینیه که فقط کسایی که این درد کشیدن میفهمن ی ترس بزرگ تو وجودم رخنه کر ...

نه انشا.. اصلا نترسین. خدا خودش کمکتون کنه. به زودی دلتون شاد شه. چون کیسه آبتون هم پاره شده  مطمئن باشین بارداری بعدی  چیزی نمیشه و به سلامتی زایمان میکنین. حتما دعا میکنم از ته دلم  . خدا به همه مامانای گروه بچه سالم عطا کنه و دل همشون رو شاد کنه زود زود.   

آره مخصوصاً برای خواهرم که یه پسر یک ساله هم چند سال پیش از دست داد می‌دونی بدیش اینه که سزارین هم م ...

بله منم زایمان زود رس داشتم و سزارین شدم

صفحه قبل توضیح دادم عزیزم دوست داشتی بخون

فرمودین خواهرتون ی دختر داره انشاالله سالم و سلامت باشن و یایشون بالا سر دخترشون 

بله منم زایمان زود رس داشتم و سزارین شدم صفحه قبل توضیح دادم عزیزم دوست داشتی بخون فرمودین خواهرتو ...

انشاالله خدا به شما هم صبر بده و یه کوچولوی سالم دیگه بهتون بده دلتون شاد بشه آره خدا رو شکر خواهرم یه دختر پنج ساله داره الان تنها دلخوشیش توی زندگیش همین دخترشه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
انشاالله خدا به شما هم صبر بده و یه کوچولوی سالم دیگه بهتون بده دلتون شاد بشه آره خدا رو شکر خواهرم ...

ممنون از دعای قشنگتون

انشاالله خداوند دل همه بندگانشو شاد کنه

سلام دوستان،خوب هستین؟

چه خبرا؟

عزیزان لطفا هر وقت تونستین به پیج سر بزنید،تجربیات شما برا کسایی که بچشونو از دست دادن ی دلگرمی بزرگه،

حرف و درد و دل خودمونی تاثیرش از صدتا دکتر بیشتره

دوستون دارم ،مواظب خودتون باشید

سلام دوستان،خوب هستین؟ چه خبرا؟ عزیزان لطفا هر وقت تونستین به پیج سر بزنید،تجربیات شما برا کسایی ک ...

سلام

حالتون چطوره

انشاله بعد یه دوره استراحت دوباره شروع کنید و سریع حامله بشید.

و بارداری سالمی رو طی کنید.

من همیشه بیادتون هستم.

خدا قلب شکسته مارو خیلی دوسداره

و خدا ناامیدتون نمیکنه توی این مسیر

شباهنگ قدم نورسیدت مبارک.

مهربان 

اگه زایمان کردی چرا نیومدی بهمون خبر خوش بدی و خوشحال بشیم.

چرا رفیق نیمه راه شدی؟

آتیه جان 

انشاله خدا یارو یاور تنهایی هات بشه.

هستی خوشگله 

فک کنم مایا بزرگ شده.از طرف من ببوسش.

ملیحه جون همیشه از حالت جویام.

سمیرا جون که میدونم خواننده خاموشی.

خیلی دوستت دارم و منتظر خبرهای خوبت هستم.فقط بگم من با چاقی چیکار کنم.رژیمو شکوندم و بی اندازه خوردم و چاق شدم.

بهار چرا نمیایی خبری از دوران بچه داریت بگی؟؟؟

یسنا جووون کجایی؟؟؟

مصی جون کجایی؟؟؟

برای حاملگی مجدد فکر میکنید؟؟

مریمی کجایی؟

رز گل کجایی؟

نیلو جون کجایی؟

😉

سلام هفته دوم یا سوم منو فرستاد سونو گرافی دکتر هم گفت ساک حاملگی تشکیل نشده.یا زود اومدی یا بارداری خارج رحمی داشتی 😭کسی تجربه خاصی داره ؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

سلام خدا به همه نگاهی کنه و باز باردار بشیم خیلی سخته من دلم پر از غمه..

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دوستای عزیزم . من فردا امینوسنتز دارم خیلی ناراحتم اگه چیزی باشه دیگه تحمل ندارم. بارداری قبلی خاتمه ...

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم اینجام خبر بده 

الهی سلامت باشید هر دو 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

کسی اینجا هست اندازه من تو دلش غم داشته باشه 

کی مثل بدبخت و بیچاره شده

بچه ای که ۶ سال بزرگش کردم رفیق و‌همدمم بود سالم سالم بدون هیچ مریضی یدفه یکم تب کرد بردم بیمارستان یک هفته بستری بود و رفت تو آسمون آخه چرا بچه ی سالم باید اینجوری بشه

چرا من نمیمیرم😭😭😭😭😭

خودمو بکشم بنظرتون اونجا میتونم ببیینمش

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...