💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام بچه ها اومدم یکم ایندفعه گله کنم. همیشه به فکر تک تکتون بودم و هستم هیچوقت فراموشتون نکردم خیل ...
سلام هستی جانم عذر تقصیر عزیزم ببخش منو اگه دیر جواب پیامتو دادم من داخل هفته های حساسم هستم و پارسال همین هفته بود که ... هفته ای دوبار میرم ان اس تی میشم و یکبار سونو بیوفیزیکال... چکاب دکترمم که هست هرهفته... یکم استرس دارم این روزای آخر ... گفتم انشالله بسلامتی که زایمان کنم بعد بیام خبر بدم واسه من دو هفته مونده گلم ۳۸هفته سزارین میشم دعام کنین دوستای خوبم
سلام عزیز دلم مهربونترین مهربون دنیا چه خبر عزیزم؟
سلاااااام نیلوی خوشگلم.. ای بیوفا چرا بهمون سر نمیزنی؟🥺 خبری نیست همچنان منتظر لطف خدای مهربونم. تو چه خبر؟ الهی که همه کارات روبه راه شده باشه و به سرعت نور با خبرای خوشت خوشحالمون کنی قشنگم🤲
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خانما با اجازه همگی میخوام تیکر بارداریمو فعال کنم.☺️☺️☺️
الهی به سلامتی و دل خوش نازنینم😍🤲 الهی تا پایان تیکرت با آرامش و سلامتی سپری بشه🤲😍 الهی خدای مهربون ی دوقلوی سالم و سلامت و خوشگل نصیبت کرده باشه🤲😍 الهی لبخند و حال خوبت همیشگی باشه🤲😍 الهی نگاه و لبخند مهربون خدا چتر رو سرتون باشه😍🤲🧿🧿🧿🧿🧿
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲