2777
2789
هستی قشنگم سلام. خوبی؟ دختر نازت چطوره؟ واای هستی نمیدونی انگار ی چیزی گم کردم همش منتظرم از بچه‌ها ...

فدات بشم خدا رو شکر خوبیم گلم. 

اصلا نگران نباش با شیاف رفع میشه. استراحت کن تا میری دکتر مهربونم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
لک قهوه ای با شیاف قطع میشه من تجربه داشتم اصلا نگران نباش ، ایشالله این بارداریت مثل بارداری دوم من ...

ممنون از دلگرمیت مینا جون. ان‌شاالله که به خیر بگذره. واقعا درست میگی نگرانی و دلهورمون خیلی بیشتره. نگاه پر مهر خدا نگهدار نی‌نیت باشه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم خدا رو شکر خوبیم گلم.  اصلا نگران نباش با شیاف رفع میشه. استراحت کن تا میری دکتر ...

الهی شکر. ان‌شاالله که همیشه خوب و عالی باشین.

چشم عزیزم. توکل بر خدا. خیلی برام دعا کن🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی شکر. ان‌شاالله که همیشه خوب و عالی باشین. چشم عزیزم. توکل بر خدا. خیلی برام دعا کن🙏

سلام

مبارکه عزیزم.خیلی خوشحال شدم.

منم لک قهوه ای رو داشتم.موعد پریود لک رو دیدم .بعد اون از هفته ۶ و ۷ تا هفته ۹ .

لک قهوه ای خون مُرده است .نگران نباش. 

من امپول صبحها داشتم.شیاف هم شبا. ولی وقتی لک میدیدم دکتر گفت شیاف رو کن هر ۱۲ ساعت . و آسپرین رو هم موقت قطع کن.

استراحت کن تا لک قطع شه.

علت مال من هماتوم بود.

یکمی ریزش کرد و یکمی هم جذب شد.

😉

سلام... بالاخره بعد از دو سال دو مرتبه لطف خدای مهربون شامل حال منم شد😭😭 با تمام وجود آرزو میکنم ...

سلام عزیزم خوبی

واای😍 خداروشکرررر

نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم از ته قلبم🤩

خداروشکر که دل توهم شاد شد 😍

ان‌شاءالله ک سلامت بیاد بغلت به حق فاطمه زهرا 

الهی آمین🥰

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سلام عزیزم خوبی واای😍 خداروشکرررر نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم از ته قلبم🤩 خداروشکر که دل توهم ...

انشالله این دفعه نوبت تو

اقدام میکنی؟

پیشگیری که نداری؟

انشالله طبیعی باردار بشی.

😉

انشالله این دفعه نوبت تو اقدام میکنی؟ پیشگیری که نداری؟ انشالله طبیعی باردار بشی.

ممنونم عزیزم ان‌شاءالله 

آره اقدام دارم ولی ن به طور مرتب

فعلا رفتم دکتر تغذیه رژیم گرفتم یکم اضافه وزن دارم 

تا ببینم خدا چی میخواد.

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سلام مبارکه عزیزم.خیلی خوشحال شدم. منم لک قهوه ای رو داشتم.موعد پریود لک رو دیدم .بعد اون از هفته ...

سلام مریم جون. خوبی؟ نی‌نی چطوره؟ قربونت برم. 

مریم جون درد پریودی هم داشتی؟ من درد پریودی هم دارم. به دکتر پیام دادم گفتن شیاف استفاده کن. خدا کنه به خیر بگذره.

التماس دعا گلم🙏

سلام عزیزم خوبی واای😍 خداروشکرررر نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم از ته قلبم🤩 خداروشکر که دل توهم ...

سلام نی‌نی رز نازنینم خوبی فدات شم؟ الهی به حق یگانگی الله اینبار دل تو شاد شه... ان‌شاالله خیلی خیلی زووود خبر بارداری تو رو بشنویم قشنگم🤲 ممنون بابت دعای خیرت.. درد پریودی و لکه بینی نگرانم کرده.. خیلی برام دعا کن اینبار به خیر بگذره ان‌شاالله 🙏

سلام نی‌نی رز نازنینم خوبی فدات شم؟ الهی به حق یگانگی الله اینبار دل تو شاد شه... ان‌شاالله خیلی خیل ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم🌺 ان‌شاءالله

نگران نباش گلم درد و لکه بینی تو هفته های اول طبیعیِ

ان‌شاءالله ک صحیح و سلامت نی‌نی نازمون میاد بغلت 😍

من کمرم جوری امروز گرفته که حتی نمیتونم از جام بلند شم برم دسشویی نمیدونم چیکار کنم بدبخت شدم

درد گرفت یا رگش گرفته؟