2777
2789
قطعا دعاهای شما و بقیه دوستان بدرقه راهم بوده. دستت درد نکنه بابت متن قشنگت. من سری پیش اصلا درد پ ...

و صد البته لطف خدای مهربون.

واقعا؟ من درد پری داشتم. حالا نگران نباش و مقایسه نکن عزیزم. مسلما هر بارداری متفاوت هست. فقط قشنننگ استراحت کن. جدی😂😂 احسنت به همسرت. حرفه‌ای هم کار میکنه😉 مراقب خودت باش قشنگم. نگاه پر مهر خدا سایه سارتون باشه و آرامش و سلامتی و لبخندتون ابدی ان‌شاالله 🤲🧿🧿🧿🧿 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بعدش ک رفتم مطب دعواش کردم اونم گفت بخاطر خودت بود  فقط اشک ریختم ولی بعدش خیلی ازش ممنون ش ...

آره دکترت بهترین کار کرد من میگم که هم بچه ام دیدم هم شیرش دادم

به وقت تولد دوقلوها  
سلاااااام نیلوی خوشگلم.. ای بی‌وفا چرا بهمون سر نمیزنی؟🥺 خبری نیست همچنان منتظر لطف خدای مهربونم. ت ...

سلام قربونت برم

از نظر روحی واقعا خوب نبودم این مدت

والا چی بگم درگیر درمان هستم،دعام کن

ایشالله خیلی زود بهم خبر خوش میدی فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزمم منم ندیدمش . بگردم براش انشاله داداشش برمیگرده   گذر زمان حالتو بهتر میکنه سعی کن ...

ممنون عزيزم انشاالله برام دعا كن با صلاح خدا بهترين برام اتفاق بيفته

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
شما هم سزارین شدین بار اول؟ چقدر بعد دوباره باردار شدید؟

گلم من بچه اولمو سزارین شدم دومی که پارسال فرشته شد طبیعی زایمان کردم بعداز هشت ماه باردار شدم و اینو سزارین میشم 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام معدن انرژی من😍 خوبی خوشی؟ اصلا نگران نباش قشنگم ان‌شاالله این روزای باقی مونده هم با سلامتی و ...

سلام مهربون من... نازنینم... خوش قلبم چقدر حضورت و حرفات آرامش دهندست... تو یک فرشته ای که خدا سر راه ما گذاشت تا با حرفاش آروم بشیم

الهی که بزودی زود دامنت بااولاد صالح و سالم سبز بشه و بچه هات باعث افتخارت باشن

ممنونم عزیز دلم 

من این روزا یکم استرسی هستم وقتیبیشتر از یکساعت تکون نمیخوره بدجور بهم میریزم... دعام کنین گلای مهربون انشالله بزودی دامن همتون با اولاد سالم و صالح سبز بشه

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام قربونت برم از نظر روحی واقعا خوب نبودم این مدت والا چی بگم درگیر درمان هستم،دعام کن ایشال ...

الهی سال جدید خدای مهربون سوپرایزت کنه و کلی ذوق کنی.. بگردمت که میفهمم چی میگی قشنگم.. روحیت قوی کن و امیدت از دست نده.. شک نکن خدای مهربون به همین زودی مراد دلت خواهد داد... بهت قول میدم نیلو جونم.. به شرطی که قوی باشی و به هیچ عنوان ناامید نشی.. هر لحظه به یادت هستم نیلوی عزیزم🥰 ی دنیا ممنون بابت دعای خیرت قشنگم😘 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مهربون من... نازنینم... خوش قلبم چقدر حضورت و حرفات آرامش دهندست... تو یک فرشته ای که خدا سر را ...

قربونت برم قشنگم.. محبت داری عزیزم.. ممنون بابت دعاهایی که در حقم کردی.. الهی هزار برابر به خودت برگرده🤲

عزیز دلم میدونم چه حجم از نگرانی و استرسُ داری تحمل میکنی.. به خدای مهربون اعتماد کن و خودت و تو دلیت بنداز تو دامن سبز و پر مهرش.. ان‌شاالله این روزا هم به سلامتی میگذره و با بغل کردن نی‌نی نفسی از سر آسودگی میکشی و لبخند و آرامشت همیشگی میشه🤲🧿🧿🧿

الهی سال جدید خدای مهربون سوپرایزت کنه و کلی ذوق کنی.. بگردمت که میفهمم چی میگی قشنگم.. روحیت قوی کن ...

قربونت خدا خودش کمکمون کنه،الهی آمین

ممنونم ازت مهربونم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد