2777
2789
سلام ادینه خداروشکررررر عزیرم انشاللع بسلامتی خیلی خوشحال شدمممم 

فدات شم عزیزم دعا کن برام ... البته الان از لحاظ روحی خوبم و ترس ندارم دعا کن زود باردار بشم و همینطور قوی بمونم🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم عزیزم دعا کن برام ... البته الان از لحاظ روحی خوبم و ترس ندارم دعا کن زود باردار بشم و همینط ...

عزیزم چن ماهه از دست دادی؟یادمه زایمان زود راس بودی.چه اقداماتی انجام دادی؟

😉

خب چرا؟حالا که داری اونارو امتحان نکنی؟

من چون سنم یه مقدار بالاست میخوان که ریسک نکنم و جنین به اندازه چند تا انتقال داشته باشم. چون توی سن من عملکرد  تخمدان از الان تا 6 ماه دیگه ممکنه تغییر کنه. خودمم تو این فکرم که هم به خودم انتقال بدم هم رحم اجاره ای

من چون سنم یه مقدار بالاست میخوان که ریسک نکنم و جنین به اندازه چند تا انتقال داشته باشم. چون توی سن ...

کیس رحم اجاره ای رو چجوری پیدا میکنه ب طرف چقد پول میدی 

سلام بچها برام دعا کنید حالم بده امروز ن نتونستم بشینم ن راه برم رفتم دکتر کیست لعنتی برگشته بود سده بود قد گردو بزرگ انقد زجر گشیدم گفت باز عفونت شدید کردی همه شست همه کشیدش خیلی وحشتناک دردناکه هر دف میشه مشکل 😭

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلامت باشی هدانا جون. من خوبم خدا رو شکر، فعلا اقدام نکردم چون نمیدونم باید چکار کنم.

قربونت برم عزيزم نبومدی ایران باران جان خدا بهترین راهو سر راهت بزاره انشاللع.  میگم از مری خبر نداری

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
فدات شم عزیزم دعا کن برام ... البته الان از لحاظ روحی خوبم و ترس ندارم دعا کن زود باردار بشم و همینط ...

انشالله عزيزم خیلی خوبه انشالله نی نی زودی میاد

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم چن ماهه از دست دادی؟یادمه زایمان زود راس بودی.چه اقداماتی انجام دادی؟

۱ شهریور میشه ۲ سال نه عزیزم تو ۶ ماهگی ایست قلبی کرد بدون علت ... اقداماتم انجام مجدد آزمایش ایمنی و انعقاد... سونو واژینال و شکمی بودکه نتیجه همگی خوب بود خداروشکر... قرص کوکیوتن قرمز و مگنیفورت و فولیک اسید چند ماهه میخورم و تو این ماه هم ۱۵ روز پودر اینوفولیک مصرف کردم  تو روزهای ۹ و ۱۲ و ۱۴ چند باراقدام داشتم مهمتر از همه اینکه دلمو سپردم بخدا انشالله هر چی مصلحت هست