2777
2789
سلام مهربان جون ، خوبی گلم ؟ سال نو مبارک عزیزم انشالله تو این سال جدید و قرن جدید خدای مهربون بهتری ...

واااای زهرای عزیزم سلام..سال نو توهم مبارک خوشگلم.. خوبی؟ رونیکا جون چطوره؟ ی دنیا ممنون بابت دعای قشنگت... الهی شکر الهی شکر الهی شکر🧿🧿🧿 جان دلم الهی نامدار باشه و سلامت.. خدا رو شکر که آخرش ختم به خیر شد و الان با دیدن غنچه نازت آرامش داری.. روی ماه رونیکا جان و نی‌نی رو ببوس😘 آرامش و سلامتی و لبخند سهم لحظه لحظه زندگیت نازنینم 🤲💐💐💐

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
[QUOTE=233246062]مبارکه عزیزم چرا بارداریت سخت ممنون مریم جون ، انشالله تو هم به سلامتی زایمان کنی و ...

عزیز دلم.. چقدر سخت و نگران کننده.. خدا رو بینهایت بار شکر که ختم به خیر شد. دیگه بهش فکر نکن و در کنار عزیزانت لذت ببر... لبخند مهربون خدا همواره حافظتون باشه🤲💐

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونم خدا رو شکر من و جوجه خوبیم. اینجا نیام هم مدام به فکرتم کاش تلگرامت رو درست کنی بیای گر ...

سلام سلام مامان جون😍 خدا رو شکر که خوبین.. الهی همیشه شاد و سلامت باشین.. قرار گوشیم عوض کنم حتما ی تلگرام درست و درمون مینصبم☺️ خیلی دلم براتون تنگ شده خیلی.. خدا رو شکر ان‌شاالله قسمت همه منتظرا 🤲 ممنون بابت دعای خیرت قشنگم 😘 ان‌شاالله شادی و آرامش و سلامتی تو ثانیه به ثانیه زندگیت موج بزنه و دختر نازت سلامت و نامدار باشه🤲 به همه خیلی خیلی سلام من برسون💐💐

عزیزم ستیا دخترته؟ بارداری قبلیت چیشد؟

اره عزیزم قرار بود اسم دخترم باشه که نشد🥺🥺🥺😔😔

ای یو جی ار شده بود بچم،دیگه ۲۸ هفته زایمان کردم چند ساعت تو دستگاه بود ولی....😭😭

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
الان انوکسا و اسپرین رو داری؟ سونو شریان رحم حتما برو

انوکسا ندارم هپارین دارم،اسپرین هم دکترم گفت غربالگریتو برو ۱۲ هفته بعد بهت میدم

والا سونو شدم دوباره همه چی خوب بود تا الان،ولی فکر کنم واسه همون شریان رحم هم همون ۱۲ هفته که میرم چک میکنن

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
[QUOTE=233246062]مبارکه عزیزم چرا بارداریت سخت ممنون مریم جون ، انشالله تو هم به سلامتی زایمان کنی و ...

واقعا سخت بوده...اجرکم عندلله😊

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️
انوکسا ندارم هپارین دارم،اسپرین هم دکترم گفت غربالگریتو برو ۱۲ هفته بعد بهت میدم والا سونو شدم دوبا ...

ان شاالله بسلامتی دنیا بیاد...

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️
ممنونم عزیزم.بدنت ضعیف شده؟یا اوکی هستی؟

نه خدا رو شکر خوبه خوبم ایندفعه کلا ۶ کیلو اضافه کردم بلافاصله بعد زایمان ۸ کیلو کم کردم توام اصلا نذار وزنت بره بالا

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نه خدا رو شکر خوبه خوبم ایندفعه کلا ۶ کیلو اضافه کردم بلافاصله بعد زایمان ۸ کیلو کم کردم توام اصلا ن ...

اره.اون سری وزنم با نخوردن هم میرفت بالا. 

بعد اینکه ۱۶ هفته رو رد کردم تهوع هام هم رفتن.الان بهترم.ولی ویارام خیلی سخت بودن این دفعه. 

😉

اره.اون سری وزنم با نخوردن هم میرفت بالا.  بعد اینکه ۱۶ هفته رو رد کردم تهوع هام هم رفتن.ال ...

ان شاالله ختم به خیر میشه کوچولوتو به وقتش سالم بغل میگیری مریم جان

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿