2777
2789
سلام سلام  خوبی عزیزم؟ من که هروقت بیام یه سر به اینجا میزنم،هربار که میام با ذوق میام کامنتار ...

سلام قشنگم. شکر خدا خوبم. فدات گلم..ان‌شاالله به زودی قسمت همون🤲

الهی شکر گلم.. ان‌شاالله همیشه سالم و سلامت و پرانرژی باشی و به امید خدای مهربون خیلی خیلی زووود دلت غرق شادی شه🤲😍😍🌺🌺🥰

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام قشنگم. شکر خدا خوبم. فدات گلم..ان‌شاالله به زودی قسمت همون🤲   الهی شکر گلم.. ان‌شاالله ...

فدات بشم گل 😍

الهی آمین🌹

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم گل 😍 الهی آمین🌹

سلام

خوبی

امروز سالگرد دخترمه

باورم نمیشه بعد اون همه امید و ...هنوز باردار نیستم

حیف که از دست دادمش.

یک سال شده و بهترم.

ولی بعضی وقتا داغش تازست

امروز میرم باشگاه

پیاده روی رو هر روز دارم

خدا کنه انتقال مثبت بشه

اواخر مرداد پریود میشم

امیدوارم قلبمون شاد بشه

هیچی نمیتونه از اعماق وجود مارو خوشحال کنه.فقط بارداری و زایمان موفق حالمونو خوب میکنه

😉

سلام سلام  خوبی عزیزم؟ من که هروقت بیام یه سر به اینجا میزنم،هربار که میام با ذوق میام کامنتار ...

سلام عزیزم 

خوبی ؟ 

چقدر خوشحال میشم میام میبینم با همه سختی و دل شکستگی های قبل تلاش میکنید تا ب حال و انرژی قبل برگردید . عالیه 💪💪💪💪

انشالله بزودی زود خبر بارداری تو بشنون عزیزم❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام خوبی امروز سالگرد دخترمه باورم نمیشه بعد اون همه امید و ...هنوز باردار نیستم حیف که از دست ...

سلام عزیزم 

خدا ب دلت آرامش و صبر میده 

غصه نخوری قشنگم حالتو میفهمم 

زندگی ادامه داره با همه غم و شادی هاش 

چ خوب ک به خودت توجه میکنی اینا عالین

انشالله نتیجه مثبت میگیری دلم روشنه بارداری سالم رو تجربه میکنی و بموقع و سلامت بچتو بغل میگیری🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام دوستان تا حدودی پیامای قبل رو خوندم 

اومدم بگم توکل بخدا رو هيچوقت فراموش نکنیم منم خیلی سختی کشیدم از اول خونه داریم اقدام بودم نمیشد تا 3 سال بعد ک بعد از قرص و دارو رفتم سراغ ای یو ای ک دفه دوم باردار شدم اما بعدش تو 10 هفته از دست دادمش دنیا رو سرم خراب شد من تنبلی تخمدان شدید دارم ک بدون دارو پریود نمیشم 6 ماه بعدش با اثر دارو هایی ک برای ای یو ای مجدد خورده بودم باردار شدم چون ای یو ایم بخاطر هایپر شدم کنسل شد طبیعی اقدام کردم ک اونم نشد 

دیگ بیخیال بارداری شدم و دکتر نرفتم بحث کرونا هم بی اثر نبود 

حدود 8 ماهی بود. ک پریود نمی‌شدم گفتم بیخیال من بدون دارو پریود نمیشم و پیگیری نکردم 

ب اصرار شوهرم درمانمو شروع کردم این دفه رفتم مرکز ناباروری برای شروع  ای وی اف 

چند وقتی بود تکون های عجیبی تو شکمم حس میکردم روزی ک رفتم مرکز ب دکتره گفتم ی سونو برام بنویس گفت الان نمیتونم سونوت کنم گفتم بنویس من میرم بیرون انجام میدم رفتم بیرون و سونوگرافی دکتر همین ک دستگاه رو گذاشت رو شکمم پرسید خانوم بارداری؟ گفتم نه گفت بارداری ک چرا میگی نه من اصلا هنگ کردم گفتم چی میگی دکتر من همین الان مرکز ناباروری میام برای ای وی اف من نازایی دارم الان چطور باردارم؟؟؟ 

وای نشونم دادش بچم 27 هفته تو شکمم بود و ن از وجودش بی خبر بودم کلی گریه کردم و برای منتظرا دعا کردم 

الانم دارم هفته 36 رو پر میکنم دلتون شکسته برام دعا کنید ک ب سلامت بدنیا بیارمش همش کابوس میبینم یا نگرانم همش فک میکنم مرده تو شکمم 

انقد تو نت سرچ میکنم با تاپیک شما هم با همین سرچ ها آشنا شدم ک زده بودم مرده زایی

دعام کنید ب سلامت زایمان کنم منم شما رو دعا میکنم ک خدا معجزه شو نشونتون بده بچمم دختره توکل بخدا قراره اواسط شهریور ب دنیا بیاد

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ببخشید طولانی شد اینم بگم ک من قبل اینک باردار بشم یکی دو دوره سرخود قرص ویتاگنوس خوردم و داروی گیاهی ک یکیش گیاه 5 انگشت بود بقیشو نمیدونم فک کنم اونا بی تاثیر نبوده چون طبق محاسبات 2 ماه بعد مصرف اونا باردار شده بودم و نفهمیده بودم  

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام خوبی امروز سالگرد دخترمه باورم نمیشه بعد اون همه امید و ...هنوز باردار نیستم حیف که از دست ...

سلام عزیزم

وای خدا میخوای انتقال بدی از الان برات خوشحالم و ذوق میکنم چون مطمئنم مثبت میشی 😍😍

چه خوب که میری باشگاه 

واقعا برای روحیه عالیه 

از الان بدون که تو موفق میشی و انتقالت مثبته به امید خدا و یه نی نی سالم و تپل و خوشگل میاد تو دلت بعدشم سالم میاد تو بغلت🤩

شایدم دوتا نی نی☺

شایدم سه تا 🤗

به امیدخدا ان شاءالله🤲

موقع انتقال برای ماهم دعا کن ❤

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سلام عزیزم  خوبی ؟  چقدر خوشحال میشم میام میبینم با همه سختی و دل شکستگی های قبل تلاش می ...

سلام گل 

فدات بشم من❤ 

اره انسان با امید وتلاش زندست 💪💪

بنظر من ناامیدی معنی نداره بالاخره همه باردار میشن یکی زودتر یکی دیرتر باتوکل برخدا 

❤❤

متاسفم برای از دست دادن دخترت😔

همیشه امید داشته باش خدا برات جبران میکنه عزیزم اونم طوری که خودت باورت نمیشه 

ان‌شاءالله بزودی جاش برات سبز بشه 🤲

سلام دوستان تا حدودی پیامای قبل رو خوندم  اومدم بگم توکل بخدا رو هيچوقت فراموش نکنیم منم خیلی ...

سلام عزیزم چه معجزه ی قشنگی😍

خداروشکر با این سورپرایز قشنگش 

چرا منفی فکر میکنی آخه 

چرا سرچ میکنی مرده زایی   

فکرای منفی رو از خودت دور کن،از وجودش لذت ببر گلم

حیف نیست این دوران و با این فکرای منفی میگذرونی 

مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیوفته و همه چی با سلامتی و خوشی سپری میشه 

موقع زایمان مارو یادت نره ❤

سلام عزیزم چه معجزه ی قشنگی😍 خداروشکر با این سورپرایز قشنگش  چرا منفی فکر میکنی آخه  ...

باشگاه رفته بودم یه خانم بعد زایمان دومش اومده بود.میگفت هیچی مثل دوران قرنطینه برای ادم سازگار نبود.منظورش این بود همه دوران قرنطینه نشستن خونه و باردار شدن.بعدش من انقده توی دلم حرف میزدم.خب پس چرا من .خب چرا من اینجوری شدم.درد نازایی.درد استرس.درد مرده زایی.درد  شاغل بودن.بیچاره من که توی اوج کرونا درگیر کار بودم.

😉

باشگاه رفته بودم یه خانم بعد زایمان دومش اومده بود.میگفت هیچی مثل دوران قرنطینه برای ادم سازگار نبود ...

بالاخره هیچ کس بدون دردو مشکل نیست

خدا هرکس و یجوری امتحان میکنه دیگه