💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳۸ هفته و۴ روزم بود درست به موقع بدون هیچ مشکلی تو بارداری با شرایط عالی رفتم سز شدم موقع سزارین یکم ...
سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم شرایطمون مثل همه منم بعد دو تا دختر خدا بهم ی پسر داد،ک تو ۳۸هفته ب طور طبیعی زایمان کردم،زایمانمم عالی بود یعنی از لحظه ای ک درد مثل پریودی گرفتم تا زایمانم دو ساعت طول کشید وقتی رفتم بیمارستان فول بودم بچم دنیا اومد دیدم گریه نمیکنه همه ریختن رو سرش خیلی تکون دادن و ی چیزی کردن تو دهنش ک صدا گریش اومد ولیهم چنان اتاق پر بود از پرستار،بچمو بردن تو دستگاه مامای خودم گفت وقتی نفس میکشید قفسه سینش بالا پایین میشد و اکسیژن بهش کم رسیده میزارن چند ساعت تو دستگاه و میارن شیرش بدی و این شد ک بچه من بعد دو روز بدون اینکه شیرش بدم پر کشید و منو با ی دنیا غم و سوال تنها گزاشت خیلی طول کشید تا کناربیام النم ناخواسته باز با دارم خیلی دوست دارم پسر شه نمیدونم جنسیتش چیه بچه منم خیلی درشت و سفید و خوشگل بود وقتی دنیا اومد رو سینم گزاشتنش 😭ولی حیف ک اولین و آخرین آغوش بود ،حتی نوار قلبی ک موقع زایمان از بچه میگرفتن خوب بود بچم بی دلیل از دستم رفت
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
خدا بهت صبر بده انشالله با این بارداری با پسر سالم جاش سبز میشه .شما چند وقت بعد از زایمان باردار شد ...
من برج هشت زایمانم بود برج سه ناخواسته باردار شدم
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
من تازه بچمو از دست دادم، نمیدونم میتونم اقدام کنم یانه... دیگه دلی برام نمونده
متاسفم برات عزیزم😥سقط کردی؟چند وقته؟