2777
2789

سلام 

من سه روزه که تو هفته ۲۲ زایمان زودرس کردم حال روحیم بسیار خرابه تک و تنهام و هیچ کس نزدیکم نیست لطفاً اگر گروهی تو واتس اپ دارین منو اد کنید خیلی نیاز دارم با چند نفر که مثل خودم داغ بچه دیدن صحبت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من سه روزه که تو هفته ۲۲ زایمان زودرس کردم حال روحیم بسیار خرابه تک و تنهام و هیچ کس نزد ...

سلام عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده ما یه گروه تو تلگرام داریم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام این هورمونهای پریودی عجیب اشکامو درمیاره.خیلی عجیب و سخته. کاش تو حال خودم بودم‌. مینشستم از ...

سلام عزیزم

هیچ چیز همیشگی نیست،بالاخره یه روز تموم میشه صبر داشته باش...

میدونم سخته🥺 و درکت میکنم 😢 ولی خب باید صبر کرد...

صبور باش و جا نزن بهترین چیزا زمانی اتفاق میوفتن که اصلا انتظارشو نداریم.. .

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
بعدش همش خودخوری میکنم چرا گریه کردم چرا خودمو شکستم چرا من انقد ضعیفم من یه زنم کم میارم میشکن ...

گریه کردن دلیل بر ضعیف بودن نیست عزیزم،اتفاقاً کسایی که زیاد گریه میکنن ذهن قوی ای دارن

تو یه زنی 

گاهی از این همه سختی ها ممکنه بشکنی،کم بیاری،گریه کنی،داد بزنی،گاهی دلت بخواد تنها باشی و... ،اما هیچ وقت نا امید نمیشی💪❤مهم اینه که هیچ وقت روزنه امید تو دلت نمیره💚درست عین من،اگه بدونی به جز مشکل ناباروری چه مشکلات دیگه ای تو زندگیم دارم💔

ولی خب من ریشه دارم تو بدترین شرایط هم جوونه میزنم💪🤗

از ثانیه به ثانیه زندگیت لذت ببر🤍 منو تومطمئنن چیزای دیگه ای داریم تو زندگیمون که بهش دلخوش باشیم

هرچیزی تو زمان خودش اتفاق میوفته فقط باید خدا بخواد🙂

ببخش که پیامتو دیر دیدم عزیزم😘

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍