2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انوکسا میزنی؟ چن هفته ای؟ ورم داری؟

بر اساس سونو ان تی ۲۴ هفته و ۱ روزم عزیزم نه انوکسا نمیزنم فقط از اول بارداریه شبی دو تا آسپرین میخورم. خدا رو شکر اصلا ورم ندارم دعا کن مریم جون همه چیز تا اخر همینطوری خوب پیش بره😍🙏🏼❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
بر اساس سونو ان تی ۲۴ هفته و ۱ روزم عزیزم نه انوکسا نمیزنم فقط از اول بارداریه شبی دو تا آسپرین ...

من یادم میاد ورم هام از بیست هفته شروع شد.توی ۲۴ هفته رفتم مطب .گفتن ورم طبیعیه.

گفتن پاهاتو زیاد اویزون نگه ندار.

خب خوبه با اسپرین کنترل شده

چون سخته هر روز امپول بزنی

هم دردناکه

قیمت هر امپول هم ۱۶ هزارتومنه

😉

من یادم میاد ورم هام از بیست هفته شروع شد.توی ۲۴ هفته رفتم مطب .گفتن ورم طبیعیه. گفتن پاهاتو زیاد ا ...

دقیقا مریم جون منم از حدودای ۲۰ هفته شروع شد ه بود هی هر روز بیشتر میشد طوریکه هیچ کفشی پام نمیشد به منم میگفتن طبیعیه.

ولی خدا رو شکر ایندفعه اصلا ندارم خدا کمکم کنه تا اخر. من که کرونا گرفتم همزمان با اسپرین دو‌هفته انوکسا هم زدم ولی دیگه دکتر گفت کافیه قطع کن همون اسپرین رو تا هفته ۳۶ ادامه میدم.

از خودم که بگم عمل پانگچر رو انجام دادم.و ۱۳ تا جنین دارم. قرار شد شهریور برم سیکل انتقال.

به سلامتی عزیزم خوشحالم برات مطمئن باش شهریور مامان میشی باور کن. راستی چرا موند تا شهریور؟ زودتر نمیتونستی؟

دقیقا مریم جون منم از حدودای ۲۰ هفته شروع شد ه بود هی هر روز بیشتر میشد طوریکه هیچ کفشی پام نمیشد به ...

کرونا رو از چه کسی گرفتی؟

سرفه داشتی؟

شدید بود؟

کی بهت رسیدگی میکرد؟

😉

کرونا رو از چه کسی گرفتی؟ سرفه داشتی؟ شدید بود؟ کی بهت رسیدگی میکرد؟

از شوهرم گرفتم عزیزم سه شب بستری بودم. ولی خدا رو شکر ریه ام درگیر نشده بود زود خوب شدم. بیشتر از سرفه تنگی نفس شدید داشتم

ای داد بیداد خدارو شکر  خیلی برات خوشحالم

ممنونم مریم جان خدا رو شکر توام کلی جنین تپلی داری میان میچسپن به دلت مطمئن باش😍😍😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼