2777
2789
عزیزم .بیشتر بنویس برامون. چرا و کی از دست دادی؟ چرا از اقدام میترسی؟ اون اتفاق قرار نیس تکرار بش ...

من یه سقط داشتم سال نودچهار ضربان قلبش نزد،شیش ماه بعداقدام کردم خدایه دخترفوق العاده خوشگلی بهم دادمشگل قلبی داشت پارسال ازدستش دادم میترسم اقدام کنم دوباره تکرارشه دیگه تحمل داغ ندارم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین؟ بچه‌ها کیا تو بارداری آنوکسا استفاده کردن یا میکنن؟ من خیلی اذیتم🥺 جاش خیلی درد میکنه و ...

سیاره جان خوبی عزیزم 

من از ۱۲ هفته تا بعد زایمان استفاده کردم سه هفته آخر هپارین روزی دوتا 

اولی رو دکتر تزریق کرد تا همسرم یاد بگیره 

عزیزم منم هر شب یدونه میزدم ب بازو 

ببین کبودی و درد طبیعیه اگه بازو میزنی نوبتی ب دستات بزن

برای اینکه کبود نشه زیر جلدی عمیق اگه اشتباه نکنم و باید آروم تزریق بشه بهتره 

من ک کلا یکی در میون کبود میشد . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
تهران

بیمارستان امام که بری 

۷ صبح باید اونجا باشی

۷ صبح بهت حضوری نوبت میدن

دکترایی که اونجا هستن هم همه استاد تمام هستن

حنطوش زاده هم اونجاست

تا ظهر هم کارتو راه میندازند.

اینارو دوستم بهم گفته بود.

ولی من شهرستانم نتونستم برم.

😉

بیمارستان امام که بری  ۷ صبح باید اونجا باشی ۷ صبح بهت حضوری نوبت میدن دکترایی که اونجا هستن ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی،ببخشید شما گفتی توی واتساپ گروه هست؟میشه منو ادد کنید

سلام خوبین؟ بچه‌ها کیا تو بارداری آنوکسا استفاده کردن یا میکنن؟ من خیلی اذیتم🥺 جاش خیلی درد میکنه و ...

مهربان جان تبریک میگم عزیزم مبارکت باشه.

ان شاءالله به سلامتی ودل شاد درآغوش بگیری نی نی خوشگلتو😍

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
مهربان جان تبریک میگم عزیزم مبارکت باشه. ان شاءالله به سلامتی ودل شاد درآغوش بگیری نی نی خوشگلتو😍

ممنون عزیزم. ان‌شاالله با دعای خیر شما. چقدر خوبه که هستین😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲