2777
2789
الهی شکر. الهی که همیشه خوب و خوشحال باشن من هیچی مثل قبل همچنان منتظر لطف خدام 

مهربان جون بی بی چک الهام امروز مثبت شد😍 التماس دعا مهربونم براش دعا کن همه چی خوب پیش بره

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربان جون بی بی چک الهام امروز مثبت شد😍 التماس دعا مهربونم براش دعا کن همه چی خوب پیش بره

یووووهووووو😍😍😍😍

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 

🤲🤲🤲🤲

خیلی خیلی مبارک😍😍😍🌺🌺🌺🌺💐💐💐 از طرف من بهش تبریک بگو... الهی که بارداری راحتی رو سپری کنه و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلش🤲🤲⚘⚘⚘

بهش بگو برای ما هم خیلی دعا کنه😘

خوش خبر باشی قشنگم 😍💐💐💐

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

زهرا مامان چطوری قشنگم؟ رونیکا و نی نی خوبن الحمدالله؟ 

چرا تاپیک اینقدر خلوت؟!

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
زهرا مامان چطوری قشنگم؟ رونیکا و نی نی خوبن الحمدالله؟  چرا تاپیک اینقدر خلوت؟!

الهی خیلی زود قسمت خودت قربونت برم🙏🏼🙏🏼🙏🏼 موعدت کیه عزیزم؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی خیلی زود قسمت خودت قربونت برم🙏🏼🙏🏼🙏🏼 موعدت کیه عزیزم؟

ان‌شاءالله.. خدا کنه.. تازه پری شدم گلم. لطفا دعامون کنید تا روزای خوب ما هم برسه 🙏🙏

سلام عزیزم ممنون من 11ماه بعد سزارین اول سزارین دوم انجام دادم😖 ولی خوب خدا هیچ کدوم برای من نخوا ...

عزيز دلم انشاالله اينبار با خوبي و زير سايه امام حسين  خدا يه بچه سالم و صالح بهت بده

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻

سلام دوستان .من ۱مرداد زایمان کردم ۳۵هفته ۳روز بودم بخاطر انقباض درد قفسه سینه اورژانسی سز شدم بگذریم ک تو این ۱۰ روز دکترای نا بلد هزار انگ گذاشتن رو سر پسرم منم هی غصه خوردم ولی خداروشکر چیزی نبود .الان بخاطر زردی داخل دستگاه هست خداروشکرمیکنم ک اینبار همچیز ب خیر گذشت ایشالله خدا ب شماها هم نظر میکنه عزیزای دلم

سلام دوستان .من ۱مرداد زایمان کردم ۳۵هفته ۳روز بودم بخاطر انقباض درد قفسه سینه اورژانسی سز شدم بگذری ...

الحمدالله.

انشالله زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه.زودتر ترخیص بشه

😉

سلام دوستان .من ۱مرداد زایمان کردم ۳۵هفته ۳روز بودم بخاطر انقباض درد قفسه سینه اورژانسی سز شدم بگذری ...

خداروشکر ان شالله که  زود زردیشم خوبمیشه و مرخص میشه 

زهراجان ازنظر بخیه مشکلی پیدا نکردی انقباض به خاطر به خاطر بخیه هات بود