2777
2789
الهی شکر الهی شکر الهی شکر😍🤲 ان شاءالله هر ثانیه بهتر هم میشی قشنگم... استراحتتُ داشته باش و اصلا ...

سلام مهربان جان خوبی عزیزززم

دلمون برات تنگ شده خانوم...تو گروه جات واقعا خالیه دوستم 

کاش میتونستی بیای

گفتم بیام حداقل اینجا حالتو بپرسم 

بر قراری که انشااله؟؟؟؟ 🥰

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سلام مهربان جان خوبی عزیزززم دلمون برات تنگ شده خانوم...تو گروه جات واقعا خالیه دوستم  کاش می ...

سلام قشنگم..فدای محبتت..راستش حال و روزم چندان تعریفی نداره..۱۷ روز دیگه سالگرد فرشتم و خیلی خیلی پریشونم.. بازم شکر خدای مهربون.. ممنون که به یادمی نازنینم.. خودت در چه حالی؟ الهی که حال و روزت بهترین باشه...⚘⚘ از بچه‌ها چه خبر؟ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگم..فدای محبتت..راستش حال و روزم چندان تعریفی نداره..۱۷ روز دیگه سالگرد فرشتم و خیلی خیلی پر ...

عزیزم منم ۱۶مرداد داره میاد.

کی فک میکرد سالگردش بیادو بغلمون خالی باشه

مهربان جون

تصمیم گرفتم دنبال درمانم باشم.نشستن و فکر بارداری طبیعی فقط وقتمو تلف میکنه.چون تنبلی هم دارم.

درمانت به کجا رسید؟

😉

دوستای گلم میشه برا من دعا کنید اب دور بچم خیلی کم شده بستری شدم ۲روزه دعا کنید خوب شه 

چرا عزیزم؟؟؟ از کجا فهمیدی؟؟؟ نگران نباش تحت نظری بهت سرم وصل میکنن مایعاتم زیاد میخوری جبران میشه قشنگم. مراقب خودت باش

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
رفتم سنو گفتن اب دورش کمه دیگه بستری شدم .ایشاللخ برام دعا کتید 

نگران نباش عزیزم ولی زیر نظرشون باش انشاالله که خیره. از حال خودت با خبرمون کن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

@saiare    

سلام عزیزم 

خوبی؟ چخبرا ؟ انشاالله که مامان شدی ❤

من که هیچ خبری نیست، البته فعلا دیگه اقدامم نمیکنم

انقدر که خستم🥺

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
متاسفم گلم... ان شاءالله خیلی زود نتیجه میگیری و دلت به حق این ماه کرامت غرق شادی میشه... عزیزم قطعا ...

سلام مهربان جونم خوبی عزیزم ، من که خدا رو شکر خوبم. گفتی به خاطر اینکه تلگرام خرابه نمیتونی بیای گروه ، عزیزم تلگرام اصلی و برنامه Deeproxy رو نصب کن خیلی راحت میتونی بیای تلگرام.

چرا؟ توحالا نزدیکی طبیعی رو داشته باش.انشالله میشه 

دیگه طاقتم تموم شده انگار که افسردگی گرفتم اصلا حوصله ندارم.

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عزیزم توچن هفته و چرا از دست دادی؟

ای وی اف کرده بودم رشدش متوقف شد 😔

تو ۷ هفته رشدش متوقف شده بود ولی تا ۹ هفته نگه داشتم و درنهایت به خونریزی افتادم