2777
2789
چقدر خوبه این تایپیک و پیدا کردم و دیدم فقط من نیستم که بچه از دست دادم  الهی که دیگه هیچ مادر ...

ما الان مدتیه اینجا پاتوق زدیم.متاسفانه هم خیلی ها اضافه شدن.

ولی خیلی ها هم بعد از مدتی دیگه نیومدن و به ما سر نزدن 

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه اومدم روز مادر رو به هممون، مامانهای با آغوش خالی تبریک بگم دل خودم خیلی گرفته اما ایش ...

وای چه تبریک دردناکی بغض کردم 🥺 ان‌شاءالله سال دیگه بغل هممون پر شده باشه به حق خانم فاطمه زهرا 💚

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
وای چه تبریک دردناکی بغض کردم 🥺 ان‌شاءالله سال دیگه بغل هممون پر شده باشه به حق خانم فاطمه زهرا 💚

ببخشید عزیزم

انشالا

دل من که داره میپوسه

کاشکی رسم این دنیای نامرد جور دیگه ای بود...

ببخشید عزیزم انشالا دل من که داره میپوسه کاشکی رسم این دنیای نامرد جور دیگه ای بود...

عزیز دلم خدا رو شکر که نی‌نی تو راه و تا چند وقت دیگه هم سالم و سلامت میاد بغلت😍 چرا دلت داره میپوسه؟ به گذشته فکر نکن قشنگم.. نگرانی و استرس از خودت دور کن.. شاد باش و برای ما هم دعا کن عزیزم🙏 آرامش و لبخند سهم هر لحظه زندگیت نازنینم🤲💐💐

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیز دلم خدا رو شکر که نی‌نی تو راه و تا چند وقت دیگه هم سالم و سلامت میاد بغلت😍 چرا دلت داره میپوس ...

ممنونم عزیزم

چی بگم، فکر پسرم از سرم‌نمیره، خیلی دوسش داشتم و دارم، بیشتر از هر حسی بود برام

انشالا خدا دیگه امتحانارو تموم کنه😊😊😊

ممنونم عزیزم چی بگم، فکر پسرم از سرم‌نمیره، خیلی دوسش داشتم و دارم، بیشتر از هر حسی بود برام انشال ...

فرشتت تو آغوش گرم و مهربون خداست.. میدونم که دوسش داشتی و داری... دلتنگش هستی و میشی.. خودم ی دل شکستم و تمام حس و حالت با پوست و جون و استخونم حس میکنم.. ولی جانا به اینم فکر کن که لطف خدای مهربون شامل حالت شده و  الان ی غنچه ناز و خوشگل تو راه داری.. تمام حس مادرانت خرج تو دلیت کن و شاکر خدای مهربون باش. ان‌شاالله به لطف خدای سبز و مهربون نی‌نی سالم و سلامت و به موقع میاد بغلت و با هم کلی خاطره های خوشگل میسازید😍😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فرشتت تو آغوش گرم و مهربون خداست.. میدونم که دوسش داشتی و داری... دلتنگش هستی و میشی.. خودم ی دل شکس ...

قربونت برم  حرفات چقدر مهربونه😊😊

واقعا فقط از خدا میخوام خودش دلهامونو آروم کنه و این تو راهی ما رو هم به سلامت بده بغلم

همش کابوس میبینم اینم از بغلم میکشن و میبرن...😔

قربونت برم  حرفات چقدر مهربونه😊😊 واقعا فقط از خدا میخوام خودش دلهامونو آروم کنه و این تو راه ...

خدا نکنه.

الهی آمین.. کابوسها به این دلیل هست که مدام داری بهش فکر میکنی.. از گذشته و اتفاقاتش بیا بیرون... به فکر آینده هم نباش در لحظه زندگی کن... از الانت لذت ببر.. سخته‌ها ولی شدنیه😊 خدا مهربون‌تر از حد تصور ماست.. به خدا اعتماد کن.. ان‌شاالله این روزهای باقیمانده هم به سلامتی سپری میکنی و با در آغوش گرفتن نی‌نی تمام این دغدغه‌ها تموم میشه🤲 و ی نکته دیگه اینکه هر وقت حس کردی مظطرب هستی و ذهنت به گذشته کشیده میشه صلوات بفرست و قرآن بخون.

نگاه پرمهر خدا آرامش قلب و روحت نازنینم🤲💐