💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم.زایمان کردم.مشگلات جدیدی پیدا کردم.مثلا ورم شدیددددد پا بعد عمل.شیردهی سخت . دردناک شدن س ...
اره عزیزم سزارین سخته یه هفته ده روزه کامل خوب میشی نگران نباش. منم از بس نوک سینه هام زخمی شده بود دخترم مک میزد از یه طرف خون میومد. حال این روزات سخته ادم سردرگمه ولی بهت قولمیدم ۳۰ ۴۰ روزه حال روحیتم خوب خوب میشه. اسم پسر خوش تیپمون رو چی گذاشتی؟ الهی شکر 😍🙏🏼
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم.زایمان کردم.مشگلات جدیدی پیدا کردم.مثلا ورم شدیددددد پا بعد عمل.شیردهی سخت . دردناک شدن س ...
عزیزم تبریک میگم. من هم شرایط شما رو داشتم. سزارین به نظرم سخت بود. من رفتم پیش یه ماما برام دوشید، سبک شد. شیر هم بهتر جریان پیدا کرد. نشونم داد چطور بدم.و اینکه وقتی زخم میشه یعنی بچه درست نمیگیره، اینجوری درست هم شیر نمیخوره.
تبریک میگم مریم جون😍💐💐 نگران نباش خیلی زود همه چی به روال عادی برمیگرده.. سعی کن تو خونه پیاده روی کنی.. سینتم با آب گرم ماساژ بده و بدوش... از طرف من نینی قشنگت ببوس😘🤗
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خودم خریدم تو خونه. ببین برو زیر دوش آب گرم قشنگ ماساژ بده مجاری شیر باز میشه من بعد ماساژ زیر آب گرم دیگه شیرم همش سرازیر بود هر ساعت باید لباس عوض میکردم. سزارین چند روزی طول میکشه تا شیرت بیاد
انشاله مشگلات سینم حل بشه و روحیه ام بهتر بشه دلم پیش همتون هست😉😊
به نظر من که شیردهی خیلی خیلی سخت تر از بارداری بود برام😐 من تا شیرم اومد دخترم نخورد به شیر خشک و شیشه شیر عادت کرد. منم تا یه ماه فقط دوشیدم ریختم تو شیشه دادم بهش. نگفتی اسم پسرت رو مریم جون. از حست نگفتی؟ اینکه شبیه کیه و لحظه اول که دیدیش چیکار کردی؟