2777
2789
قربونت برم عزيزم نبومدی ایران باران جان خدا بهترین راهو سر راهت بزاره انشاللع.  میگم از مری خبر ...

نه عزیزم نیومدم.  دیگه همین جا دارم پروسه رو ادامه میدم.

از مری خبر ندارم. چند وقت پیش بیادش بودم. امیدوارم که اگه این پیام رو روزی میخونه، حالش خوب باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلا چه خبر خوبین خوشین؟

عمه همسرم فوت شد رفتیم شهرستان دو سه روزی اونجا بودیم که موقع برگشت پدر همسرم پاش پیچ خورد از لگن شکست بعد از جراحی مجبور شدم بمونم و همسرم به خاطر کارش برگشت تا این تعطیلات که با خواهرش اومدن و ما برگشتیم و خواهر همسرم موند پیششون. شرمنده بی‌خبر گذاشتمتون ی دفه‌ای شد.

چه خبرااا؟ مریم سپیده مامان پسری ها نیلو جان شبنم الهام محبوبه فاطمه و بقیه در چه حالین؟ الهی که حال دل و زندگیتون عالی باشه.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
@saiare      مهربان جان کجایی دختر...‍

واای که چقدر تو ماهی 😍 ممنون که به فکرم بودی مهربون 😘😘❤شرمنده عزیزم خیلی ی دفه‌ای شد.. در چه حالی قشنگم؟ الهی که نینی اومده باشه تو دلت🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

سلام به همگی من دوازده روزی میشه کرونا گرفتم حالم خیلی بد بود سرفه های وحشتناک بدن درد سردرد پا درد خدا نصیب هیچ کس نکنه ولی الان خدا رو شکر یه کم بهترم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام به همگی من دوازده روزی میشه کرونا گرفتم حالم خیلی بد بود سرفه های وحشتناک بدن درد سردرد پا درد ...

سلام عزیزم..الهی شکر که بهتری.. ان شاءالله بهتر هم میشی. برای سلامتیت ۵ تا آیت الکرسی میخونم..خیلی مراقب خودت باش🌷🌷

سلام به همگی من دوازده روزی میشه کرونا گرفتم حالم خیلی بد بود سرفه های وحشتناک بدن درد سردرد پا درد ...

خدا رو شکر که حالت بهتر شده عزیزم بیشتر مراقبت کن🙏🏼❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نامرد چقدر نگرانت بودم☹️ 

چطورری خواهری؟ نی نی خوبه؟ بگردم.. ی دفه‌ای شد..گفتم دو سه روز میریم و برمیگردیم..تازه ۱۰.۱۲ روز دیگه باز میخوام برم..سالگرد فرشتم نزدیک دلم تاب نمیاره اینجا باشم😔 از بچه‌ها چه خبر؟ الهام در چه حاله؟ الهی که مامان شده باشه..تلگرامم نمیاره🙁 

سلام عزیزم خدارو بی نهایت بار شکر... گلم داروهاتو مصرف کن و اگه دکترت آسپرین نداده با مشورت باپزشکت مصرف کن چون کرونا خون رو غلیظ میکنه یا چای دارچین زیاد بخور

خدایا بی نهایت بار شکرت...
چطورری خواهری؟ نی نی خوبه؟ بگردم.. ی دفه‌ای شد..گفتم دو سه روز میریم و برمیگردیم..تازه ۱۰.۱۲ روز دیگ ...

وای مهربان جان نکن اینکارو باما... نمیدونی چقدر دلم شورتو زد...

کیستت دفع شد انشالله؟ حالت چطوره؟چند سیکلی؟

خدایا بی نهایت بار شکرت...
وای مهربان جان نکن اینکارو باما... نمیدونی چقدر دلم شورتو زد... کیستت دفع شد انشالله؟ حالت چطوره؟چن ...

فدای تو دلت بشم من قشنگم..ی دفعه‌ای شد.. شرمنده گلم..والا از عمو کیستِ بی‌خبرم چون سونو نرفتم ببینم تشریف برده یا نه😁 ۵ سیکلم عزیزم..دکتر گفتن LD استفاده کنم ولی من دارو گیاهی استفاده کردم چون LD بهم نمیسازه.. دیگه جونم برات بگه مادر همسر جان کلی دم نوش آویشن به خوردم داده و ی نو گیاه که اسمش یادم نیست.. خودت در چه حالی؟ الهی که نی‌نی اومده تو دلت🤲 داشت یادم میرفت گیاه پنج انگشتم استفاده کردم و الانم دارم استفاده میکنم مادرشوهر جان دادن😉

چطورری خواهری؟ نی نی خوبه؟ بگردم.. ی دفه‌ای شد..گفتم دو سه روز میریم و برمیگردیم..تازه ۱۰.۱۲ روز دیگ ...

من و نی نی خوبیم شکر خدا همه خوبن عزیزم درست کن بیا تلگرامتو دلتنگتیم... الهی فدات شم درکت میکنم. برای کیستتم ول کن ال دی رو!!! انشاالله که با پری دفع شده باشه تو گیاهی بزن اقدامتم داشته باش گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿