2777
2789
بچه ها امروز بی بی چک من مثبت شد. این لحظه خوب رو برای همه اونا که منتظرن ارزو دارم. سیاره عزیزم.م ...

مریم جون مبارک باشه ان شالله که این دورانو به سلامتی بگذرونی و همیشه شاد و خوشحال باشی

بچه ها امروز بی بی چک من مثبت شد. این لحظه خوب رو برای همه اونا که منتظرن ارزو دارم. سیاره عزیزم.م ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم مبارک باشه  انشالله به سلامتی بغلش کنی 

ببخشید شما تهران دکتر میرید میشه اسم دکترتون رو بگید من اصلا نمیدونم پیش کدوم دکتر برم به هیچ کس اعتماد ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا عذابی نداشته باش، خدا دوستت داشته، بچه من اومد، ۱۲ روز ان ای،سیو بود، چقدددر عذاب کشیدیم ...

سلام عزیزم. شما مشهد هستین؟ تو بارداری که بچتونو از دست دادین تحت نظر کدوم دکتر بودین؟؟؟ منم پارسال تو ۳۹ هفته بچمو از دست دادم.

خیلی تبریک میگم عزیزززم مبارکتون باشه، انشالا دلت با اومدنش آرومتر بشه، خیلی خوشحال شدم از خبرت

منم واسه اتفاقی که برای شما متاسفم . شما الان باردارین؟؟ اگه ناراحت نمیشین میشه علتشو بگین؟

اره باردارم عزیزم،

خونرسانی جفتم به علت زود پیر شدن جفت و مشکل انعقادی تقریبا قطع شده بود

عزیزم خداروشکر

بخدا الان اومدم تو تاپیک که بپرسم بی بی چک زدی یا نه

مبارکت باشه عزیزم 

انشالله بارداری خوبی داشته باشی

شما باردارید؟

نه عزیزم. یک سال و هفت ماه گذشته و منتظر لطف خدام.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

😭😭😭😭😭😭

خدایااا شکرت هزاران بار شکرت😭😭

خیلی خیلی مبارک مریم جونم😍😍 الهی بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت قشنگم🤲 به یگانگی خدا قسم دارم همین جور دارم اشک میریزم😭 خیلی برات خوشحالم خیلی. الهی خدای مهربون ی دو قولوی خوشگل و سالم و صالح نصیبت کرده باشه🤲 خیلی مراقب خودت باش عزیزم و خودت و تو دلیت بنداز تو دامن سبز و مهربون خدا😘 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿🧿🧿🧿

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲