2777
2789

کسی از نیلو و نی‌نی رز خبر داره؟ نمیتونم تکشون کنم.

خوشگلا اگه پیامم دیدین بیاین از خودتون خبر بدین. الهی که هر دو دلتون شاد شده باشه 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
 آخ من اسهال ودلپیچه شدید شدم.اومدم زایشگاه بستری شدم. بهم امپول پرولوتون زدن.مدام سرم میزنن ...

عزیز دل ان شالله این روزای سختت زود بگزره و بچتو در آغوش بگیری...هرروز تعویذی در مفاتیح هست اونو برای خودت بخون ان شاالله از همه چی خودت و بچتو حفظ کنه...👇👇👇

در تعقیبات مشترکه هست در مفاتیح جنان بااین عبارت شروع میشه 👈اعیذ نفسی و دینی و اهلی و مالی و ولدی....

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربان جانم خوبی گلم؟ چقدر دلم برای بچه ها تنگ شده الهی که دامن همه منتظرا بزودی سبز بشه به ح ...

سلام ملیحه جونم خوبی؟ نی نی های قشنگت خوبن؟من فاطمه ساداتم... همون کاربرzi-77 هستم🤗 ...متاسفانه رمز کاربریم هرکار کردم نتونستم پیدا کنم و مجبور شدم یه کاربری دیگه درست کنم🤦...برات درخواست دوستی دادم...☺️😚

وای عزیزم خوبی چخبر بارداری؟ خدارو شکر

آره خداروشکر لایق بارداری که شدم ان شاالله لایق باشم براش مادری کنم ایندفعه...🤲

الان اسپرین و انوکسا مصرف میکنی؟

فعلا آسپرین تنها....ان شاالله خدا بچه هامون نگه داره ...من دلمو به این قرصا خوش نمیکنم زیاد... به اصرار دکتر میخورم

متاسفم عزیزم.. نگران نباش و به حکمت خدا دل ببند.. ان‌شاالله بارداری بعدی با سلامتی و آرامش سپری میشه ...

مرسی عزیزم. سقط کردم. پدرم دراومد خدا برای هیچ کس نیاره خیلی درد داشت صبح رفتم بیمارستان تا عصر طول کشید. خیلی ناراحتم و دلم‌میخواد همش گریه کنم. میترسم دوباره حامله شم اینجوری شه خدایا کمکم کن

عزیزم شما چه مدت بعد اون اتفاق باردار شدی؟؟؟

9ماه بعد سزارینم حامله شدم...رفتم پیش دکتر گفتم کی میتونم اقدام کنم اون هم گفت تعجب میکنم بااینکه بچتو از دست دادی چرا تا حالا اقدام نکردی...در حالیکه دو تا دکتر رفته بودم و بهم گفته بودن باید تا یکسال صبر کنم...شما چقد طول کشید؟

مرسی عزیزم. سقط کردم. پدرم دراومد خدا برای هیچ کس نیاره خیلی درد داشت صبح رفتم بیمارستان تا عصر طول ...

متاسفم عزیزم...این دغدغه همه خانومای این تاپیکه تو بارداریاشون فقط باید توکل کرد به خدا...فعلا به خودت برس تا زود سرپا شی

بچه ها من هفته ۱۳ بارداری ام . سونو nt تشخیص خاتمه بارداری داده‌ . کلی براش لباس خریده بودم حرف زده ...

خدا به دلت ارامش بده

اذانه

انشالله خدا برات جبران کنه یادت بره

خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

امین🤲🤲

😉

جااان دلم..چقدر خبرای خوش دادی بهم.. الهی شکر.. چقدر انرژی گرفتم خدا جونم😍.. ممنون بابت دعای خیرت ق ...

فدات بشم عزیزم

شما هم مواظب خودت باش مهربان جان💋💋💋

چشم حتما زودتر سر میزنم،سلامت باشی 🥰🥰🥰

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
عزیزم ممنون مدتی نبودی

اره عزیزم 

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔