2777
2789
ماماناااااا من امپول انوکسامو هنوز دور ناف میزنم نکنه کیسه آبو سوراخ کنه؟ میترسم

نه گلم سوزنش اونقدر بلند نیست ک ب کیسه آب برسه 

ی نیشگون کوچیک بگیری تزریق کنی متوجه میشی عزیزم 

من ب دو تا بازو ها میزدم .

من امینو سنتز انجام دادم سوزنش خیلی بلند بود برای گرفتن نمونه.

اگه می‌ترسی با دکترت مشورت کن یا اون برات یبار بزنه ک نگرانیت برطرف شه . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکسیژن خون؟ از کجا فهمیدی؟ رفتی پیش دکتر ؟ میگم عزیزم تو خیلی به تغذیه ات میرسی؟؟؟؟

تست قند که دادم اون تو نوشته بود....

نه بابا رسیدگیم کجا بود 

واسه شنبه وقت گرفتم

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️
بخیه دارم به زور پا میشم و میشینم و شیرم هنوز میاد گاهی تب شیر کم خون شدم شدید ولی بغلم خالیه،می س ...

سلام دوست عزیز حرف های دل منو زدید منم مثل شما داغ دیده ام وبدتر و این سومین داغ اولاد بود نمیدونم تاوان کدام گناه نکرده ام دارم پس میدم ۱۲ خرداد دخترم آسمانی شد دختری که بهم گفتن سالم هست ولی نبود ورفت .چقد به خدام اعتماد داشتم این دفعه این دخترم پیش خودش نمیبره ولی برد هزارتا فکر میاد به سرم دخترکم اگه بود الان ۲۴ روزش میبود دخترکم شرمنده که بدون تو نفس میکشم 😭😭😭😭😭😭

سلام دوست عزیز حرف های دل منو زدید منم مثل شما داغ دیده ام وبدتر و این سومین داغ اولاد بود نمیدونم ت ...

افسانه تویی؟😢 ای خدا چی شد دوباره؟ کحایی دختر گمت کردیم. منم هستی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
افسانه تویی؟😢 ای خدا چی شد دوباره؟ کحایی دختر گمت کردیم. منم هستی

اره گلم منم دوباره دختر دار شدم ناخواسته بود ولی باز صبر کردم سقط نکردم آزمایش دادم گفتن سالمه نگه داشتم ولی شیش روز بعد دنیا اومدن فهمیدم اینم همون بیماری دخترا دیگمم داره 😭😭بازم جیگرم سوخت دیونه شدم از خدام شاکی ام 

هستی .خوبی گلم خبر ازتون که ندارم باردار شدی نی نی داری .؟

الهی بگردم. چقدر سختی کشیدی.شمارت رو درخواست میدم بذار دوباره بیا گروه. رفتی نیست شدی

اره عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر باردار شدم بارم رو به سلامتی زمین گذاشتم دخترم ۸ ماهشه.

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی بگردم. چقدر سختی کشیدی.شمارت رو درخواست میدم بذار دوباره بیا گروه. رفتی نیست شدی اره عزیزم خدا ...

خداروشکر که دوباره بچه دار شدی خداحفظش کنه.هستی شمارم برات فرستادم درخواست دوستی که داده بودی اگه نیومده خودت شمارت برام بفرس بیام تل 

عزیزم باور کن با ناراحتی شما فرشتت هم ناراحتِ.. داغت تازست و غمت سنگین.. صبوری کن.. روزای اول خیلی خ ...

چه پیام قشنگی 

هرچند که برای دوست دیگه نوشتین اما منم خودمو مخاطبش قرار دادم ....

پسر منم ماه چهارم بارداری پرکشید 

البته الان 6 هفته ست که به لطف خدا مجدد باردارم ولی کمی لکه بینی دارم و سونو دادم و  دکتر گفت که هماتومه

هرکئ پیامم رو دید دعام کنید بمونه برام ❤

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
سلام دوست عزیز حرف های دل منو زدید منم مثل شما داغ دیده ام وبدتر و این سومین داغ اولاد بود نمیدونم ت ...

عزیزم

چی می تونم بهت بگم واقعا خدا درد رو بهمون داده حتما صبرش رو هم میده

واقعا تاب آوردنش انگار که جزو محالات هست

خدایا صبر بده به دل این دوستمون 

من با یکی آنقدر سوختم خدا به داد دل شما برسه😭

عزیزم چی می تونم بهت بگم واقعا خدا درد رو بهمون داده حتما صبرش رو هم میده واقعا تاب آوردنش انگار ک ...

شما خوبه حالت ؟ بهتری؟

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....